Рапърът Уиз Халифа арестуван в Румъния заради дрога

Певецът изпушил една цигара с марихуана на сцената
14 юли 2024 15:53, Александър Попов
12
Рапърът Уиз Халифа арестуван в Румъния заради дрога
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският рапър Уиз Халифа е разследван за притежание на наркотици, след като изпуши цигара с марихуана на сцената на фестивала "Beach, Please!" в черноморския курорт Костинещ, Югоизточна Румъния, съобщава новинарският сайт Зиаре.

Кадри на певеца, обграден от жандармеристи при слизането му от сцената, се появиха още през нощта в публичното пространство, отбелязва сайтът.

В съобщение на Окръжния полицейски инспекторат в Констанца се посочва, че на 14 юли 2024 г. полицаи от Бригадата за борба с организираната престъпност са направили проверка на мъж, американски гражданин, за когото е установено, че притежава над 18 грама канабис. Той също така е употребил на сцената друго количество канабис под формата на саморъчно направена цигара. Срещу лицето е предприето наказателно разследване, се посочва в съобщението.

Зиаре отбелязва, че появилите се информации и снимки от инцидента потвърждават, че въпросното лице е рапърът Уиз Халифа.

В. "Адевърул" посочва, че спектакълът на Уиз Халифа на фестивала "Beach, Please!", който привлече десетки хиляди фенове, се е състоял снощи и е бил един от най-очакваните моменти на фестивала. Полицаите изчакали изпълнителя да завърши концерта си и го задържали след това.

Въпреки че употребата на всякакви наркотици, включително канабис, е забранена в Румъния, Уиз Халифа е решил, че е нормално да изпуши една цигара с марихуана по време на представлението, отбелязва вестникът./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Уиз Халифа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Пловдив преди 1 месец
*** наркоманска
11
0
 
1
 
! Отговори
Сравняващ Мия и Уиз преди 1 месец
Да не вярваш. Тя е мноооого по-различна от него като ген, тен, тяло, акъл и здравословен начин на живот.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
У нас на негро, американски гражданин, някой льольо от охранителна полиция лично щеше да му запали джойнта. И да го помоли да го направи агент на ***, за да може бригадата му от пласьори да продава спокойно, а той да топи конкуренцията.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така и не разбрах какво е направил толкова.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
виз калифа и мия калифа са брат и сестра
7
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Европа има някаква форма на ред и правила, това не са тропическите джунгли.
6
5
 
13
 
! Отговори
ПП ДБ преди 1 месец
Това ни носи американската ценост още от миналото елвис пресли уитни хюстън снуб дог франк синатра англиските наркомани битълс абе не мога да ги изброя всичките за това се казва демокрация а другата точка на демокрацията е няма мъже жени всичко в кюпа и всикоко което има пулс може да ти е половинка!Да ви е честита промяната към едно светло бъдеще
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 3 И защо да лъже Мишо Шамара за такива работи ве, смеееешник? Каква полза има от това? Снууп Дог без трева не може поначало. Това не го ли знаеш? Аз от 25 години го знам.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да го избелят с малко белина :)))
3
2
 
5
 
! Отговори
Тревор преди 1 месец
Това че Михо шамара казва нещо не значи, че е вярно.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като прочетох 'Рапърът" и видях снимката и си помислих че е Снууп Дог! Този съм го признал за най-големия тревоман. В едно интервю Мишо Шамара като отиде в САЩ да живее и при първата му среща със Снуп Дог казва : "Отивам при него и той ми подава цигара марихуана, а аз не пуша марихуана. Така се накълвахме с него...." :)))
1
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Румъния не е варварска държава като Русия и вече са го пуснали да си ходи.