Много ми имат зъб, с Цветанов не си говорим!

Танов сезира прокуратурата заради разработка срещу сина му
Обновена: 26 яну 2011 19:17 | 26 яну 2011 19:15,
395
Много ми имат зъб, с Цветанов не си говорим!
Героите от СРС-тата показват близки отношения Снимка: Булфото

Разнобой в мненията между управляващи и опозиция предизвика изслушването на Ваньо Танов на закритото заседание на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

Повече от три часа шефът на Митниците обясняваше пред депутатите за СРС-гейт.
 

Според опозицията Танов потвърдил автентичността на записите, според  управляващите обаче не било съвсем така.

След продължителното изслушване шефът на Митниците не беше много словоохотлив пред журналисти.

Той обяви, че  ще подаде жалба в прокуратурата заради разработките срещу сина му.

Танов е говорил вече с главния прокурор по случая с подхвърлените в колата на сина му контрабандни цигари. Щял да подаде жалбата, "след като свърши "данданията" със СРС-тата".
 

На въпрос кой има зъб на Танов, той отговори, че е разбил интересите на много фирми и малко са тези, които му нямат зъб.

На въпрос защо министър Цветан Цветанов е подписал заповедта за назначаване на СРС-ата, Танов заяви: „Защото е имало разрешение от съда”.

А на въпрос ще лъснат ли СРС-та между него и Цветанов, митничар №1 отговори: „Не. Защото не си говорим помежду си”.

След края на изслушването депутати от БСП заявиха, че Танов е потвърдил автентичността на всички разговори, изнесени досега, включително тези с премиера Бойко Борисов. Единствено разговорът с Менда Стоянова не бил истински.

Според председателя на комисията  Анастас Анастасов от ГЕРБ обаче на заседанието директорът на агенция "Митници" е обяснил, че в изнесените в медиите записи категорично има вмешателство.

По думите му Танов бил казал, че голяма част от тези разговори не отговаряли на изказа на му, а разговорът с депутата Менда Стоянов бил фалшифициран.

Още по темата

„Изводът, който си направихме от разговора, е, че службите са  оказвали натиск върху Танов чрез разработки срещу сина му”, посочи Кирил Добрев от левицата.

„Близки на премиера са оказвали натиск на Танов да бъдат сменени заместниците му - Красимир
Николов и Антоний Странджев, допълни  и Петър Курумбашев.

Попитан  защо от левицата имат различна версия за казаното от Танов при изслушването, Анастас Анастасов заяви, че социалистите се опитвали да правят внушения.

Той потвърди обаче, че Танов е признал за "вероятни" опити за натиск да бъдат освободени двамата му заместници.

По време на изслушването шефът на митниците е отклонил питането редно ли е митничар да бъде назначаван затова, че играе добре футбол с премиера.

Следващата седмица вътрешната комисия ще изслуша и вътрешния министър Цветан Цветанов по казуса с телефонните записи, подслушването и ставащото в Агенция „Митници".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Ваньо ТановСРС-гейт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
370
0
 
1
 
! Отговори
zmei 2 преди 13 години
kakav *** iska6 ot komunistite be zmei.
369
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чудя се къде ca откраднатите злато, платина и други принадлежности от летище София
368
2
 
4
 
! Отговори
змея преди 13 години
Другари!Комунисти! Не намирам за уместно да ви превъзпитавам на тия години,на които в нормалните държави,нормалните хора се грижат за ... внуците си,а не търчат по митинги и манифестации по Партийна поръчка или още по-зле : да лющят безумните си повествования в блоговете...! Но,както и да е!Животът ще продължи и без вас и некомпетентното ви мнение и оценки,свързани само с аналния ви тракт и нагона на животното ви в панталона...!Че то мисленето - си е зор.А за *** е хроничен недостатък.
367
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Танов е толкова ***,че ако му дадеш номера на гащите на жена му пак ще звъни по GSM.Те затова гледат да го прецакат
366
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПЛАЩАНЕТО ДНЕС ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ НА ПОЗИТАНО ПО-РАНОПРЕДИ ТОВА СЕМИНАР -ПОЛЗАТА ОТ ТИКВАТА ВЕЧЕ СВЪРШИ НОВИ ОБИДНИ КЛИШЕТА ЗА ПОЛЗВАНЕ ОТ ДОБРИТЕ МОМЧЕТА
365
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много зле ***
364
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ти си много зле брат !
363
4
 
12
 
! Отговори
до 375 преди 13 години
ти човече си много заблуден, правят те на *** а ти си лижеш ли лижеш.. по коментарите си личи кой е платен драскач на коя партия,.. ПРОСТО ВСЕКИ ДА СИ НОСИ ОТГ. .. ББ в затвора, нови избори.. нека пак да са ГЕРБ в парламента.. нищо против,..
362
4
 
