Арестуваха банда, разпространявала дрога в София

Дилърите прочиствали територията си по брутален начин
8 яну 2010 11:34,
59
Арестуваха банда, разпространявала дрога в София
Снимка: БГНЕС

Полицаи от Столичната дирекция на МВР задържаха организирана престъпна група, занимавала се с разпространение на наркотици.

Групата е действала на територията на София, като преди това по особено брутален начин е прочиствала набелязаните райони. Разследващите работили по разкриването на наказателната бригада от няколко месеца.

Те установили, че новосъздадената група се ръководи от известния с изключителната си жестокост Т. Г. (41 г.), вече осъждан за убийство.

Първоначално той и аверите му – 25-годишният А. К., с прякор Дългия, А. Н. (20 г.), Р. Б. (33 г.) и 21-годишните Т. З. и С. Д., действали на територията на два от централните райони в столицата.

Скоро обаче групата започнала да действа като наказателна бригада за прочистване на региони за влияние и чрез сила разширявала периметъра си.

Тарторът, известен с прякорите Боксьора и Доктора, заплашвал конкурентите си. Ако „предупрежденията“ не решавали проблема, принуждавал наркопласьорите да работят за него чрез физическо насилие.

В хода следствените действия са обискирани жилищата и автомобилите на задържаните.

Полицаите са открили и иззели различни наркотични вещества, ножове, черни маски, газови пистолети, преправени в бойни, и боеприпаси за тях.

Материалите по случая са предадени на Софийската градска прокуратура. Очаква се мярката за неотклонение на групата да бъде удължена на 72 часа.

Продължава работата по издирването на лица, съпричастни към организираната престъпна група.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
КБ преди 14 години
Баща му е Г.З.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ooo boksiora go znam neka mo kato se prai na tarikat sea she mi ede yia v zatvora ama te nema da go vkarat samo pishat raduhvalki che sa go fanale i tolkoz,utre pak she e na vunka
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тц тц и пак им криете имената толкова ли са важни че им криете имената някои ако спечели от тото-то или намери пари на улицата и ги върне веднага ще му изпишите цялото име.На такива престъпници трябва да им се изписват целите имена и в стастията да присъстват тяхни снимки както е в цял свят само тука се крият престъпниците.Дават се едни имена инициалите само и как човек да повярва дали реално нещо се е случило или някои е бил задържан .
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не... Кой е ?
8
0
 
0
 
! Отговори
Случаен преди 14 години
Е кой е де?
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най-после нормално заглавие и разбираем текст. А и новината е добра.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Trqbva da se tursi otgovornost ot Kostov !
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На А.Н. знаете ли кой е баща му? ...
4
0
 
1
 
! Отговори
Rumen преди 14 години
И тези ще ги пуснат! Няма оправия в тая България! Ще им се "скарат" малко, ще бутнат малко кинти на някой мазен адвокат, ще платят по 200-300 лв. гаранция, ще обещаят повече да не правят така и готово! И утре пак наново! Бойко, Гоше, замислете се, ей! Тия бандити тровят не само моите, но и вашите деца! Я му отсечи едната ръка или направо го гръмни, като в Китай и ще видиш как ще намалеят ***!
3
0
 
0
 
! Отговори
s преди 14 години
аре бегай бе имигрант махай се
2
0
 
0
 
! Отговори
ББ преди 14 години
Аз ги хващам те ги пускат,нали така беше.Осъждан за убийство и какво прави на вън?????????Явно никой няма интерес тези типове да са зад решетките,затова по добре ЕМИГРАНТ ЗАВИНАНИ ,но НИКОГА в Бгто.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
I hop porednata PR prostotiika .... po ednq den molq !!!!