Синът ни не е пияница, не е!

Родителите на Даниел се съмняват в данните на хасковската полиция
Обновена: 26 апр 2011 07:00 | 25 апр 2011 22:02,
621
Синът ни не е пияница, не е!
Днес в Симеоновград бяха погребани Яница Бойчева, Гошо Георгиев, Евгени Грозев и Красимир Марков. Снимка: БТА

„Синът ни не е пияница, както се опитват да го изкарат всички”. Това заявиха пред Dnes.bg родителите на Даниел Георгиев – 23-годишният младеж, убил две момичета и четири момчета с чужд автомобил в Симеоновград.

Те се съмняват в данните на хасковската полиция, според които синът им е седнал зад волана с 1,3 промила алкохол в кръвта.

Майката и бащата на момчето пристигнаха в късния следобед в Университетската болница „Свети Георги” в Пловдив видимо притеснени.

„В шок сме”, заяви през сълзи майката на Даниел. 

„Изказваме искрените си съболезнования на близките на загиналите, нищо не можем да кажем повече, оставете ни на мира”, бяха думите на бащата.

Още по темата
24 апр 2011 18:18
502
Двамата се поинтересуваха за състоянието на сина им. Лекарите обясниха, че Даниел продължава да е в кома и казаха, че жизнените му функции се поддържат изкуствено.

„Все още има опасност за живота на момчето”, бяха думите на дежурния лекар. След като чуха това и разбраха, че няма да бъдат допуснати вътре в отделението, двамата родители напуснаха спешния сектор.

От прокуратурата коментираха, че ако бъде доказана вината на шофьора, седнал пиян зад волана, той може да получи до 12 години затвор. 

„До 100 хиляди лева могат да получат родителите на загиналите младежи”, коментираха от Асоциацията на загиналите и пострадали при катастрофи. Кръвнината трябва да бъде присъдена от съда.

Междувременно стана ясно, че Окръжната прокуратура в Хасково е повдигнала обвинение срещу Живко Желев (19 г.) от Симеоновград, предоставил колата на баща си на Даниел Георгиев.

Той ще отговоря за това, че е предоставил автомобила на шофьор, употребил алкохол, като с това е причинена смърт, съобщи прокурорът в Окръжната прокуратура Павел Жеков.

Днес в Симеоновград бяха погребани Яница Бойчева, Гошо Георгиев, Евгени Грозев и Красимир Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


621
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
2
 
0
 
! Отговори
aibi преди 13 години
sinavie neshtasnik e tfa 0tne 6 jiv0ta kak she jivee 6 jiv0ta p0 nai brutalniq na4in umrqha a vi e g0v0rite 4e vashiq sin ne piqnica t0oi e pr0st0 nisht0jestv0 ne m0eje s dumi da se 0pishe kakuv e t0i sega da vie jiv i zdrav sina neka jivee.d0kat0 r0ditelite im taguvat za tqh vi se smeite jiveite p0jelavam susht0t0 i na vashiq sin..v PAMET NA 6 TE DECA ZAGINALI P0 NAI BRUTALNIQ NA4IN I NA NAI SVETLIQ PRAZNIK
322
1
 
5
 
! Отговори
Гошко преди 13 години
Пишете на български бе !!!! Писна ми!
321
2
 
4
 
! Отговори
speshala80 преди 13 години
ZASTAVAM ZAD DUMITE SI VAPREKI VSI4KI ZAKONOVI POSLEDSTVIQ.AMI 2 GOD.ZA 4OVE6KI JIVOT.AMI HORA DAVAITE DA PIEM DA SE NAPIEM I NAMA4KAME PO EDIN DVAMA DETO MRAZIM MNOGO DA GI UTEPEM I POSLE 6TE SI GI ZLEJIME.TOVA E TUK BALGARIQ ZA TEBE TE UMRQHA EDNI4KA BE TI DOSTOINA MAIKO I KATO BE6E TAM.AMAN OT BEZAKONIE I KORUPCIQ V TAZI PROSLOVUTA BALGARSKA SADEBNA SISTEMA.
320
0
 
13
 
! Отговори
артемида преди 13 години
Не, не мисля, че ще му тежи на съвестта. Зная едно такова "момче", което уби млад мъж, баща на малко дете по абсолютно същия начин преди около 7 месеца и в момена е на свобода, ходи по барове и КАРА КОЛА. Чувства се добре, мога да те уверя. Затова за такива *** е необходима строга съдебна система.
319
1
 
0
 
! Отговори
ми преди 13 години
Мила моя.вашето рутъроустройство какво показва-чия е вината?Неграмотняк смотняк....
318
1
 
24
 
! Отговори
до 487 преди 13 години
Ако твоето дете беше на мястото на загиналите деца едва ли щеше да напишеш "такива неща се случват". Случват се безакълието и малоумието на такъв убиец и съучастниците му. На съвестта ще му тежат година-две, ако има съвест, всичко ще забрави, но родителите няма да забравят своите деца до гроб.
317
0
 
