Хали Бери и Оливие Мартинес на война за сина си

Актрисата иска цялото попечителство над 10-годишния Масео
20 авг 2024 20:23, Теодора Драгоева
2
Хали Бери и Оливие Мартинес на война за сина си
Снимка: Getty Images

Хали Бери започна съдебна война с бащата и на второто си дете. Години след като проведе дълга юридическа битка с бащата на дъщеря си Нала  – канадският модел Габриел Обри, актрисата реши да се съди и с бащата на 10-годишния си син Масео – френският актьор Оливие Мартинес. Хали е поискала еднолично попечителство над момчето, след  като с бившия си съпруг дълго време не успяха да се разберат относно неговото възпитание.

Съгласно съдебни документи, получени от списание People, 58-годишната Бери иска цялото попечителство „или като алтернатива, правомощие да взема всички решения“ относно образованието и здравната грижа на Масео.

На 16 август, в документи, подадени във Върховния съд на Калифорния, Бери твърди, че се е опитала да отговори на различните нужди на Масео в тези две области; но 58-годишният Мартинес я е възпрепятствал, като или е бил в опозиция, или не е правил нищо, или пък е отказвал съгласието си в продължение на години на различни нейни предложения, свързани с детето им.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Хали Бери
Още от Звезди
Гаджето на Кендъл Дженър се отнася с нея като с принцеса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 3 седмици
Ела го кажи на вече 34 годишната ми принцеса. Стана на 9 годинки и отсече: "Искам при баща ми". Да съм жив и здрав да и се радвам и на нея, и на внуците ми. Осигурил съм ги до края на живота им! А майка и ... всъщност изобщо нямам представа дали е жива.
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Със сигурност една майка ще иска най-доброто за детето си, стига да е с всичкия си, докато мъжете не са така. Малко са тези, които не поставят себе си на първо място, а когато се разведат, постоянно бойкотират майките, от което страдат децата. Няма по-злобно същество от мъжа след развод.