Светлана Гущерова: Християн е измамник, натрупа ми дългове!

Слушайте интуицията си, съветва тя жените
18 юли 2024 15:39, Нели Христова
173
Светлана Гущерова: Християн е измамник, натрупа ми дългове!
Снимка: Instagram

Светлана Гущерова отново взриви мрежата с ново стори в инстаграм, в което с текст разкрива раздялата им с бизнесмена Християн Гущеров.

Тя го определя като измамник и го отбелязва, като оставя послание за момичетата.

"Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит. Никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят.

Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви. Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо. Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация. Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
23
 
! Отговори
Нямаш кеш за бентли? преди 1 месец
Къса ми се сърцето от мъка, че шaфрaнтията вече няма да живее в лукс. Поне докато не намери следващия спонсор...
67
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жените и колите е добре да се сменят на всеки 5-8 години щото се раздрънкват, остаряват и почват да създават проблеми. Новото (младото) винаги стопля сърцето на мъжа. Вземайте пример от батко ви Леонардо. Той ги взема на 20 и като наближа 28г взема нов модел.
66
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зависимостите са ужасен бич на човечеството. Ей го, родил се със златната лъжичка в ycтата и за няма и 20 години пропилял цялото имане. 2-3 кооперации да беше купил в София и само от наемите можеше да си живееш живота.
65
0
 
22
 
! Отговори
Преди време една преди 1 месец
бивша "Мис"-ка направи подобно оплакване в "Биг Брадър", като разказа как един такъв богат мъж я е зарязал само по "бЕл панталон, сутиен и с един матрак!" Така аргументира участието си в това предаване. Милионерът нещял да знае, че тя има дете от него и се надявала чрез риалитито да спечели пари, за да купи жилище, където да се приюти с детето. Каза още, че поне десетина мъже са я натирили с думите "Дай ключовете (от автомобил) и гражданската отговорност". Да ги ожалиш такива моми, брей!
64
1
 
23
 
! Отговори
ъъъъъъъъъ преди 1 месец
ами просълзих съ ,,,,,, моме светлано , на такива като теб само измамници трябва да ви се падат та да разберете къде ви е мястото ,,, на село от където сте дошли
63
3
 
15
 
! Отговори
Гущер с андропауза преди 1 месец
Побелях и остарявам, Светле, но в сърце те нося, цял живот аз твой оставам, па макар и просяк, ти си моето имане!
62
3
 
12
 
! Отговори
До 65 преди 1 месец
Кисело в гроздето. Булдозера с който си лягаш, по-красив ли е?
61
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не един и двама мъже са фалирали, проваляли са си живота и са стигали дъното заради жени, поне в България съм го наблюдавал, не знам дали по цял свят е така.
60
0
 
43
 
! Отговори
Феномено от ДПС преди 1 месец
Със сигурност не е измамник,а едно простовато момче без нито един работен ден стаж .Едва ли осъзнава какъв шанс и късмет е имал за разлика от други сиромасиПростотията му стигна дотам,че да опустоши част от крадените пари на стария гущер за да издържа една *** от дълбоката провинция и да и направи 4 деца касички.Милиони левове изхарчени през годините за ядене,срране, почивки,коли , шопинг Сега вече ситуацията е ясна -no money,no love,no funny
59
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тя поне да беше красива...а то джудже с криви крачета и муцунка на змей
58
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като гледам, ще се справи с копането. За Хриси не съм сигурен!
57
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо ли си мисля, че баща му го е отрязал и човекът се е чудил с какви пари да угажда на луксозните капризи на жена си. Мъже, не се хващайте със слабоумни, тунинговани и меркантилни жени, че краят на приказката ви ще е трагичен, ако останете без пари. А и децата ви определено няма са се родят с тунинг
56
0
 
21
 
! Отговори
Тодоров преди 1 месец
тя в крайна сметка с пеперудката ли ще плаща ?
55
0
 
12
 
! Отговори
От 61 преди 1 месец
Тези без пари ги хващат дебеланите.
54
3
 
27
 
! Отговори
До 60 преди 1 месец
Грешиш момче. И умните и образовани момичета си търсят такива с пари.
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Професионално личностно отклонение?
52
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо ли не мога да и съчувствам?А съветите и към останалите златотърсачки ли бяха?Защото умните и образовани момичета си търсят подобни момчета,а не да бъдат държанки на някой си.
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой ще го тантурка сега!
50
2
 
23
 
! Отговори
Хемус преди 1 месец
Сега ще се връща да бере царевица в Лозница ли беше или Търговище
49
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама тя имала ли е пари преди това,та той я е разорил?Ако е натрупал дългове,той ще си ги плаща,а тя да си хване децата и да бега по-бързо.