Много ми имат зъб, с Цветанов не си говорим!

Танов сезира прокуратурата заради разработка срещу сина му
Обновена: 26 яну 2011 19:17 | 26 яну 2011 19:15,
395
Много ми имат зъб, с Цветанов не си говорим!
Героите от СРС-тата показват близки отношения Снимка: Булфото

Разнобой в мненията между управляващи и опозиция предизвика изслушването на Ваньо Танов на закритото заседание на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

Повече от три часа шефът на Митниците обясняваше пред депутатите за СРС-гейт.
 

Според опозицията Танов потвърдил автентичността на записите, според  управляващите обаче не било съвсем така.

След продължителното изслушване шефът на Митниците не беше много словоохотлив пред журналисти.

Той обяви, че  ще подаде жалба в прокуратурата заради разработките срещу сина му.

Танов е говорил вече с главния прокурор по случая с подхвърлените в колата на сина му контрабандни цигари. Щял да подаде жалбата, "след като свърши "данданията" със СРС-тата".
 

На въпрос кой има зъб на Танов, той отговори, че е разбил интересите на много фирми и малко са тези, които му нямат зъб.

На въпрос защо министър Цветан Цветанов е подписал заповедта за назначаване на СРС-ата, Танов заяви: „Защото е имало разрешение от съда”.

А на въпрос ще лъснат ли СРС-та между него и Цветанов, митничар №1 отговори: „Не. Защото не си говорим помежду си”.

След края на изслушването депутати от БСП заявиха, че Танов е потвърдил автентичността на всички разговори, изнесени досега, включително тези с премиера Бойко Борисов. Единствено разговорът с Менда Стоянова не бил истински.

Според председателя на комисията  Анастас Анастасов от ГЕРБ обаче на заседанието директорът на агенция "Митници" е обяснил, че в изнесените в медиите записи категорично има вмешателство.

По думите му Танов бил казал, че голяма част от тези разговори не отговаряли на изказа на му, а разговорът с депутата Менда Стоянов бил фалшифициран.

Още по темата

„Изводът, който си направихме от разговора, е, че службите са  оказвали натиск върху Танов чрез разработки срещу сина му”, посочи Кирил Добрев от левицата.

„Близки на премиера са оказвали натиск на Танов да бъдат сменени заместниците му - Красимир
Николов и Антоний Странджев, допълни  и Петър Курумбашев.

Попитан  защо от левицата имат различна версия за казаното от Танов при изслушването, Анастас Анастасов заяви, че социалистите се опитвали да правят внушения.

Той потвърди обаче, че Танов е признал за "вероятни" опити за натиск да бъдат освободени двамата му заместници.

По време на изслушването шефът на митниците е отклонил питането редно ли е митничар да бъде назначаван затова, че играе добре футбол с премиера.

Следващата седмица вътрешната комисия ще изслуша и вътрешния министър Цветан Цветанов по казуса с телефонните записи, подслушването и ставащото в Агенция „Митници".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Ваньо ТановСРС-гейт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
330
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
vika6 drygo si be6e pri dogan i maslarova i sergei....sigyrna si burkal i ti v kacata s meda
329
7
 
22
 
! Отговори
Мила родна картинка преди 13 години
По-некадърно правителство никога не е управлявало България. За има-няма година и шест-седем месеца тия докараха народа до просешка тояга, изложиха няколко пъти България в Европа (с Румяна Желева и примитивното, дебелашко поведение на Вожда Винету), а страната се тресе постоянно от скандали ....В същото време хората са притиснати до стената с всевъзможни глоби, актове, санкции от всякакъв род ...Данъчни, полиция и прочие проверяващи са вдигнати на крак и като башибозук обикалят навсякъде.
328
1
 
17
 
! Отговори
darcas преди 13 години
Девиза на МВР - който слушка, ще папка:))
327
0
 
5
 
! Отговори
Дюнер–Мюнер преди 13 години
ам той и лютвито там, заедно с един от атака! браааааааа!
326
0
 
4
 
! Отговори
Я па тоя преди 13 години
По БНТ са я давали,но опитай тук с гугъл и първия линк!/nervousshark.wordpress/
325
1
 
1
 
! Отговори
Японец преди 13 години
До "Я па тоя"Можеш ли да качиш снимката ...да се посмееме?
324
1
 
3
 
! Отговори
я па тоя! преди 13 години
до 335Няма лъжа,няма измама бе човек.Има я на снимка с бате Бойко сред Японците.И това е официална снимка ,а не СРС!хахахаТо бива наглост,ама това вече е прекалено........
323
0
 
10
 
! Отговори
Psycho Realm преди 13 години
вие сте болни всички......!!!!!!!!!!!!!!! вместо да лаете тука, хващайте по една бухалка и правосъдие!!!!! колко години вече...някой от нас остаряха ... промяна няма ! ДО КОГА ТАКА?
322
0
 
5
 
! Отговори
японец преди 13 години
До "Я па тоя" "Браво браток!...Как се сети за тази кукла!...Изумен съм от това което пишеш!...Тая верно ли е в Япония?...Ако вервам на писаното за МВР министъра,госпожата може да земе некой лев като социален консултант на японците!...Лошо нема...те и без това са много на гъсто...тя ще им помогне да разредят редиците!..
321
0
 
