Ало, ще избухне бомба за Борисов!

Пак заплашиха премиера, арестуваха 35-годишен мъж
Обновена: 12 фев 2013 15:01 | 12 фев 2013 11:15,
114
Ало, ще избухне бомба за Борисов!
Мъжът е задържан. Снимка: Impact press group

35-годишен мъж, заплашил министър-председателя Бойко Борисов с бомба, е бил арестуван в село Караджово, съобщиха от полицията.

На 11 февруари около обяд той позвънил на телефон 112. Набързо съобщил, че в София ще избухне бомба, а целта била министър-председателя на Република България.

При разследването антимафиотите разбрали, че сигналът е подаден от мобилен телефон. Те установили самоличността на подателя, а час по-късно задържали 35-годишния И.К. от село Караджово.

Справка в полицейските регистри показва, че той е криминално проявен, регистриран за кражби и причиняване на средна телесна повреда. При обиска са открити и иззети мобилният телефон и SIM картата, от която е извършено обаждането.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 326 от НК под наблюдението на Районната прокуратура – Асеновград. Работата по документирането на случая продължава.

На 7 февруари антимафиоти задържаха мъж, които заплаши Борисов с убийство.  През октомври 2009 година също на спешния телефон мъж се закани, че чака Борисов да излезе от сградата на Министерски съвет, за да го застреля.

За заплаха за убийство към Борисов на десет месеца условно с 3 г. изпитателен срок беше осъден  61-годишният Благой Бозов. Той позвънил на спешния телефон през септември 2009 година, след като цяла вечер пил сам водка и бира в апартамента си на бул. “Марица” в Пловдив. Впоследствие мъжът се разкая и обясни, че се чувствал самотен.

През октомври миналата година 62-годишният Явор Кашукеев заплаши с атентат сестрата на премиера д-р Красимира Иванова. Мъжът е бивш селски кмет от Кюстендилско. Заплахата отправил, защото бил безработен и отчаян и искал премиерът да му обърне внимание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
EI DJURNALIS4ETO AKO MI PADNE6 , POSLEDNOTO HAP4E *** 6A IZPOLZVAM
89
4
 
14
 
! Отговори
един от народа преди 11 години
До 87. Ти не само си мръсен комунист както сам се наричаш , ами си и много ***, защото :1. правителството - разбирай ГЕРБ определя цените на тока, парното , газта и водата.От тук нататък е ясно какво става с другите цени - но ти него разбираш защото си неграмотен. 2. ГЕРб НЕ СЪЗДАВА РАБОТНИ МЕСТА ЗАЩОТО МАГИСТРАЛИТЕ СЕ СТРОЯТ ОТ ЧУЖДИ ФИРМИ и за българите остават огризките. Да изброявам ли още. Не защото няма да разбереш.
88
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тройката май активно включи ромския ''електорат''! Тоя може да е от помилваните от Гоце!
87
3
 
17
 
! Отговори
Жабока преди 11 години
Циркаджииски номера на управляващите..............no comment !
86
1
 
26
 
! Отговори
ерт преди 11 години
Интересно, като заплашиш някой политик, за 2 часа го откриват и вдън земя да е. В София от началото на учебната година едно училище (18-то) го затварят сигурно вече 10 пъти за бомбени заплахи, родителите търчат от работа, псуват, а полицията си чеша .... България има най-голямата полиция в Европа, чиято основна задача е да пази управляващите, които и да са те в момента.
85
2
 
21
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
.............................ТА КОГА ЩЕ ИЗБУХНЕ БОМБАТА ЧЕ НЕ РАЗБРАХ
84
3
 
24
 
! Отговори
ХА, ХА преди 11 години
АМА ЗАЩО САМО ГО ПЛАШИТЕ БЕ...
83
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя "бомбата" за бб или там както му викат буда, ще избухне на ... изборите след няколко месеца. Само че, ще се повтори един познат сценарий - ще дойдат други пребоядисани, уж плюещи по-първите и НИЩО НЕ ПРАВЕЩИ ПРОТИВ ТЯХ, тъй като са едно КОТИЛО!!! На България и трябва коренна промяна - само едно народно управление от млади и необвързани с никого хора, нито от ЕС, нито от Нов световен ред, нито от Русия или Сащ. България загива и народът позволява това, народът, който си трае и само псува!!!
82
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е тоя ли намерихте за да правите ПиАрки ? Не може така плоско бе. Къф мотив има некъв крадец ? Освен ако Боку не му е платил за тая работа. Боку Пиарски - гения на глупостта.
81
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той Доган не играе сам в театъра.
80
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 77 Бате ми Бойко ли? Ех защо нямам ,,Калашник" та да видиш ти какъвв ,,Бате" щеше да е шопара му гаден.Било ти добре от както ,,герб" са дошли на власт? Кое бе човек? Заплатат ти ли повишиха,храните ли поевтиняха,газта и бензина ли станаха евтини,наеми и такси ли намаляха? Кое бе ?
79
8
 
17
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
Ама тоя Бойко и ,,неговите хора" защо са толкова ***? Кой ще им повярва на такива евтини инсценировки? Нима не разбират че този който ще го ,,гръмне като бясно куче" няма да се хвали и предупреждава?
78
4
 
21
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Стария сценарии ....обаждане на 112 от личния GSM на "атентатора",залавяне след има-няма 30 минутки на нещастника.................ае стига ни вземахте за канарчета вече !!! Ако някой наистина е решил да прави нещо няма да звъни на когото и да било смешковци от ГЕРБ ..........
77
4
 
16
 
! Отговори
хизбула преди 11 години
ше го заплашвам аз....напрао поемам отговорност!!
76
7
 
43
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Много евтин PR. Той вече е "бита карта" едва ли по този начин ще го "реанимирате"
75
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рано или късно този гей Боко ще си получи заслуженото без заплахи по телефон , поща или каквото и да било .. ;) Между другото една анкета - АКО СЕ ПОЯВИ ЧОВЕК , КОЙТО С НЕГОВА ОРГАНИЗИРАНА ГРУПА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕМИЕР И ОБЕЩАЕ НА НАРОДА ДА УБИЕ ВСЕКИ ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ( КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ , ПОЛИЦАИ , ПРОКУРОРИ , МИТНИЧАРИ , БИЗНЕСМЕНИ СВЪРЗАНИ С ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ И ПР. ) ВКЛ. ОДЪРЖАВЯВАНЕ НА ЛУКОЙЛ , ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ И ТНТ. - БИХТЕ ЛИ ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО ?
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 86На посещение в Хърватска. :D
73
1
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
на 62-годишният Явор Кашукеев името е написано а на пишмантурчина не
72
27
 
6
 
! Отговори
МЪРСЕН КОМУНИСТ преди 11 години
*** КОМУНИСТ всичко свързва с празния си тумбак и сметките и цените. КОМУНИСТИ, първо цените не се определят от което и да е правителство. Второ, правителството вече не е работодател, щото комунистите и Костов приватизираха всичко, което беше годно за бизнес.Дори в момента ГЕРБ са най-големите работодатели щото строят за милиарди и осигуряват работа, а КОМУНИСТИТЕ ПАК ПРАВЯТ ИНТРИГИ, и нарочно говорят за най-черното и споменават "асфалт".Ако искате повече доходи И НИЕ ДА ПРАВИМ ЗАЕМИ, А?
71
1
 
5
 
! Отговори
чарли преди 11 години
Колев много си ***.