Светлана Гущерова: Християн е измамник, натрупа ми дългове!

Слушайте интуицията си, съветва тя жените
18 юли 2024 15:39, Нели Христова
173
Светлана Гущерова: Християн е измамник, натрупа ми дългове!
Снимка: Instagram

Светлана Гущерова отново взриви мрежата с ново стори в инстаграм, в което с текст разкрива раздялата им с бизнесмена Християн Гущеров.

Тя го определя като измамник и го отбелязва, като оставя послание за момичетата.

"Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит. Никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят.

Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви. Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо. Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация. Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
27
 
! Отговори
До 32 преди 1 месец
Момичета "като извадени от приказките", както ти пишеш, не участват в плеймейт-конкурси, нито приемат да бъдат N101 или 201 в леглото на някой богат пияндур. Точно затова са като излезли от приказка, защото имат нежност, чар и достойнство, освен красота. Такива ще търсиш в гимназиите, в университетите или в офиси, където се иска висока квалификация и съвестна работа. Жени като Светла са като слезли от страниците на евтино порно-списание, прегледано набързо и хвърлено в кошчето във WC.
87
4
 
4
 
! Отговори
До Mima и Lina преди 1 месец
Добре де, разбрах, умна и образована си. Само ми кажи, дали си дебеланка или не?
86
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кога ги Еди кИфтетата не рИва....А сеги...
85
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тя е бизиниЗзменка - продава полиестерни пижамки , като другата стара труженичка златкъ
84
8
 
5
 
! Отговори
Mima преди 1 месец
Да не забравяме, че има и не малко умни и образовани дебеланки. Тях тези с парите няма да ги забележат и искат-не искат ще си хванат някой образован стругар или водопроводчик, освен ако не решат да чакат принца на белия кон и не останат стари моми - дебеланки. Такъв е живота Мима, а и затлъстяването в повечето случай е симптом на мърлявост и мързел.
83
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интуицията и чак след 4 деца ли проработи? Можеби трябваше да проработи още тогава, когато купува вютона като луда, когато ходи на Малдивите, в Италия, Франция, Англия и харчи парите на един измамник? Тогава ти беше кеф, нали?
82
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, нали уж беше умен и трудолюбив?
81
4
 
32
 
! Отговори
Lina преди 1 месец
А ти, светле , какво работиш? Освен бивша труженичка от краен квартал в Търговище ( или Шумен). Като свършиха париците - прогледна. Чудно ми е какво самочуествие си , за да си мислиш, че можеш да се върнеш към най - оборотната професия н тези години , с тази пластмаса и с 4 деца. Те пък мъжете с пари си търсят само такива ко тешки то ал етни като теб ? Това , че имаш 100кила силикон не ти гаранатира нищо. Много от твоя таргет прогледна и си има обикновени жени, не 4567 употреба.Съветобразование
80
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възможно ли е да не е съобразила и още докато е имал пари да не е поискала да прехвърли нещо на името на децата? Чак не ми се вярва. Дори най-най-кухата лейка би трябвало да има майчински инстинкт.
79
0
 
30
 
! Отговори
И преди 1 месец
Когато мизерията влезне през вратата, любовта излиза през прозореца.
78
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една разочаровена бръмчалка - тип селска златотърсачка - продавачка на пижами..Готовите и лесните пари свършват- проблемите остават
77
3
 
16
 
! Отговори
Mima преди 1 месец
До До 60Неее, умните и образовани момичета си търсят мъже с акъл и добро образование, а те обикновено изкарват и пари:)
76
0
 
17
 
! Отговори
Шшшът преди 1 месец
Разбира се, може това и да е цирк за пред големия гущер. Да си каже, че му е дошъл акъла на малкия и да му преведе някое милионче за да се позабавлява. Да не четем след седмица, как отново са щастливо влюбени, та и още по-нова къща обитават. Нещо да се е поучила Светлето от баджаначката си кака Мара все пак. И нея я биха на убиване, а сега е най-щастливата жена.
75
0
 
30
 
! Отговори
Брендо преди 1 месец
А тя твърдеше до последно, че ще са заедно и в другия живот:))))))Нещо обаче парите няма да стигнат до там:) трагедията на едни търтеи
74
0
 
21
 
! Отговори
Имала е шанс преди 1 месец
да живее в лукс. Раждала му е деца и ако вместо за глезотии беше искала от него пари, които да инвестира разумно, сега нямаше да се окаже без доходи. Не съчувствам на златотърсачки, които си въобразяват, че са хванали Бога за шлифера, ако успеят да родят милионерско наследниче. Жал ми е за наивните девойки, които стават гаранти за заем на възлюбения си. После той изчезва с парите, а тя разбира, че й е дал фалшив адрес в провинцията и в онова малко градче дори не са чували за младеж с такова име
73
0
 
28
 
! Отговори
Ей, тей кът стане преди 1 месец
Като тейко му даваше парички беше Мечо, сега стана свиння-измамник? Ей, лоша работа. Пускай се на пазара, че у Търговище само амуджи. Ще те продадат за Германия набързо.
72
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бая време и е отнело на кифлата докато послуша тая нейна "интуиция" Роди 4 гущерчета и през цялото време демонстрираше фалшив блясък и лукс в социалните мрежи. Не се съмнявам, че този борец, който и удари шамара казва истината -мъжлето на Светлана е от години пройдоха и комарджия и кара на лъжи и заеми, след като е разпродал всичко. Няма как Светланчето да не е знаела през това време какво става. Защо обаче чак сега реши да се оплаква е друг интересен въпрос
71
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евала за 65-ти коментар. По минусите разбрахме, че поне 8 жени четат тук и съскат като пепeлянки. Ами, дами, ще ви разочаровам - Светлето може и 4 деца да е родила, но все още си е супер секси мацка. И освен сексапил излъчва и чар. А вие, скъпи дами, колко деца имате, от колко мъже и как изглеждате?
70
0
 
23
 
! Отговори
дедо ви преди 1 месец
е как бе светло , нали милионер кви дългове :) свършиха ти петте минути слава като милионерка . сега чакаме хрисито да каже истината за твоята безгранична любоФ към него , или парите му де .
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знаем какво е плащал Гущеров с тези пари, които взел назаем така, че Светлана да се окаже заборчляла. Може да са били нужни за удовлетворяване на нейните прищевки. Не ми се вярва той да остави децата си в нищета. Просто на нея й е спрял кранчето.