Диана Дамянова: Ние сме гнойна рана в Европа

Президентът има голям принос ние да изглеждаме зле в очите на света, на мнение е тя
16 авг 2024 18:50, Нели Христова
73
Диана Дамянова: Ние сме гнойна рана в Европа
Снимка: БГНЕС

Не знам дали президентът Румен Радев е "Мистър Кеш", нямам данни, но президентът има голям принос ние да изглеждаме зле в очите на света и това заради неговата геополитическа концепция. Това коментира да политическата криза у нас пиар-експертът Диана Дамянова в интервю пред БНР.

"Допълнителното омаскаряване на Радев не допринася много. Ние сме гнойна рана в Европа, която не провежда политиката, която твърди, че провежда и която НС е приело. България има външнополитически проблем и генерален вътрешнополитически проблем. Не знам как да го определя освен, че сме в дълбока криза", каза Диана Дамянова.

Според нея единственото, което са свършили депутатите в 50-ото НС е "решително да приемат един решително спорен закон за забрана на пропагандата на нетрадиционната сексуална ориентация в училище".

"Всичко останало е предизборна агитация. Абсолютно не е учудващо, че последната социология показва спад за гласуване, защото те използват НС като една безплатна трибуна и предизвикват разочарование със своите действия", категорична е Дамянова.

Пиар експертът оценява като обнадеждаващо предложенията на Бойко Борисов и Кирил Петков за определяне на силна личност, равноотдалечена политически за премиер, на който да се поставят няколко приоритетни икономически задачи и определен срок на работа.

А за предупреждението на Бойко Борисов, че ще има 8-и избори тя каза:

"Борисов се опитва да подтикне смислените политически сили в страната да направят предизборни заявки, за да има възможност да се отиде към компромисно почти коалиционно правителство."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от Политика
Слави Василев: Нестабилност, докато Радев не се включи активно в политиката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Ааа преди 3 седмици
Диана Дамянова, тази незнайна персона е в дълбока грешка.Не президентът Радев, а Б.Тик.ата и Д. Св.нски са най- много виновни за лошия имидж на България.А самата тя къде се самоопределя?...Там, където мирише на финикийски знаци и вони.
50
1
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
защото влязохме в нато и ес без референдум ако имаше нямаше да се разправямепо тази тема а сега до живот ще се караме същото е и за еврозоната аз искаммир не искам воина с когото и да било украина и газа нямат спиране стига с товаоръжие млади хора се избиват в 21 век идва изменение на климата безводие болестиние пращаме оръжие на украина а хората живеят във фургони без вода
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тази ж еница от къде я и зровиха ....
48
1
 
2
 
! Отговори
България е преди 3 седмици
Гнойна рана защото такива гнусни комунистически цирей като тази все още разяждат тялото и. Трябва да заиграе скалпела. Късно, но по добре от никога. И не си мислете, че зат тази добре завоалирана проевропейска риторика, не прозира русофилската ви същност.
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дори отсъствието на мислене е начин на мислене . PR-ско правило .
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Докога на разни бабули ще дават трибуна, като онази кремтодорова, онази нейнски, куневица, и тем подобни склеротирали, за да говорят фантасмагории. А пък с техния истеричено надъхан евроатлантизъм ще продължат да отблъскват хората,
45
1
 
8
 
! Отговори
Гнусна е преди 3 седмици
От юдео-ционистки слуги не искаме да ни внушават вина!
44
15
 
3
 
! Отговори
Европеец преди 3 седмици
Браво на тая жена истината казва.Чак немога да повярвам че си е позволил да ги каже тия неща в тая дива комунистическа цензура която е в България!
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"гнойна рана", глупо сти, в Норвегия едно момче ми каза, че сме номер едно
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
борисов иска изборен закон като в Гърция, на първите в изборите да се дадат допълнително проценти така че да управляват с мнозинство, на всички избори се надява да получи заветните 51%, но не се получава, иска да му ги дадат по закон
41
1
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 седмици
трябва да си изключителногнусно същество за да наречеш Родината си "гнойна рана" !!!!!!Още по-гнусно ставаш,като наричаш така държавата,дала писменост и култура на Европа...Невероятно падение демонстрира тая гнойнабаба !
40
2
 
4
 
! Отговори
Лосбулгарикосидиотос преди 3 седмици
Всичко си ми е супер! Пеевски гони корумпираните, Бойко се снишава и си брои чекмеджетата, Радев се облича с Коприна по пътя, Копейкин бори гейовете с дилдо, Нинова усилва напрежението и ще връща сина си от прогнилите САЩ, ама друг път, българите щастливо не гласуват, докато щастливи политици, магистрати и мафиоти ги крадат и им махат от Дубай... Картинка като във филма на Хичкок Психо.
39
2
 
21
 
! Отговори
емо преди 3 седмици
женицата нещо се е объркала. благодарение на президента имаме някаква нормалност във външната ни политика, която управляващата ни евро-атлантическа сбирщина е превърнала в слугинаж. относно закона за забрана на гей пропагандата решително той не е спорен, защото се подкрепя от мнозинството българи, ктато срещу него са шепа гейове.
38
1
 
12
 
! Отговори
Тая преди 3 седмици
Е гноен цирей, трябва да се изреже от обществото и да се утилизира!
37
18
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 седмици
Доста смислени оценки - гнойна рана в Европа, напън за безсмислен закон, дезориентиран президент... Всичко е описано точно. И този анализ е различен от анализите и опорките на вечните говорещи глави по телевизията.
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ние неуважаема не ссме ориентирани , а сме " ситуирани " , тук в България и ни касаят и вълнуват българските ни проблеми , включително тези натресени посредством такива като вас същества от външни " евроатлантически " фактори , защото за годините на това доминиране на ориентациите ви пропаднахме невъобразимо и в това предполагам , че не четеш нищо проруско , защото тогава би била просто неграмотна .
35
3
 
1
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 3 седмици
не е прецедента, татарите така си миришат.
34
0
 
6
 
! Отговори
ДР. ДАМЯНОВА преди 3 седмици
ОТ 2010 ДО 2018 ИГРА БРИДЖ
33
3
 
17
 
! Отговори
Погледнете я преди 3 седмици
Наказана от Господ. Дано наказанието не спре до тук
32
1
 
14
 
! Отговори
AAAAAAAAA преди 3 седмици
Тази е гноен цирей в за.Д.ника на многополов сифилистичен европейски мекокитко. Дано скоро се пукне