Хороскоп за седмицата – какво да очаква всяка зодия

Астрологична прогноза за периода 12 – 18 август
Обновена: 12 авг 2024 18:46 | 12 авг 2024 18:46, Теодора Драгоева
0
Хороскоп за седмицата – какво да очаква всяка зодия
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 12 – 18 август 2024. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В стила на олимпиадата следващата седмица ще е нещо като атлетическата дисциплина „бягане с препятствия“. Мобилизирайте се и напредвайте с нагласата да ги преодолеете. Няма да е лесно, но пък и никой не е обещавал да е лесно. Проблемите основно ще са финансови. Приходите ви ще намалеят. Един от източниците ви на заплащане ще престане да съществува и ще се наложи да търсите нов начин на финансиране. За известно време ще трябва да наложите „валутен борд“, но няма да е задълго.

Телец

Две сериозни препятствия ще успеете да отстраните от пътя си. Едното е финансово. Най-после ще получите предложение за длъжност, която отговаря на очакванията ви като заплащане. Преди да приемете, сравнете и останалите параметри – пътуване, социални придобивки, за да не се окаже, че сте „заменили кон за кокошка“. Другото засяга отношенията ви. Ще „поставите на място“ или изобщо ще извадите от обкръжението си конфликтен колега, който непрекъснато създава проблеми. Може би ще има и други доволни от активните ви действия.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари