Светлана Гущерова се съветвала с астролог за отношенията си с Христиан

Двамата са разделени, но се чуват всеки ден заради децата
23 юли 2024 13:11, Нели Христова
127
Светлана Гущерова се съветвала с астролог за отношенията си с Христиан

С астролог се съветва как да продължи живота си Светлана Гущерова. Моделката се раздели със съпруга си Христиан, а преди това твърдеше, че е нападната и бита пред дома и децата си.

"Чувам се със съпруга си Христиан Гущеров всеки ден. Все пак имаме деца и това е най-важното за нас двамата. Иначе засега само това мога да кажа, защото се съветвам с астролог за отношенията ни. Ще научите повече в средата на август."

Това каза пред "България Днес" моделката и плеймейтка Светлана Гущерова. Красавицата изчаква удобен момент и да продължи отново кариерата си като дизайнер.

"Не съм се отказала. Знаете, че шихме екипите на нашите малки гимнастички, когато бяха в Дубай. Работила съм и с "Ергенът". Измислихме 10 нови пижами за поредния сезон на предаването и реагирахме много бързо с ушиването им. Но на този етап на първо място са децата и грижата ми за тях. Искам нещата около мен да се успокоят, за да продължа напред", споделя Гущерова.

Най-много в момента й помага собствената й майка, но грижата за четирите малчугана си е лично нейна. "Децата ми са приоритет. Те са и моята сила. В момента периодът ми е труден, но ще се измъкна. Децата ми дават сила и така и ще бъде занапред", казва Гущерова.

След като Светлана обяви, че се разделя с мъжа си, се появи информация, че хубавицата вече има нов мъж. Малко след това плеймейтката обяви в инстаграм, че това не е вярно. Красавицата смята, че раздялата с Гущеров е провокирана най-вече заради факта, че била въвлечена в дългове от мъжа си.

"Няма да говоря обаче за това. Както казах, в средата на август или най-късно в края на другия месец ще стане ясно всичко около семейното ми положение", обясни още Гущерова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
19
 
! Отговори
варан преди 1 месец
Светлоу, гол да го бараш, сополив да го духаш. А тоя татин убавец като го гледам на снимката...една няма да му се залепи ако не беше на тати портфейла, и двамата са толкова отвратителни смръдльовци
61
4
 
2
 
! Отговори
Ей содомит преди 1 месец
62 Да се чустваш горд с тенекиени медали от разни жалки спортове та ти си по зле от гущерови
60
0
 
12
 
! Отговори
Гущер,да не видиш зв преди 1 месец
Върнахте ли парите серсеми грозни, да няма скоро пак шамарената фабрика, че тогава и астролог няма да ви помогне. Няма няма и метнат 200лв на някое сайтче да напише някоя глупост та да не ги забравят хората...
59
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нещата потръгват в тази държава, като чета коментарите на тази статия.Главното около гореспоменатите герои е, че нямат достатъчно мозъчен потенциал да съхранят крадените пари на някой. А и си мисля, че не са имали добри оценки в училище. Всяка приказка си има край. Хайде сега да запрятат ръкави и да започват да пишат CV-та, да кандидатстват за работа. Леля Светла на 38 г. Продавачка в будка, контрольорка в градски транспорт, чистачка на стол. Има какво да работи без образование. Стига е ревала.
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо ни занимавате с тези отпадъци. Написахте ли нещо за децата, които донесоха златни медали за родината ни и ни карат да се чувстваме горди? Какво ме интересува, колко сантиметра са джуките на поредната мутреса или с колко заема се е набутало поредното мамино синче. Продажни журналюги
57
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я колко много злоба и хейт.Защо бе,какво са ви направили тези хора,та толкова много ги мразите?Те са като някои от вас,или около вас,само че за вас никой не пише.Това ли ви е проблема?
56
0
 
10
 
! Отговори
Koko преди 1 месец
Съветвала се е с астролога с голям като на носорога рога.
55
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано има повече българки като нея да раждат деца,че съвсем се стопихме.Другото не ни интересува.
54
0
 
17
 
! Отговори
Гонзо може преди 1 месец
Да я назначи на работа в БФС като лична секретутка.
53
1
 
8
 
! Отговори
ДС чорбаджия преди 1 месец
Браво Тущерице правете роби и обслужващ персонал за фирмите ми за сметопочистване всека година трябва да си сменям майбаха с по нов.
52
0
 
16
 
! Отговори
мдамм преди 1 месец
само безмозъчни еднокетъчни с пари или без могат да вярват на врачки, астроложки и други шарлатани. ние читавите вярваме само на доктор радева!
51
0
 
25
 
! Отговори
Whitemann von SS преди 1 месец
Проблема е че България е пълна с такива гущери и гущерици от комуня р ски фамили и с откраднатите от народа пари живеят на широко по Бояна и тн правят се на велики а са едни обикновенни нищ о жества.
50
6
 
5
 
! Отговори
До 48 преди 1 месец
И аз казвам браво за това!Адмирирам всички българки,които имат смелостта да раждат повече деца,останалото няма значение за нас.Да се разделят цивилизовано,за да не страдат децата и всеки да е доволен и щастлив,както намери за добре.
49
1
 
15
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 месец
Тва голема простотия да развиваш отношенията с партньора си чрез астролог, врачка, баячка, нумероложка и астроложката Алена;))) То са вижда отдалече, дал ша ва бъде или нема ва бъде;)))) Да не говора, разговори с приятелките от типа "дали да си легна с този мъж"?;))) Да ти светят ли, викаш приятелките си или некоя искаш да те замести?;)))
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ето на това му се вика БГ ***.
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази снимка мога да я помириша :D
46
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво , че са направили 4 българчета за България .
45
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На кой му пука за тая смръдла и грозния дебелак.
44
0
 
10
 
! Отговори
До test test преди 1 месец
Какво ремарке, това си е направо товарния влак София - Варна
43
0
 
14
 
! Отговори
test test преди 1 месец
С това ремарке трудно ще забърше друг, но знае ли човек? В България *** с крадени пари с лопата да ги ринеш. Може и да изкоки някой загорял Гозо. Инаще единствената и надежда е големият гущер да развърже крадената кесия но преди това трябва да пратят синчето му реабилитация