Ало, ще избухне бомба за Борисов!

Пак заплашиха премиера, арестуваха 35-годишен мъж
Обновена: 12 фев 2013 15:01 | 12 фев 2013 11:15,
114
Ало, ще избухне бомба за Борисов!
Мъжът е задържан. Снимка: Impact press group

35-годишен мъж, заплашил министър-председателя Бойко Борисов с бомба, е бил арестуван в село Караджово, съобщиха от полицията.

На 11 февруари около обяд той позвънил на телефон 112. Набързо съобщил, че в София ще избухне бомба, а целта била министър-председателя на Република България.

При разследването антимафиотите разбрали, че сигналът е подаден от мобилен телефон. Те установили самоличността на подателя, а час по-късно задържали 35-годишния И.К. от село Караджово.

Справка в полицейските регистри показва, че той е криминално проявен, регистриран за кражби и причиняване на средна телесна повреда. При обиска са открити и иззети мобилният телефон и SIM картата, от която е извършено обаждането.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 326 от НК под наблюдението на Районната прокуратура – Асеновград. Работата по документирането на случая продължава.

На 7 февруари антимафиоти задържаха мъж, които заплаши Борисов с убийство.  През октомври 2009 година също на спешния телефон мъж се закани, че чака Борисов да излезе от сградата на Министерски съвет, за да го застреля.

За заплаха за убийство към Борисов на десет месеца условно с 3 г. изпитателен срок беше осъден  61-годишният Благой Бозов. Той позвънил на спешния телефон през септември 2009 година, след като цяла вечер пил сам водка и бира в апартамента си на бул. “Марица” в Пловдив. Впоследствие мъжът се разкая и обясни, че се чувствал самотен.

През октомври миналата година 62-годишният Явор Кашукеев заплаши с атентат сестрата на премиера д-р Красимира Иванова. Мъжът е бивш селски кмет от Кюстендилско. Заплахата отправил, защото бил безработен и отчаян и искал премиерът да му обърне внимание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
MOJE I OBESEN S GLAVATA NA DOLE TA DA VIDI JIVOTA NA HORATA PRAVILNO . 6TOTO NA6IA JIVOT E OBRATNOTO NA TEHNIA
29
2
 
36
 
! Отговори
АЦИ преди 11 години
Нямасмисъл от грмене с бомба . Сега на изборите ще гръмне като сапунен мехур не само Боко но всички ГЕРБЕРЧЕТА. Ади чакаме.
28
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TAKA E 4OVEKA NE E JIVIAL I NE POZNAVA DOLNATA , GADNATA PODLATA I NAI VE4E STRAHLIVA KOMUNISTI4ESKA PASMINA I KAK RABOTI MUTRO - MILICIONERSKATA MAFIA . EDNO VREME PO VREME NA POKAZNITE IM MANIFESTACII I POSE6TENIA SE ZATVARIAHA CELI OKRAZI . PRI ZVUKA NA EDIN SPUKAN DETSKI BALON NASTAVA6E TAKAVA PANIKA SRED REDOVETE IM 4E UM DA TI ZAIDE . PRI TAZI VSENARODNA " LIBOV" DA IM SE 4UDI6 NA AKALA 6TO S TAKAV HAS JELAIAT DA NI URAVLIAVAT . SIGURNO KELEPIRA E GOLIAM . INA4E RISKA NE SI STRUVA
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко с бомба не можеш да го уплашиш. Той хапва бомби за закуска.
26
10
 
16
 
! Отговори
ГЕРБераст преди 11 години
Изборите наближават и електората трябва да се стяга, макар и със стари и изтъркани номера,използвани даже и от Доган и неговия атентат!!!
25
16
 
2
 
! Отговори
йордан преди 11 години
до16 Ти си пълен ***,озлобен комунистически ***,озлобен към всичко и всички.ПРредполагам,че стигащ до оргазъм когато видиш *** на Станишката.
24
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се издигне паметник на партизанина от село Краджово, за да има къде да се кланя станишко
23
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бе глупоси!Ако някой иска да го стори ще се обажда ли?А те па го и арестували?!Лелее...И кво тоя нямал и бомба даже!Пълни тъпотии!
22
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само криминални елементи са срещу герб и бойко. Мафията се е мобилизирала за последно.скоро ще почнат и истинските бомби защото трактора няма да се успокои до като не махне хората които го спряха да отвлича,убива и завлича. Бсп е твърдо зад трактора и всички го виждаме.
21
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трябва да се действа а не да го сплашваме защото той в този момент ни слага бомба в дома ни в джоба ни...общо взето навсякъде е тоя бог на мизерията
20
17
 
