Пияната учителка била с 2.64 промила

Тя ще бъде съдена по Указа за дребно хулиганство
Обновена: 10 дек 2012 19:39 | 10 дек 2012 18:50,
75
Пияната учителка била с 2.64 промила
Снимка: архив Булфото

48-годишната учителка, която беше задържана пияна в час в столичното 130-о училище “Стефан Караджа”, е била с  2,64 промила алкохол, съобщиха от Пето районно полицейско управление.

Сигналът за жената, която е нарушавала реда, е получен в 9.45 часа, а на мястото е изпратен патрул.

Още по темата

Учителката е била в кабинет заедно с нейни колеги, които са я „пазели”. Жената е отказала да представи личните си документи на полицаите и се държала агресивно.

Тя е била откарана в полицейското управление, където е продължила да се държи агресивно. Пробата с дрегер е била направена в 10.50 часа и е показала 2,64 промила. Учителката пък е обяснила, че е пила само две бири и чаша вино, но не споделила кога точно е станало това.

Колегите й разказали пред полицаите, че жената се е държала фриволно, танцувала и пеела, прекъснала е час на друга нейна колежка.

Учителката не спряла да пречи и след молби от колегите й. Не е налитала на бой, но се е държала неадекватно, съобщиха от полицията.

Материалите са докладвани през дежурен прокурор. Жената ще бъде съдена по Указа за борба с дребното хулиганство.

Ако бъде призната за виновна, наказанието ще е или парична глоба до 500 лв. или задържане в помещение на МВР до 5 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: полицияучителка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
0
 
! Отговори
бай Куй преди 11 години
цялата тази простотия е в резултат от геноцида на управлението в България през последните 23 години,който докара хората до мизерия, просия и борба за оцеляване.Днес е учителка, утре оръжейниците от ВМЗ, всякакви други наемни работници,докога ще ги избираме пак същите и ще ги търпим?
70
0
 
2
 
! Отговори
Bulgaria Sega преди 11 години
А не се ли замисляте че ако бъде уволнена може да посегне на живота си и да остави три деца без майка , ясно е че не се е напила от хубаво, живота и е бил труден със една учителска заплата да гледа три деца , а сега като я оставят и без тази мизерна заплата ? Не се ли замисляте какво може да стане , вместо да се опитаме да помогнем по някакъв начин за да не се стига до повече такива изпълнения , ние веднага я обвинихме за Злодей номер едно в БГ.
69
1
 
2
 
! Отговори
ан преди 11 години
няма свястни директори ,които да изграждат колектив и да израстват учителипоследните години тези места бяха заети от начални учителки,за които директорското място е връх в кариерата и тогава ела че ми трябвашвсички кадърни учители бяха подгонени и принудени да напуснат,за да не пречат на супернатегачките
68
1
 
4
 
! Отговори
съмняващ се преди 11 години
Комай в София учителската заплата е повече от 400 лв.все пак.
67
1
 
8
 
! Отговори
до 66 и подобни преди 11 години
Ми що да не си пийва учителката, бе?! Стига да е културно - на половин час -цоп, педесетограмка, а не просташки да надига шишето. Ей го на - Веждито като общински съветник, пиян, се ступа с полицаи, а после стана министър на културата, с извинение. И това е елитът на обществото. Учителката поне е била позитивна - пеела и танцувала. А които я плюете, знаете ли какво всъщност правят безнаказано учениците , вероятно и вашите деца, в часовете??!! бедна ви е фантазията, уважаеми морализатори.
66
1
 
3
 
! Отговори
служител преди 11 години
ДИРЕКТОРКАТА НА ЦДГ -АЛЕН МАК САРАФОВО ПИЕ ОТ МНОГО ГОДИНИ НО СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ РИО-БУРГАС СА ОБВЪРЗАНИ С ВСИ4КИ ДИРЕКТОРИ ЗАЩОТО ОТ ГОДИНИ НИКОИ НЕ СА СМЕНЕНИ ИЛИ НАКАЗАНИ
65
1
 
