10 признака, че имате връзка с манипулатор

Играе жертвата във всяка удобна ситуация
18 авг 2024 22:30, Михаела Лазарова
13
10 признака, че имате връзка с манипулатор
Снимка: Istock

Връзките понякога могат да са много трудни, ако някой от партньорите в тях има лоши намерения. Докато откриете подходящ партньор, с когото да сте щастливи винаги има риск да попаднете на манипулатор. За съжаление може да мине доста време, докато се усетите и разберете, че имате връзка с манипулатор. Дотогава емоционалността ви, психиката ви, самочувствието и щастието ви могат сериозно да пострадат.

Токсичните отношения, в които човек може да попадне, когато има партньор манипулатор, оказват изключително негативно влияние върху всяка област от живота ви, включително личните ви контакти, социалните ви активности, професионалното ви развитие, дори отношенията ви със семейството ви.

Кои са 10-те знака, че имате връзка с манипулатор?

1. Той извърта и ви обърква, когато го хванете в лъжа. Прави така, че да започнете да се съмнявате в себе си, а не в него.
2. Той ви изолира от всички останали в живота ви. Откъсва ви физически и емоционално от тях. Кара ви да прекарвате време само с него и същевременно говори срещу близките ви хора, за да ви откъсне емоционално от тях.
3. Постоянно ви вкарва в измислени скандали, свързани с мними любовни триъгълници.
4. Играе жертвата във всяка удобна ситуация. Изкарва ви виновна за всичко, като ви кара наистина да почувствате вина.
5. Прави така, че да се съмнявате в това дали си спомняте правилно минали разговори и ситуации. Изкривява реалността, като внася объркване в мислите ви.

Източник: 10 признака, че имате връзка с манипулатор 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от Свободно време.
Признаци, че вашето трето око е отворено
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Навитак преди 3 седмици
Мише, а кои са 10те признака, че имате връзка с вибратор? :-0
10
0
 
3
 
! Отговори
Т преди 3 седмици
Ми това е жълта списание, Аз жената, не е Аз жендърмена. За това се пише хейт за мажо.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Михаела, идеалният партньор за тебе те чака в едни специализирани магазини. Изобщо не мога да повярвам, че някой ти плаща да пишеш такива глупости. Защо утре да не е нещо от сорта "Как да разберем, че партньорът ви е африканец", "Как да уринираме прави в автобуса без да привличаме внимание", "40 секс пози с дръжката на метлата, когато не летим с нея".
8
0
 
10
 
! Отговори
Опа преди 3 седмици
Само да отбележа, че има доста изкусни манипулаторКИ. Статията е изключително сексистка и неуместна, понеже вменява манипулацията единствено върху единия пол. Така че, просто не струва.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Cтатията е пълен фyш както обикновено. Джоко Росич едно време почти беше нацелил жената и мъжа как трябва да се държат. Днешните жени обаче хем искат да ходят по много мъже, хем никой нищо да не им казва. И като им кажеш, викат "Еее, ама ти сега си измисляш триъгълцници! Ти си манипулатор! Така пишеше в Днес!". Демек който е писал тая статия даже грях събира.
6
3
 
5
 
! Отговори
Не Ви Трябват преди 3 седмици
Връзки - трябва ви Кексуален Контакт и после - кой от къде е!
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
11ти признак: Тръгвате да му давате отпред, а незнайно как се оказва, че сте му дала отзад...
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Значи вече сте предпазен!
3
1
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 3 седмици
на англисйки му викат dark psychology на това нещо . има си цял раздел за него в психологията и хич не е дребна работа ....имал си връзка с психопатка . вероятно те е зарязала след известно време и тръгва да търси друга жертва ....
2
1
 
13
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 седмици
имах 1 такава уж ми беше гадже .....лъжеше нперекъснато , правеше интриги и манипулираше ...направи ми някакви измислени люноевни тригълници . оказа се нарцистична психопатка , тоест напълно болен мозък . познавам още 1 такова чудовище от женски род ....въртят мъжете както си искат , лъжат ги непрекъснато !
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В това са описани 10те основни прийома на жените.