4
 
! Отговори
към отговорниците на преди 11 години
Не смятате ли ,че трябва да прехвате коментарите ,които открито призовават към омраза ,нещо повече към убийства,ако във форума има представители на партизанското крило на БСП,ВАШАТА ЗАДАЧА е да бъдете морален коректив.
19
4
 
31
 
! Отговори
подай си оставката! преди 11 години
Политтехнолозите на фалиралия селски цирк "Порисофф" ни сервират евтините си номера от рода на "телефонна заплаха". Ако гербавите будисти искат сами да се правят на *** - това си е тяхно право. Но да правят нацията на *** - имам нещо против! На всеки *** му е пределно ясно, че всички тези "телефонни заплахи", са умишлено поръчани от агент Буда, за да го дават по-често по кабеларките и той да се появява в любимата си роля на "мъченик"! Постановката е слабоумна, пропагандата е лъжлива, стереотипна, тривиална, банална и лишена от фантазия. Бай Тошо работеше по същата формула и му знаем
18
6
 
28
 
! Отговори
Orda преди 11 години
Боже колко мъка, полиционерските "мозъци" не могат да измислят нещо свястно а само така се опитват да изкарат ДОН Буда герой. Жалки герберастки напъни.
17
0
 
7
 
! Отговори
е преди 11 години
хванаха всички престъпници
16
6
 
19
 
! Отговори
банкеръ преди 11 години
Някакси няма да ми мъчно за Буда.Този сега ще го разпънат на кръст Цветановите еничари.Откъде може да знае човекът от село,че телефонът даже да не е регистриран на негово име пак се знае откъде звъни с точност до 3 метра,подслушва се и се следи движението му.Милионите за подслушване и следене не са напразни.Свободата е нещо много условно.Особенно ползващите смартфони нямат никакви таини с Цветанов.
15
2
 
19
 
! Отговори
ттт преди 11 години
Абе бомбата има ли акъл да се захваща с ББ. Ами нали той ако я стисне, ще я уплътни като черна дупка!
14
9
 
10
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Разграничаването на платени и неплатени писачи е грешно смята пък Антон Кутев от БСП. По неговите думи определящо за коментиращите е тяхната мотивация, която може да бъде и нефинансова. Тук става дума за някаква форма на реклама - в този случай политическа. Имаме 40-50 човека, които работят активно във форумите и които са наши симпатизанти, членове. Да, ние си имаме някаква политика на мотивация към тях, като тя не е финансова, призна Кутев.
13
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А е трябвало наистина да избухне бомбата!
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО Г-Н ЦАЦАРОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА Р БЪЛГАРИЯКопия: ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ Г-Н ГРЕЪМ УОТСЪНГ-ЖА СОНЯ АЛФАНО - E П КОМИСИЯ C R I MНАРОДНО СЪБРАНИЕ КОМИСИЯ Д А Н ССРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ С И Г Н А Л - П Р О Т Е С Т ОТНОСНО: ПРЕСТЪПНО ОРГАНИЗИРАНИ ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ОТДЕЛ ИНСПЕКТОРАТ НА В К П И ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА Д А Н С МЛАДЕН ГЕОРГИЕВ С ЦЕЛ - ОСУЕТЯВАНЕ НА НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ И КОМПЕТЕНТНИ СЛЕДСТВЕНИ ДЕЙСТВИЯ,СЛЕД ДОКУМЕНТИРАНЕ НА ТЕЖКИ СТОПАНСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДО РЪКОВОДЕНАТА ОТ ДИРЕКТО
11
2
 
42
 
! Отговори
стефанова преди 11 години
Ха ха елементаревн трик за отвличане на вниманието! Защо до го убиват , да го оставят 1 година с 150 лева пенсия само това му пожелавам!!!!!