4
 
! Отговори
до 66 преди 11 години
наказателните мерки трябва преди всичко да дават шанс на човека да осъзнае грешката си, да я поправи доколкото може и да се промени, за да не постъпва повече по този начин, а не просто патетично да заклеймим една хулиганска постъпка и да лепнем наказанието. трябва да се подходи индивидуално към случая и да се разследва, дали това е постъпка в резултат на непреодолян стрес, или жената има проблем с алкохола. и кой, ако не политиците определят обществените нагласи и тенденции в обществото?! кой?!
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За Мими,тя е българка.
63
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как не ви е срам??? Това е учител ,а не мияч на чинии! Това е човека който би трябвало да учи и възпитава децата ви! Какво отношение имат политиците и всичко останало в случая? На 48 години децата и са големи и вероятно те пишат тия патетични защити в нейна полза! Вместо да се заврат под леглата от срам от впиянчената им майка... На 48 г. има поне едно пълнолетно дете ,способно да работи ако наистина са толкова зле ,което за мен е пълна лъжа!
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДИРЕКТОРКАТА НА ЦДГ АЛЕН МАГ КВ САРАФОВО НАЙ РЕДОВНО ХОДИ ПИЯНА ПО УЛИЦИТЕ ПИЯНА ХОДИ И В ДЕТСКАТА ГРАДИНА !!!!!
61
1
 
6
 
! Отговори
Йоана преди 11 години
Виждам,че има и обективни разсъждения в коментарите,това ме радва.А на тези,които злословят по адрес на жената,искам да кажа,че да гледаш 3 деца с една заплата от 400-500 лева,не ще се напивам,а и *** ще стана,защото в нашата''мила''родина хората откачат от мизерия и нещастие,знаете ли колко неща не ни се казват за живота на българина,който става все по-непоносим от ден на ден...а ние всички сме в купчинката!
60
0
 
6
 
! Отговори
nina преди 11 години
Хора, цялата тази истерия около учителката е "за заблуда на противника"...От памтивека знаем, че когато в държавата се извършват гадости, тогава ни разсейват с подобни битовизми... Нали народа и журналистите искат храна! "Дайте да ги нахраним!"- както каза едно време един друг "велик" политик! Защо никой не е наказан за нещастието на целия български народ! Защо хората пият долнопробен алкохол и ровят в кофите за ***? Виждала съм даже и наши учени! За какво въобще става въпрос!
59
1
 
5
 
! Отговори
koko преди 11 години
А защо не погледнете българските политици! Не само са за зад решетките, ами са си направо за гилотината! Пияна учителка! Дрън, дрън! Ами тези, които убиват пияни на улицата нашите деца! На тях какво им се случва! Ами учениците какво виждат в къщи! Пак пиянство и мизерия! Виждат гадости в цялата ни "държава" - от политиците и магистратите, до последния българин...
58
0
 
9
 
! Отговори
2 преди 11 години
Абе Петров,що не се замислиш..на една жена която дори и да е сгрешила се отнема работата ,и нещастните 400 лева със които гледа трите си деца...в същото време на *** който гледа в скотски условия децата си ,купува си ракия със детските ,малтретира ги и не чувства никаква отговаорност -никой не му държи сметка когато всеки месец бърза да изхарчи детските...тази тупа директорка дето я е уволнила е разбила и нейнея живот и на трите и деца...според мен трябва да я съдят тази *** -натегачка..
57
11
 
2
 
! Отговори
Петров преди 11 години
Абе разбирачи, това ли е решението ПИЯНА УЧИТЕЛКА В КЛАС ???? Какъв пример дава тя на подрастващите ??? това ли е решението ??? да си понесе наказанието !!! Явно е че парите не стигат но това не е решение !!! пияна учителка - докъде я докарахме !!!
56
1
 
14
 
! Отговори
Anonymouse преди 11 години
Жената издържала сама трите си деца , напила се е защото очевидно вече не е издържала на мизерията в България и безотговорноста на Българските управляващи , които умишлено унищожават народа , тя се напила и щяла да бъде уволнена , а какво правим със Пияните Депутати ?
55
4
 
1
 
! Отговори
Мими преди 11 години
Малеееее тая да не е рускиня
54
4
 
16
 
! Отговори
Ани Виденова преди 11 години
От хубаво се е напила. Може би ще изхарчи до Коледа заплата си и ще нахрани децата със сухи корички хляб и бобец. Лесно ли се гледат 3 деца в България? Лесно, ако си перач на пари, мутра, съмнителен бизнесмен, ако източваш ДДС, ако си политик или дете на генерал от ДС. Ако си учител на ръба на оцеляването най-много да се роди медийна НОВИНА. Баси, олигофренията. Повръща ми се от тези, които я осъдиха като най-големия престъпник в държавата. ДАЛИ ? Предстоят празници, с корен ПРАЗНО. А, честито!
53
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
питате ли я дали го е направвила от добро-възпитаник на софийския университет с възрожденските идеали да налива знания в главите на чалга--поколението.
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България пие !