9
 
! Отговори
джони преди 13 години
Ясно е че Гоце и Боко са комбина . Трябва да се махат и двамата . Веднага
361
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
SIDIANKOV dolu gore e visok kolkoto TIGANCHO
360
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НА ВНИМАНИЕТО НА КОНТРАБАНДИСТИыЧЕРВЕНОПИСЦИыБЕЛИ ЯКИЧКИ С КРАДЛИВИ РЪЧИЧКИБОКО НЯМА ДА СИ ОТИДЕ ЗАЩОТО ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО.ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО ТЕЗИ К..ВЕНСКИ НОМЕРА.ТАЗИ ПОПАРА КУСАМЕ ОТ 60-70 ГОДИНИ.ОТ 1944 Г СЕ ЗНАЕ ЧЕ МОЖЕ ДА ТИ СКРОЯТ ШАПКАТА САМО АКО ИМ МИНЕШ ПРЕД ОЧИТЕ .НАРОДА ПОМНИ ЗНАЕ И ОЧАКВА ОЩЕ ПО-МРЪСНИ НОМЕРА.ТОВА НЯМА ДА ВИ ПРОСТИМ.КАКВОТО И ДА ПИШАТ ПЛАТЕНИТЕ ПИСАРИ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА Е СЪВСЕМ ДРУГО.ПО КАФЕНЕТАТА СЕ ЧУДЯТ КОЛКО ОЩЕ МЪРСОТИЯ ЩЕ ИЗБЪЛВАТ
359
2
 
12
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболест преди 13 години
ДО 373добавен от: Анонимен Боко ще се прави на луд докато го свалим от власт, защото му е време след толкова глупости за отрицателно време да си ходи. А до тогава ще си пеем:Пуснах 100 СРС-такажи къде са,звънни по ЕГН-та.
358
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз понеже съм наивна още си чакам обясненията на Боко за СРС-тата. Той обеща след вота да се изкаже и да обясни. До кога си мисли ,че ще може да се скатава и да се прави на луд?
357
4
 
38
 
! Отговори
остава преди 13 години
Тези усраха образа на България пре света-българин-мутра-с това сме известни заради тези ***!!!
356
2
 
26
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболест преди 13 години
До 369добавен от: Do D-r Lekuva Ти си болен човек, ела да те излекувам, безплатно ще е за теб. Изобщо не схващаш иронията в името ми, нито пък ситуацията. Какво общо имат докторите с този случай освен че на тези от ТЕЛК Тиквобойко им е казал да направат болен един здрав мъж за да взима повече пари и да работи по-лесно? За това си прав, наистина има контрабанда спонсорирана от ГЕРБ.
355
1
 
26
 
! Отговори
XxX преди 13 години
Освен че ще се харесат и ще оправдаят премиера за това ходатайство, онзи, който ги пуска на части - вече трети път - показва, че има някаква стратегия. Това само подкрепя твърденията на феновете на ГЕРБ, които драматично наричат компрометиращите записи опит за преврат.И това, че предават записите на в. Галерия също ги компрометира по някакъв начин, но притежателят им няма избор. На кой вестник да ги даде? Нито един от останалите жълти, полужълти или пембяни седмичници няма да ги публикува. Всекидневниците - също. Половината са на Делян Пеевски, който прислужва на правителството, а за Стандарт, Труд и 24 часа не може и да се помисли, че ще публикуват такива записиА Галерия ги разпространява, от там ги препечатва който си поиска - има източник, слагат бележка - разговор, за който се твърди, че е между Танов и Борисов.Циркът България си върви
354
3
 
5
 
! Отговори
Do D-r Lekuva преди 13 години
Pla6tat im doktore zatova pi6at taka. No dokoga i s kakvi pari? S parite ot kontrabandata.
353
0
 
22
 
! Отговори
Анимационерите преди 13 години
Тази снимка е като от анимационен филм :) няма такива усмивки :)
352
1
 
11
 
! Отговори
Tarasova преди 13 години
glei...glei..tri kradeca - tri glupaka!!!!!!!!!!!!!!1E..na ni e maikata s tezi *** v tova pravitelstvo.Da ne im adavame poveche shans zashtoto kakto horata sa nedovolni, primerite na Tunis, Egipet i Chily sa pokazatelni....tova trebva da napravim i tuk za da gi izmetem s nachalnika im Borisov. Tolkova zle ne sme bili nikoga,ujas!!!!!!
351
6
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
кирил добрев да не дава коментари.не сме забравили с колко пари го хванаха на границата и че не е в затвора.всички в затвора.а какво стана с крадливата фалшификаторка калина-нищо стои си на топло и си живее живота .ако беше обикновен човек вече да лежи в затвора -за това дават 6 год.