Второ зверско убийство изплува след трупа в "Надежда"

Задържаха млад мъж, ликвидирал двама познати, заели му пари
Обновена: 29 сеп 2011 17:53 | 29 сеп 2011 17:53,
141
Второ зверско убийство изплува след трупа в "Надежда"
Снимка: Архив, МВР

Бруталното убийство на млад мъж, разкрито преди ден в София, отведе столичните криминалисти до втори труп.

Както по-рано съобщихме, вчера полицията откри тялото на обявен за изчезнал млад мъж в дома на негов познат, който дължал пари на жертвата. Разследващите се натъкнали на ужасяваща гледка – чували, пълни с разчленените останки на 28-годишния Емил, стана ясно на брифинг в СДВР.

Задържан за убийството е 28-годишният Владимир Бошнаков, който дължал пари на Емил и затова си уговорили среща. Младият мъж обаче имал притеснения и уведомил приятелката си, че е отишъл до дома на Владимир в кв. „Надежда“.

Владимир Бошнаков е извикан за разпит веднага след като момичето подало сигнал, че не може да се свърже с приятеля си. Бошнаков обаче отговарял вяло на въпросите и подвеждал полицаите, което ги усъмнило и последвал обискът в жилището му.

Още по темата

Полицаите направили връзка и между Владимир и изчезването на още един мъж – 27-годишния Явор, който е обявен за издирване на 15 септември. По време на разследването полицаите разпитвали Владимир, тъй като бил близък приятел на младия мъж.

След намирането на убития Емил днес Бошнаков е завел криминалистите до местност на около 50 километра от София. Там са открити силно обгорели останки. Установено е, че те са от тялото на един човек, но към момента не е ясно дали това е 27-годишният Явор. Това ще стане ясно от назначената експертиза.

По време на разпитите Владимир Бошнаков е признал за убийствата на двамата мъже. Задържан е за 72 часа.

Разследващите днес описаха убиеца като интелигентен, умен и пресметлив. По думите им те са имали изключително труден контакт с него.

В основата на двете убийства най-вероятно стои финансов мотив – Бошнаков е взимал пари назаем и от Емил, и от Явор. Разследващите коментират, че във фирмата, в която е работел мъжът, почти не е имало хора, които да не са му давали заеми.

В момента задържаният Владимир е безработен. Той не е криминално проявен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЧЕТЕТЕ ИНТЕРВЮТО С ЮРГЕН РОТ В БЛОГА НА angpiskowa В РАЗДЕЛ ПОЛИТИКА НА БЛОГ.БГ ИЛИ НА САЙТА НА ПРОГРАМА ХОРИЗОНТ
94
21
 
13
 
! Отговори
KASAPINA преди 12 години
KAKVO STAVA BULGARI OBIHA DRUG BULGARI KAK MOJE TA NALI BULGARITE NE OBIVAT TE PRSTA SI SMU4AT.
93
2
 
23
 
! Отговори
до 92 преди 12 години
К'ъв данъкоплатец си ти бе?Получаваш 700-1500лв,а се осигуряваш на минимума,..аз за твое сведение не работя в България (моряк съм)пък плащам пълните си данъци при положение,че повече от половин година не съм в България,аз трябва да съм най-недоволен,защото не е редно това!!!И впрочем съм срещу расизма,защото в таз професия съм попадал на хора,които са ми правили мръсно само защото съм Българин,и повярвай ми не е приятно!Лека от мен,без лоши чувства:)
92
0
 
11
 
! Отговори
до разбралия преди 12 години
Има много затворници с присъди по тошово време,част от тях управляха България и нанесоха много много щети,и също бяха ГЕРОИ ти къде беше тогава?????
91
3
 
17
 
! Отговори
за неразбралите преди 12 години
Хич няма да се занимавам повече с глупостите ти *** смотано , оставям те да си пасеш. Само едно ми кажи , за толкова години т.нар. демокрация как един път не се събрахте такива разбирачи да протестирате против мутрите , разбира се без расистки лозунги ? Айде ако обичаш бегай некъде . И за твое сведение , болшинството протестиращи не са футболни фенове расисти , обикновени данъкоплатци сме .
90
0
 
14
 
! Отговори
до разбирачите преди 12 години
Да де ,ама аз се сещам за поне 10 случая за полицейско бездействие,единият е Ставийски преди да направи зверската катастрофа е бил спрян от полицай,и пуснат щото е Ставийски,.ако беше задържан нямаше да се случи трагедията,.къде бяхте тогава???????
89
5
 
3
 
! Отговори
edno mom4e преди 12 години
eto tova pravqt balgarite rasavosavte i posle kazvate,4e *** sa ubiici aide vdignete se sega i protestoraite
88
3
 
21
 
! Отговори
РАЗБРАЛИЯ преди 12 години
КИРИЛ РАШКОВ Е ИМАЛ ПРИСЪДА ОТ 30 ГОДИНИ ЗАТВОР ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ! И ПО ТАЯ ПРИЧИНА ДЕМОКРАТИТЕ ГО ПРЕВЪРНАХА В НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ И ГО ОСВОБОДИХА ОТ ПАНДИЗА. КОГО ОЩЕ СЕ ОПИТВАШ ДА ЛЪЖЕШ И МАНИПУЛИРАШ? ТИ КАТО ОТИВАШЕ,АЗ СЕ ВРЪЩАХ ПО ТОЯ ПЪТ МОМЧЕ. НЕ СЪМ НА 15-20 ГОДИНИ КАТО ТЕБ И ТАКЪВ БАЛЪК НЕ СЪМ, КАКТО ТВОЕТО МАЛКО МОЗЪЧЕ СИ ВЪОБРАЗЯВА.
87
0
 