3
 
! Отговори
Schweiz преди 13 години
Boje na kude otiva taq durjavica...
316
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смъртта на един е трагедия, смъртта на милиони е статистика... Спрете да плюете по виновника и най-малкото оставете семейството му намира. Такива неща се случват, за съжаление. Ако това момче оживее всичките наказания, които му измисляте няма да се сравнят с това, което ще му тежи на съвестта цял живот. Спрете да се пените вече 4-ти ден и си гледайте собствения живот.
315
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ИСКРЕННИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА ВСИЧКИ БЛИЗКИ НА ЗАГИНАЛИТЕ ДЕЦА,НО:1.ОТ КОГА КАТ ВЗЕХА ФУНКЦИИТЕ НА ЕКСПЕРТИЗАТА(ТРОЙНА,ЧЕТВОРНА ИЛИ ПЕТОРНА),ТА КАЗВАТ "СПЕЦИАЛИСТИТЕ" С КОЛКО КМ/Ч СЕ Е ДВИЖИЛА КОЛАТА?!2.НЕ СЪМ ОТ СИМЕОНОВГРАД,НО СЪМ МИНАВАЛ ПО ВЪПРОСНАТА УЛИЦА - ТАМ С ПОВЕЧЕ ОТ 60 КМ/Ч НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ДВИЖИШ.3.ПРИ ТАКИВА ТЕЖКИ СЛУЧАИ,НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА,КОЛКО ПРОМИЛА АЛКОХОЛ Е ИМАЛО В КРЪВТА НА ШОФЬОРА,ЗАЩОТО СИ ИМА ЗА ТОВА НЕЩО ПРОЦЕДУРА.НЯМА КАК ДА Я ИЗБЕГНЕШ!4НЕЩО МНОГО БЪРЗАТ
314
0
 
5
 
! Отговори
артемида преди 13 години
Тук не става въпрос дали ни е леко или не. Въпросът е, и той е от изключителна важност,кога ще видим наистина тежки и сериозни наказания, като например доживотното чукане на камъни без право на нормален живот, като идеята е не да се върнат умрелите/както много обичат да питат/, а да послужи за НАЗИДАНИЕ на други потенциални убийци.Т.е. прави си сметката как караш, защото ако не си я направиш, ние ще ти я направим.
313
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По леко ли ви става като плюете момчето ? Дали по този начин ще се върнат загиналите деца? Факт е че постъпката му е безумие, но ако оживее не си мислете, че няма да му се иска да е умрял. Негово наказие е много по-тежко отколкото си мислите - с такава вина трудно се живее.
312
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега по новините му видях лицето на това момче. Можеше да е моето дете или вашето. УЖАС УЖАС!!!
311
6
 
5
 
! Отговори
артемида преди 13 години
При една нормална уредба, тоя убиец сега трябва цял живот да е на заточение на някоя кариера да *** камъни и всичко, което спечели да отива за изплащане на голяма кръвнина. Като преди това са продали всичко, което имат, за да изплатят една част от нея. Нека да видим тогава колко такива като него ще останат по пътищата.
310
3
 
8
 
! Отговори
.. преди 13 години
kakvi sa tia 12god zatvor??? otrepa 6 deca i 12godini li samo 6te polu4i???? mnogo zagubena darjava sme 4esno...
309
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако пътят е бил здрав, вероятно щеше да кара още по-бързо.
308
1
 
9
 
! Отговори
Йоско преди 13 години
Абе какво стана с Йоско че се притеснявам за здравето му?
307
3
 
5
 
! Отговори
артемида преди 13 години
Тикви прости селски. Не, не е пияница-убиец е, ако това ще ги успокои. Този не заслужава да живее, сега само остава да ни държат осведомени за състоянието му, да охкат и да ахкат и най-накрая може и молебен за оздравяването му да направят. Луда държава, не бих се изненадала....
306
0
 
30
 
! Отговори
lll преди 13 години
Каквото и да се каже, хем ще е малко, хем ще е късно. Колко още катастрофи, колко още трупове са нужни, за да почнат тези пишман родители на модерното време да започнат да възпитават децата си?!?!На мене баща ми винаги ми е казвал да не сядам зад волана когато съм пил. Толкова ми е набито това в главата, че като пия през акъла ми не ми минава да карам след това.
305
0
 
3
 
! Отговори
до 461 и 462 преди 13 години
естествено, че 1.3 е кръвнат му проба, как мислиш след катое в кома може да му бъде взета проба с дрегер462, петорна автотехническа експертиза чел ли си ?има стотици формули, които на база и свидетелски показания, огледът направен от разследващите и вещите лица, както и снимковият материал могат да дадат заключение, което да се доближава до действително случилото се ...
304
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кмета и той в затвора! Само лапачка на държавна трапеза ( на наш гръб иначе казано), а след поредната катастрофа врещи "Олее, нямаме пари дупките да запушим"!