Как синьото пълнолуние във Водолей ще се отрази на вaшата зодия

Ще наблюдаваме тази рядка суперлуна на 19 август
17 авг 2024 10:45, Теодора Драгоева
6
Как синьото пълнолуние във Водолей ще се отрази на вaшата зодия
Снимка: iStock

Нехарактерни емоционални реакции ще се появят дълбоко в подсъзнанието с наближаването на пълнолунието във Водолей, наречено есетрова луна. Може да се почувствате различни от себе си, докато обработвате чувствата и интуитивните си предположения. Тази синя суперлуна ще засегне всеки зодиакален знак, което означава, че всеки усеща тази интензивна луна по свой уникален начин.

Идва време за духовна възможност да пожънете това, което сте посели. Помислете за това, което е просперирало в живота ви в последните 6 месеца.

Освен това пълнолунието във Водолей ще бъде зрелищно явление, което се случва, когато пълната луна се доближи до най-близкото си разстояние от Земята, известно още като „перигей“. Когато пълната луна е в перигея, тя изглежда по-голяма и по-ярка от обикновено. Следователно, известна е като суперлуна. Духовната енергия на суперлуната е свръхзаредена. Може да се почувствате по-емоционални по време на тази важна луна.

На 19 август 2024 г. пълнолунието във Водолей ще озари небето и ще е кулминацията на шестмесечен цикъл. Вашите надежди, мечти, намерения и прояви трябва да са се сбъднали през този период. Въпреки че пълнолунията могат да бъдат сантиментални, енергията на фиксирания въздух може да охлади носталгията ви. Водолеите не са склонни да променят настроението си. Тази лунна енергия може да ви помогне да осмислите своя лунен цикъл, без да се чувствате емоционално обременени.

Кой е част от вашата мрежа? Погледнете вашите приятелски групи, връзки, последователи и други. Може да забележите, че връзките ви са се променили неочаквано през целия шестмесечен цикъл. Познатите може да са станали най-добри приятели, докато най-добрите приятели може да са станали практически непознати. Хладната енергия на Водолея ще ви насърчи да поддържате връзки, които възхваляват вашите странности и ексцентричности.

Основната енергия ще бъде пълнолунието във Водолей, което се противопоставя на слънцето в Лъв. Оста Водолей-Лъв ще активира дълбоко желание да бъдете забелязани. Влиянието на Водолея може да ви насърчи да се скриете зад семейство, приятели, последователи и други. Енергията на Лъва обаче ще ви помогне да не се страхувате да се отличите в тълпата.

Очаквайте неочакваното, като се има предвид, че пълнолунието във Водолей ще аспектира напрегнато с Уран в Телец. Може да възникне емоционален спад, особено ако вашият лунен цикъл доведе до непредвиден край. В крайна сметка, някои неща са предназначени да свършат по начини, които няма как да се предвидят!

А ето и как пълнолунието във Водолей ще се отрази на всяка зодия:

Овен

Кой е истински ваш приятел, Овен? Пълнолунието във Водолей ще привлече вниманието ви към вашия единадесети дом на приятелство и по-голяма общност. Помислете как вашите взаимоотношения са се променили и разраснали през последните шест месеца. Нещо, което може да е променило груповата ви динамика, е преследването на мечтите. Може би сте имали приятел, който не е подкрепял шантава идея или уникално желание, в което искате да се потопите. По същия начин вие също може да сте били този неподкрепящ приятел. Независимо от това, помислете какво можете да вземете от тази насоченост към общността, за да имате по-добри приятелства и да бъдете по-добър приятел.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Общество
Климатолог: Трябва да се съобразяваме с промените в климата, има водна криза
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Валерия преди 3 седмици
Бля, бля, бляаааа... С неадекватни зодии като водолей не ни занимавайте, моля!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По абсолютно никакъв начин.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мене ме интересува пемпяното на точки