7
 
! Отговори
до 82 преди 12 години
Аз не насаждам нищо ,а напротив казвам,че не е това начина,няма как да протестирам заедно с хора,които скандират расистки лозунги,.проблемът е икономически за всички,ако беше формулиран по-друг начин протеста и нямаше подобни провокатори в него най-вероятно и аз щях да съм там,.лека вечер от мен!
86
4
 
9
 
! Отговори
за неразбралите преди 12 години
Пак ти казвам , не съпоставяй двата случая . За този в Катуница си е имало подаден сигнал за смъртна заплаха , а полицията не е реагирала адекватно навреме . Кирил Рашков трябваше да търка наровете още при сигналът за заплаха , а не след убийството на момчето . Казах ти млъкни и излез да протестираш против останалите мутри , кво си ми се разписал из форумите?
85
6
 
5
 
! Отговори
до разбирачите преди 12 години
За остроумника--Колко показни убийства имаше(Клюнове,Самоковци)и т.н.колко пъти привикваха разни ''добре облечени Г-да,.къде е резултата и къде бяха тези,които сега протестират??????
84
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За какви "мутри" говорите бе ... Не разбрахте ли, че убиеца е безработен лузар (като повечето тук) които е убивал заради смешни суми ...Убил е човек заради 700 лева ... За какво говорим - селения до шия.
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
za6to samo za 72 4asa? 2 ubiistva, a moze i pove4e? zavinagi v zatvora kakvi sa tia zakoni?
82
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
77 НЕ Е ВЯРНО,ЧЕ АРЕСТЪТ Е БИЛ МИГНОВЕН. РЪСИШ ГЛУПОСТИ. ЧЕТЕ ЛИ СТАТИЯТА? ПРИЯТЕЛКАТА НА УБИТИЯ,ГО ЧАКА,ПОСЛЕ ИНФОРМИРА ПОЛИЦИЯТА. ПОСЛЕ ТЕ СЕ СРЕЩАТ С НЕГО И ЧАК НАКРАЯ ГО ЗАПОДОЗИРАТ И АРЕСТУВАТ.АКО БЯХТЕ ОСТАВИЛИ ПОЛИЦИЯТА В КАТУНИЦА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА,ТЯ СЪЩО щЕШЕ ДА АРЕСТУВА МИГНОВЕНО ЦАР КИРО. А СРЕЩУ ГАЛЕВИТЕ ЩО НЕ СКАЧАТЕ? АМИ МАРГИНА,МАДЖО,ВАСЛИЛ ИЛИЕВ И БРАТ МУ,ДИМАТА РУСНАКА,ОНЯ ЗАСТРЕЛЯНИЯ НА ОСТРОВ АРУБА? СРЕЩУ СИК И ВИС-2 ЩО НЕ СКАЧАХТЕ?
81
7
 
5
 
! Отговори
за неразбралите преди 12 години
Виж кво , форумен *** такъв (80) , ако толкова те интересува защо агитките не са навън да протестират , кажи ми ти какво правиш по въпроса? Защо си седиш на дирника и философстваш в някакъв форум , целеейки да насаждаш междуетнически скандали ? Щом си недоволен от нещо излез като всички останали на протест. Не ми се прави на дървен философ .
80
1
 
4
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
ИМА ДОСТА МУТРИ В ЗАТВОРА.ДА НЕ ГИ ИЗБРОЯВАМ.ПОЛИТИЦИ И КМЕТОВЕ НЯМА.ТОВА Е ИСТИНАТА.
79
0
 
8
 
! Отговори
до77 преди 12 години
Не се прави на остроумен,ЗАЩО НЯМА НИТО ЕДИН КРУПЕНА МУТРА В ЗАТВОРА???Тях като ги освобождават (поради какви ли не смешни здравословни причини)КЪДЕ СА АГИТКИТЕ????Не е ли същото????Този човек е арестуван мигновено ,защото е обикновен,..(както се случва и с обикновените от другия етнос,и с тях именно са пълни затвотите)!!!!!!!!
78
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
HORA,NASTROIVAT NI BEDNI BALGARI SRESHTU BEDNI ***,A BEDNITE TURCI SI MAL4AT !!!!! TOVA DA VI GOVORI NESHTO ?? DA ZNAETE,4E SAMO BALGARITE AKO SE BORIM ZA PRAVDA,RISKUVAME SAUZ MEJDU *** I TURCI DA NI UNISHTOJI - EDNITE ZASHTOTO VE4E IMAT PREVILEGII,A DRUGITE - ZASHTOTO PROSTO NE SE SMIATAT ZA BALGARI !!
77
1
 
3
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
77 ЛЕКО УТОчНЕНИЕ.ИМАЛО Е чАДЪР 20 ГОДИНИ
76
5
 
13
 
! Отговори
за неразбралите преди 12 години
За глупендерът , който се опитва да праи паралел между показното убийство в Катуница и този случай , искам да отбележа ,че за първото трябваше тълпата да се вдигне и чак след 4 дена арестуваха Рашков , а при този случай арестът беше мигновен . Агитките протестират при липсата на намеса от страна на органите на реда и правораздавателните институции, не срещу *** , българи или други етнически групи.