Евгени Минчев: Някой от вас беше ли гей през 1978 г.?

Той е против пропагандата в училищата
15 авг 2024 10:18, Нели Христова
125
Евгени Минчев: Някой от вас беше ли гей през 1978 г.?
Снимка: БГНЕС

Вчера PR експертът Евгени Минчев обяви във Facebook, че подкрепя ЛГБТИ закона, приет от Народното събрание, като дори публикува снимка с лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов. Той е бил част от комисията в парламента, като е имал право и на изказване.

Ето какво е казал Минчев пред депутатите:

Някой от вас беше ли г@й през 1978 година?

Уважаеми дами и господа, тук съм за да благодаря на двете страни- на г-н Костадин Костадинов и партия Възраждане за закона, който внесоха и изведоха до последна стъпка. Благодаря и на Сингъл Степс, затова че със своя проект събудиха обществото и  сме тук в тази зала, за тази дискусия. Но искам да предупредя, че трябва да сме по-внимателни с разглезването на подрастващите и да оставим грижата за тях на родителите.

Някой от вас бил ли е г@й през 1978 година? Защото аз бях. И никой не дойде в началното ми училище в циганската махала за да попита- Генчо, как се чувстваш, добре ли си? После платих най-високата цена за пребиваването си в София- 6 години работа като ватман. И тогава пак никой не дойде при мен да ме попита репресиран ли съм, заслужавам ли тази орисия, добре ли съм. Живеех в квартира - таван от 4 квадратни метра а клозета беше в избите. Но, дойдох, видях, победих и в мен няма никакъв страх от Живота, защото той ми се разкрива сам, без брошури, драг-куини и пропаганда.

Затова днес съм тук, от обратната страна на обратната пропаганда. Не за да осъждам и преча, а за да отворя очите на онези, които може би са подведени от нея.

Но за авторите на тази неуместна според мен  пропаганда, ще цитирам Псалом 91: "Само с очите си ще гледаш  и ще видиш въздаянието на нечестивците."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от Звезди
Боксьорката Имане Хелиф ще съди за тормоз Дж. К. Роулинг и Илон Мъск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Петър Янев преди 3 седмици
божеееееееее на всичкото отгоре Евгени е и безумно *** , ама и какъв блестящ ум да очакваме от ватман
84
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Генчо, браво. И за куража. Някои се опитват да отнемат от родителите възпитанието на собствените им деца. Това ни казва Евгени. Глухи ли сме. Всъщност с цитираният Псалм ни казва буквално, че сме слепи. Свалете си розовите очила както някои го направихме в клас през 1978 г. като си поставихме черни по команда на 3, четири. Не ни викаха при Директора.
83
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Евала на Евгени. Никога не е крил какъв е, но никога не е прокламирал и търсел гласност за това свое решение. Той сам казва, възпитанието на децата се опррделя от родителите, не от закони, модерни движения, евро булшит ценности,и т.н. Има едно интервю с него в Ютуб с Карбовски. Изгледайте го. Аз останах приятно изненадан от гледната му точка.
82
9
 
2
 
! Отговори
Георги Л. преди 3 седмици
Аз съм бил обект на тормоз в училище, защото приличах на гей. Без да го осъзнавам още тогава. Страдал съм много от тормоза. Тези, който подписват този закон, цапат ръцете си със сълзите на много подрастващи като мен.
81
4
 
0
 
! Отговори
12345 преди 3 седмици
Аз бях гей още в утробата
80
5
 
4
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 3 седмици
Тоя така наречен лорд ако не беше станал агент от ДС през соца щеше да гние в Белене най-вероятно. И той си продаде душата като другите мишоци.
79
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До хе хе хе Грешка. Не го харесват ЗАЩОТО е капейка, а не защото е "щастлив". Пак обърка опорките.
78
3
 
20
 
! Отговори
До Развеселен преди 3 седмици
"Лорда е не по-малко крещящ в общественото пространство с поведението си в сравнение с Прайда, та е чудно как така изведнъж се заобичахте с него" ---- Ти с какво си се надрусал, та си толкова весел и неадекватен? За кое обществено пространство говориш? Да си видял Лорда да размахва шареното знаменце по улиците с втъкнати в 3дника перца? Или да се вайка по новините, че е дискриминиран, защото няма право на брак с партньора си? Не казваме, че го обичаме, а че оценяваме позицията му като достойна.
77
3
 
