Меган не искала Хари да се сдобри с кралското семейство?

Ето какво коментира кралски експерт
3 юни 2022 21:30, Ивета Иванова
16
Меган не искала Хари да се сдобри с кралското семейство?
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл била против това принц Хари да изглади отношенията си с кралското семейство.

Тя смята, че ако това стане, кралските особи могат да изкушат Хари и той отново да поиска да живее при тях в Англия. Това сподели кралският коментатор и биограф Хауърд Ходжсън.
 
Меган и Хари се завърнаха в Англия, за да присъствах на тържествата по повод платинения юбилей на кралица Елизабет Втора - 70 години на трона. Но биографът не смята, че пътуването им до Англия ще изглади отношенията им с кралското семейство.
 
"Не мисля, че Меган иска това да бъде поправено, защото ако се поправи, те може да искат Хари да се завърне и да изпълнява ролята си.", посочва той пред "The Sun".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
12
 
! Отговори
Илиев преди 2 години
Колибарката с напуканите пети,хвърли въдицата и големият шаран Хари я нагълта чак до стомаха. Този се подчини изцяло на долната си глава,като остави колибарката да му подрежда живота.Ако съм на баща му,ще го оставя без пари,без титли,да върви да се оправя сам,след като в главата си има суроватка.
9
2
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До много си зле и до айде сега под номер 4,6 и 7- Вие сте част от престъпниците ,които манипулират небивалиците публично от мое име- в момента пишете съвсем целенасочено тук ,също "извадки" от това ,което манипулирате ....и мен коментарите Ви тук изобщо не ме интересуват ,но престъпните действия ,съчетано с манипулирането на небивалици ,организираният публичен тормоз и репресии срещу мен пета година ще бъде причината да има хора в затвора и уволнени!
8
1
 
9
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Та нали именно тя го скара с тях, как ще иска да се сдобряват. А Хари-то нали си е глупавичък.......
7
2
 
15
 
! Отговори
Do айде сега преди 2 години
Как точно се е борила сама за щастието си? С частното училище и колежа, платени от "тъпия" ѝ баща? Човекът е имал добра професия и е печелил престижни награди заради нея, все пак. Или се е "преборила" за професионалното си щастие, женейки се за продуцент? Или пък се е преборила за личното си щастие, отивайки на уредена от други хора среща с принц, в който случайно се влюбва? :)))) б*ах тази житейска борба...
6
0
 
3
 
! Отговори
много си зле преди 2 години
До Ангелина Нищо,да си жива и здрава,и продължавай все така!!!
5
4
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До айде сега под номер "- Аз съм успяла в това ,което е ценно за мен и най - важното да не съм ,като болшинството хора ,като Вас готови на абсолютно всички низости за материалните придобивки и комфорта си на безсмисления живот ,който водят !!!!
4
9
 
6
 
! Отговори
айде сега преди 2 години
До Ангелина Коя жена не е меркантилна?Не познавам такава!Това са част от оръжията на жените! А на Меган и е много трудно!Родена в глупаво семейство със суетен и Т-Ъ-П баща,,принудена сама да се бори за щастието си,тя все пак успява!А да плюете по нея показва единствено колко ви е акъла,и защо не успявате!
3
2
 
22
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
Меган е една меркантилна жена ,жадна за власт,кралска принадлежност и богатства.Тя е безчувствена по природа и готова на абсолютно всичко ,за да постигне своите интереси.Нейният брак е без грам чувство ,а само "по сметка".Жалкото е ,че принц Хари я обича истински и няма мъжки характер ,за да не и позволява да се намесва в неговите взаимоотношения със семейството му !Такава "жена" ,като Меган ,няма да го доведе до нищо добро и ако намери по "престижна партия" не би се поколебала да го напусне
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази смърделата Мегън
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХНищо чудно с оглед на това, че Хари-магари е по-глупав от муле.