2
 
! Отговори
японец преди 13 години
Браво браток!...Как се сети за тази кукла!...Изумен съм от това което пишеш!...Тая верно ли е в Япония?...Ако вервам на писаното за МВР министъра,госпожата може да земе некой лев като социален консултант на японците!...Лошо нема...те и без това са много на гъсто...тя ще им помогне да разредят редиците!..
320
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АГЕНТ АСЕНОВ - ДОКЛАДВА ЗА 1989-2011-Агент Асенов пита, дали този май-мун - Пламен Юруков учредява партия "ВОТ- ще бъде разследван от Държавна сигурност, както нашият приятел Чоли Боли го Уйьо, който се обажда от Швеция и беше изгонен от България заради създаване на паритя на "Зелената маса" -ПРЕДСТАВЯМ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРЕСТЪПНОТО *** "ДОН СИКОРЪТ" ПОДВИЗАВАЩ СЕ СЪ ИМЕТО СТЕФАН ДИМИТРОВ ЧОЛАКОВ РОДОМ ОТ ВРАЦА !ВИЖТЕ САМИ, КАТО ОТВОРИТЕ ТЕЗИ СТРАИЦИ ИЛИ СТРАНИЦАТА НА ШПИОНИНА И ПРЕДАТЕЛ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ ОТ БОТЕВГРАД - ГУРКОВО - ПРАВЕШКО ДОКЛАДЧИК НА ПОЛКОВНИК ПАВЛИН ПУТЬОВ - БОТЕВГРАД-СКОТО ДЪРЖАВНО СИГУРНОСТ НА МВР, КОЙТО ГО ОСТРАНИХА, ЧЕ БИЛ ОТ ДС ПО УКАЗАНИЕ НА ДРУГАРЯТ ЦВЕТАН ЦЕВТАНОВ И БОЙКО БОРИСОВ - ТАШАЦИТЕ НА НАШАТА ПАРТИЯ ЛЮБИМА ! .... *** - ТЕ СА ЕДНИ ОГРОМНИ ГОСПОДЖА ПЕТРОВА .... ЕДНИ ЕЙ ТАКИВА ЕДНИ ГОЛ-ЕМИ - МЪ ДА !stefan-tcholakov/forum/index.php?topic=1152.0-stefan-tcholakov/pic/8587.JPG-
319
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На тебе нещо ти хлопа дъската
318
1
 
25
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!! преди 13 години
ДО ЕЛЕКТОРАТА Уволнявам ви всички, понеже не ставате за нищо, новата заповед на Винету е, който не може да се справя с чатовете да отива на село да сади картофи и лук! За нищо не ставате! Смачкаха ви главите във всички сайтове! Никаква заплата! Никакви премии и отпуски! Всички утре рано в 5:00 на плаца за среща знамето на Герб! *** също е уволнен! И хакерите и те уволнени! Милиционерите и те! Увооооо!
317
0
 
4
 
! Отговори
tanasko преди 13 години
Komunisti4eskiya sluginaz upravlqva BG za sazalenie. O6te po zalkoto e 4e i mozaka im e malko .
316
1
 
25
 
! Отговори
!!!!! преди 13 години
ДО ЕЛЕКТОРАТА Уволнявам ви всички, понеже не ставате за нищо, новата заповед на Винету е, който не може да се справя с чатовете да отива на село да сади картофи и лук! За нищо не ставате! Смачкаха ви главите във всички сайтове! Никаква заплата! Никакви премии и отпуски! Всички утре рано в 5:00 на плаца за среща знамето на Герб! *** също е уволнен! И хакерите и те уволнени! Милиционерите и те! Увооооо!
315
2
 
4
 
! Отговори
Пфуууу преди 13 години
хахахаха, Гербафрадити кво стана, сърби ви *** нали ................
314
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОЙКО ИЗДЪРПА ЧЕРГАТА ИЗПОД КРАКАТА НА МН МАФИОТИ И ЗАТОВА СЕГА СКАЧАТ СРЕЩУ НЕГОМОЯТА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ Е ЧЕ ЖИВЕЯ СПОКОЙНО ,РАЗХОЖДАМ С Е ПО УЛИЦИТЕ СПОКОЙНО ,НЯМА БОМБИ ,НЯМА РАЗСТРЕЛИ ,НЯМА ПОЧЕРНЕНИ МАЙКИ ,ИМА ПО ГОЛЕМИ ЦЕННОСТИ ОТ ТОВА ДА МИСЛИШ ЗА ДЕБЕЛОТО СИ ЧЕРВО ,ЗАТОВА ВИНАГИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ
313
1
 
7
 
! Отговори
9 преди 13 години
Съвеста ми е чиста защото за никoй не съм гласувал,а и нямах избор.Грешката е ваша
312
11
 
6
 
! Отговори
от форума преди 13 години
Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА В ТАЗИ РОБСКА ДЪРЖАВА.
311
5
 
4
 
! Отговори
316 преди 13 години
Имам двама сина,големи,на 28 и 34 години.Така,че...Не намесвай майка ми,мога да те пратя при нея,но...не кълна никога.Мъжко момче съм,е,остаряло вече но съм със здрав разум.Няма правителство като днешното от 21години насам.Много яко застъпи далавераджиите,спря им парите,избори идват....умират от яд.Къде отиваш ти,синьо момче?При комунистите ли?При Първанов?Другото са подробности.А ти,щом си се чупил-само гледай и мълчи.