23
 
! Отговори
хе хе хе преди 3 седмици
Интересна работа - евроатлантиците, които са верни поддръжници на ЛГБТ+ простотиите, не харесват Евгени Минчев, нищо че е гей. И го изкарват "кАпейка". Всъщност, нормално е. Евгени Минчев е нормален гей, а не *** пидеразин, каквито са евроатлантиците. Това ги депресира, поражда черна завист и искат да го канцелират. Но даже нямат достатъчно мозък да измислят нещо по-така, горките, уж са високоинтелигентни. И по инерция, кво, кво, взеха да му викат "кАпейка". Много сте смешни, евроатлантиците:)
76
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това на снимката някаква анимационна брада ли е. Стои като залепена на колаж. Иначе Евгени Минчев е интересен персонаж. Сирак, ватман, с интересно чувство за хумор и хаплив език, та и лорд. Дал е път в кариерата на много от обратните в България, от първите публично заявили се за такива, но не парадира с това, а напротив. Той е издигнал и Рижа Игнатова в обществото.
75
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Евала, лорде Евгени! А сега искам мааааалко да удължа въпрос му към онези, които се кичат с чужди знаменца и се правят на по-католици и от Папата....а те бяха ли дисиденти преди 1989г., говореха ли така против Русия, Кремъл, или някой вожд като Путин, колко от тях постигнаха нещо значимо без зависимостта от ДС...???
74
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сега сме 2024 г, почти в 2025. Този, ако иска да си живее с критериите от 1978 г и тогавашните социалистически стереотипи, никой не го спира. Но е длъжен да се съобрази с днешните глобални стандарти за човешки права и "разглезване ". Преди като ходеше в английското посолство на приеми, облечен като Бой Джордж, не беше такъв русофил, а сега е заприличал на Луцифер.
73
2
 
12
 
! Отговори
Факт преди 3 седмици
Едва ли е можел някой да ги различи. Целия стил на 70-те е прекалено артистичен. Охолен живот по целия свят. Достатъчно е да се погледнат снимки от онова време. Цветни дрехи, клош панталони, коси. Групата Суийт, напудрени като жени, но свирят един от най-твърдия Рок енд Рол. Англия изпада в депресия и се появява култура на новия бунт - пънка, черното, бръснатите глави. А черното вика лошото. Не трябва да се носи без причина. Но не трябва ЛГБТ да става житейски модел за подражание!
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Эвстати А каква е разликата ако си лягаш с жена и е същата процедура, която така колорито си описал. Там е много приятно да седиш с такъв човек на една маса ли? А, и да не забравяме, после я целуваш. Мдаа
71
10
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Аз тогава бях пидирaз. Мръсните еврогейци дето гласувате за фор дер *** ме направихте такъв. Ако си бяхме останали с Москва сега щях да съм педик
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Жмръц "да кажем и ти се оплачеш веднага ще ме привикат и съд" Като се има предвид че денонощно бълвате точно такива квалификации и никой не ви "вика на съд" можем спокойно да заключим, че си го изсмукваш от пръстите. Мислех, че ще кажеш нещо реално, а ти се занимаваш с фантазии.
69
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Подозирам, че повечето от вас са или твърде млади, или наскоро пристигнали в София, за да помнят Евгени Минчев от онези времена. Беше различен, смел и интересен, дори и като ватман. Пожелаваше на пътниците хубав ден, беше остроумен и приятен. Една от колоритните и стойности личности в България. С право застава срещу платените мижитурки. В сравнение с него те са джуджета, при това фалшиви.
68
1
 
9
 
! Отговори
Айляк преди 3 седмици
Що триеш коментари ве, модчо? Много чувствителен си станал напоследък, да не се припозна с ориентацията на Генчо?
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До До Развеселен Няма логика да се "възпаляваш" от един и същи проблем по два различни начина, тъй че за теб остава да решиш къде спестяваш от истината.
66
0
 
0
 
! Отговори
Развеселен преди 3 седмици
До До Развеселен "Лично аз никак не го третирах" Разбира се, когато питаш някой такъв никога не е той :)))) Естествено. Сигурно сме чели мненията на несъществуващи хора :)))))