Украйна премахна роуминга за страните от ЕС

Надяват се по този начин да се привлекат инвеститори
19 юни 2024 12:47, Инна Ангелова
30
Украйна премахна роуминга за страните от ЕС
Снимка: Pixabay

Президентът на Украйна Володимир Зеленски подписа законови изменения, благодарение на които гражданите на Европейския съюз ще могат да използват мобилните си телефони в Украйна без да плащат допълнителни такси, съобщава БНТ.

По този начин страна разчиства пътя за създаване на обща зона за роуминг на мобилни комуникации със страните членки на ЕС.

Украйна е първият кандидат за членство в ЕС, който предприема тази стъпка. Киев се надява, че с този ход ще помогне за насърчаване на инвестициите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от Балкани
Почина Стоян Андов - първият председател на парламента на Р Македония
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Маурицио преди 1 седмица
До АзъКанъАзъ7112136860 Веско, вчера пак се беше натрясал още от обяд и си беше изсипал торбата с дилдата, докато си се излягал насерд улицата.
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сега вече нашите краварофили ще отидат да бият Русия, вече няма да имат допълнителни такси, което ги задържаше да не се пишат доброволци във ВСУ.
6
0
 
11
 
! Отговори
Потребител преди 1 седмица
Значи и там ги чакат по няколко "индексации" на месечните такси на година. Както и у нас, сега всички го плащаме този роуминг, въпреки че не го ползваме, но ни натовариха абонаментите на 40-50 лева. Едно време имаше и за под 10 лв. Сега и тях ги чака същото, честито!
5
4
 
11
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
Точно така! Роумингът е много важно условие за инвестиции. За Кока-Кола и Швепс е даже ВЕСЕЛКО да инвестират в Одеса,например,където украинската мафия прави яко педофилски филми в катакомбите,вари фалшиви уиски,водка и бира, пакетира дози хашиш,хероин и кокаин. Яки инвестиции се очакват в една страна,която губи всеки ден територии,а гражданите й са хукнали,вместо да я защитават,да превземат държавите на другите. Но пък и е добра идея МакДоналдс да си строят ресторантите в подземия. Яки инвестици
4
3
 
7
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
Точно така! Роумингът е много важно условие за инвестиции. За Кока-Кола и Швепс е даже Веселин да инвестират в Одеса,например,където украинската мафия прави яко педофилски филми в катакомбите,вари фалшиви уиски,водка и бира, пакетира дози хашиш,хероин и кокаин. Яки инвестиции се очакват в една страна,която губи всеки ден територии,а гражданите й са хукнали,вместо да я защитават,да превземат държавите на другите. Но пък и е добра идея МакДоналдс да си строят ресторантите в подземия. Яки инвестици
3
2
 
12
 
! Отговори
VladTepes преди 1 седмица
Браво на Зеленски - поддържа постоянен делириум.
2
2
 
12
 
! Отговори
натовски лентяй преди 1 седмица
те се засилили да ходят европейците в Украйна ,цялата мара втасала до роуминга стигнали
1
2
 
19
 
! Отговори
Пен преди 1 седмица
То така са се запътили европейците към Украйна...