Ало, ще избухне бомба за Борисов!

Пак заплашиха премиера, арестуваха 35-годишен мъж
Обновена: 12 фев 2013 15:01 | 12 фев 2013 11:15,
114
Ало, ще избухне бомба за Борисов!
Мъжът е задържан. Снимка: Impact press group

35-годишен мъж, заплашил министър-председателя Бойко Борисов с бомба, е бил арестуван в село Караджово, съобщиха от полицията.

На 11 февруари около обяд той позвънил на телефон 112. Набързо съобщил, че в София ще избухне бомба, а целта била министър-председателя на Република България.

При разследването антимафиотите разбрали, че сигналът е подаден от мобилен телефон. Те установили самоличността на подателя, а час по-късно задържали 35-годишния И.К. от село Караджово.

Справка в полицейските регистри показва, че той е криминално проявен, регистриран за кражби и причиняване на средна телесна повреда. При обиска са открити и иззети мобилният телефон и SIM картата, от която е извършено обаждането.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 326 от НК под наблюдението на Районната прокуратура – Асеновград. Работата по документирането на случая продължава.

На 7 февруари антимафиоти задържаха мъж, които заплаши Борисов с убийство.  През октомври 2009 година също на спешния телефон мъж се закани, че чака Борисов да излезе от сградата на Министерски съвет, за да го застреля.

За заплаха за убийство към Борисов на десет месеца условно с 3 г. изпитателен срок беше осъден  61-годишният Благой Бозов. Той позвънил на спешния телефон през септември 2009 година, след като цяла вечер пил сам водка и бира в апартамента си на бул. “Марица” в Пловдив. Впоследствие мъжът се разкая и обясни, че се чувствал самотен.

През октомври миналата година 62-годишният Явор Кашукеев заплаши с атентат сестрата на премиера д-р Красимира Иванова. Мъжът е бивш селски кмет от Кюстендилско. Заплахата отправил, защото бил безработен и отчаян и искал премиерът да му обърне внимание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей ***-ам-у, селяните още не са си изпили виното и ракията от миналата година . . .
69
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
aide eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2-ri ahmet dogan
68
7
 
36
 
! Отговори
До Анонимен - 77 преди 11 години
До Анонимен"от както е ГЕРБ нещата се подобряват" - Моля уточни кое се подобрява точно?Доходите на хората, безработицата, кое? Защото аз и много мои познати са със замразени или намалени доходи, а цените са все нагоре. Конкретно - кое се подобрява при герб ?
67
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има нещо не наред в този форум. Опитвам се да сложа "плюс" на коментар в подкрепа на Борисов и като рефрешна виждам, че коментара на ми е отразен. Има външна намеса в днес.бг.
66
4
 
28
 
! Отговори
8888 преди 11 години
Много го "обича" народа тоя Тиквун , как да не вземе втори мандат .
65
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много омраза в този форум към Бойко бе. Май всички недоволни от живота се събирате тука да оплювате бате ви Бойко. Е като беше другаря ви Станишев на власт милионери ли бяхте всички? При мен преди беше зле, от както е ГЕРБ нещата се подобряват.
64
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как веднага са го хванали този, а измамниците, които обират 100 годишни пенсионери все се измъкват?
63
4
 
12
 
! Отговори
До Колев преди 11 години
Човече ти наистина не си добре. Прегледай се по най-бързия начин. Такава злоба е просто патологична. Ако не ми вярваш попитай и някой друг.
62
20
 
3
 
! Отговори
atanas преди 11 години
колкото наближават изборите, толкова истерията средкомунетата и *** расте от страх че няма да могат да се настанят на софрата
61
2
 
3
 
! Отговори
От 69 преди 11 години
Този, който ми сложи минуса спешно да си вземе направление от личния лекар и да се прегледа при психиатър. Но подробно да разкаже какви оплаквания има, какви привидения, какви гласове чува и т. н. За да е успешно неговото лечение, анамнезата е много важна. От мен пожелания за успешно лечение.
60
1
 
13
 
! Отговори
до Колев преди 11 години
Ха така, сигурно те са същите, дето са организирали и 'атентата' срещу Доган ;) Брей, много общи неща между агент Сава и агент Буда имало..... ;)
59
7
 
21
 
! Отговори
До Колев преди 11 години
Човече не се гневи толкова. Ако имаше справедливост в България следващият арестуван трябва да е самият Борисов. Като мотиви могат да се посочат хиляди. Ще се задоволя само с тъмното му минало и геноцида към българския народ през последните три и половина години. И бъди спокоен, не съм от БСП, нито съм бил от БКП. Цял живот съм бил безпартиен. Така, че не ми лепи етикет "комунист". С чиста съвест съм.
58
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на този чавек.Крайно време е някой да ни отърве от бойко тиквата и неговите платени *** лизаци гербери
57
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скоро време цялата държава ще е в затвора заради заплаха към ББ :D
56
3
 
11
 
! Отговори
до 59 преди 11 години
алу не обиждай село караджово,като оставим ,че николета лозанова е от там там живеят много лекари,адвокати,свестни и трудолюбиви хора,е едва ли подръжниците на гроб са повече от един файтон,но това показва колко са умни
55
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Eeeee, много аматьорски подход - от мобилен телефон... тс тс тс
54
0
 
19
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Ами ... сигурно няма пари да си плати тока и парното човека - решил е че в затвора ще му осигуряват безплатно всичко, плюс храна. Най-малкото топла супа всеки ден.
53
1
 
5
 
! Отговори
до 57 преди 11 години
няма да е лятото ,по-скоро ще бъде-ако излезат истините кой ни говореше поучително последните 13г.лошо ще ви стане е тогава ще бъде весело
52
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ЛАСКакъв е тоя Буда дето толкова често го споменавате? Да не е оная партенка, дето я пуснаха от БСП пък тя излезе чист кьорфишек. И ако Буда е снасял информация на БОП срещу СИК и ВИС, се разбира злобата ви комунистическа, та нали и двете силови групировки са ваши и вие си ги създадохте. Явно затова го мразите толкова информатор Буда (макар да не е приемал де)
51
6
 
10
 
! Отговори
Здравейте,драскачи! преди 11 години
"Категорично ние правим това да насърчаваме нашите симпатизанти да пишат по форумите.При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите, но не им плащаме, защото не можем да си го позволим. Това заяви депутатът от БСП Антон Кутев на конференцията "Дигиталният дневен ред и новите медии: Ролята на партиите и гражданското общество", организирана от IAB България."