Биячът на Джулая бил полицай, работел на частно като охрана

Пребитият студент все още се храни със сламка
10 юли 2024 16:33, Петър Бойчев
110
Биячът на Джулая бил полицай, работел на частно като охрана
Снимка БГНЕС

Полицай, който работел на частно като охрана, се оказа биячът на студента Владимир. Той е задържан днес, започнато е дисциплинарно производство и вероятно ще го уволнят, съобщи "24 часа". Подробности за случая се очаква да даде всеки момент главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев. Случаят вече е поет от прокуратурата в Бургас.

Повод за бруталния побой над младежа стана съборено парче пица на земята по време на купон за посрещането на Джулая. Движейки се сред многото хора приятел на Владимир съборил пицата и това вбесило един от охранителите, който му ударил шамар. Владимир опитал да защити приятеля си, но получил силен удар в лицето, най-вероятно с метален бокс.

Вследствие на удара челюстта на Владимир е счупена на три места, той е приет в "Пирогов", където е лекуван няколко дни.

Момчето все още не може да говори добре, а храна и течности поема само със сламка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от Крими
Китаец опита да прекара през митницата 104 живи змии в гащите си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
2
 
! Отговори
проста сметка преди 2 седмици
на 21 години+МВР+Делта гард+Меден рудник=поредния позор за България и начина на ръководене на силовото ни ведомство. Сега да го пратят за средна телесна повреда за 6 месеца в кв. Победа там в инситуцията с по-високите стени и да стане човек, да се научи че бокса го вадят улични престъпници, а не служители на МВР
83
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
сега вън от мвр да се бие в спортните зали а не по плажовете
82
0
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 2 седмици
Тази дейност е забранена за служители на МВР. И какво значи "полицай на изпитателен срок"?Абе, това МВР го превърнаха в бардак. Пълно беззаконие. По районните е пълно със семейства, баджанаци и всякакви та**ци. Като едно огромно семейство в което гарван гарвана око не вади.
81
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Поредната запазена_марка, класика от територията просто, нищо ама нищо не се е променило от 1991 насам..Няма такъв случай просто !
80
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Ти знаеш ли англичаните и уkpuте как пияттт по морето и какви золуми правят?!Тях що не ги биият?!Петър Низамов" - Абе оравят ги, да ти кажа. А Назимов се уплаши и ... Добре, *** не издаде къде са гробовете.
79
1
 
21
 
! Отговори
Охрана преди 2 седмици
Ти да видиш... Полицайче на частно заработвал с бокса
78
0
 
17
 
! Отговори
az преди 2 седмици
Истината днес е само тази -> родната полиция ни пази
77
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Василев Знаехме, ама си мълчахме, щото и за нас знаят много неща колегите..и тъй..държим се един друг.Докато стане некоя голема беля!
76
1
 
8
 
! Отговори
Деликатен преди 2 седмици
Стоянов, ОСТАВКА!!!
75
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В други сайтове пише, че извършителя е разпознат от потърпевшите. Xpucто Петров от lVpпу Бургас на 21г. работи в системата от октомври 2023г, като в момента на престъплението вече е бил в изпитателен срок!!!! Казва, че е бил на мястото на инцидента, но ОТРИЧА да е бил на работа, и не помни да е виждал пострадалите!!Еггати и наглосттта! Не беше ти бре Христо - аз бях!!! Тоя още малко и ще ги съди за kлевета!!! Те над 200човека са го видели, ама иначе не бил той!То и в затвора всички са невинни!
74
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 77 - Честно казано, биха му се разминали, ако не го бяха видело много хора ... А и жертвата не е случайна...
73
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Още вчера всички са знаели, ама ни правиха на маймуни
72
0
 
19
 
! Отговори
Битите са си бити преди 2 седмици
Повярвал си и приложил като цивилен неща, които вероятно биха му се разминали, ако беше с униформа. Следва дисциплинарно уволнение и частен иск за средна телесна. Ще го осъдят след 2 год. , ще дължи едни пари, които няма да плати, а и ще се окаже че няма нищо на негово име и нищо не могат да му вземат.След 3 год най-много отново ще е охранител ,защо не и полицай.
71
0
 
29
 
! Отговори
Василев преди 2 седмици
Нима преките му началници не са знаели,че работи и като охранител? Ще си избършат ръцете с него и евентуално още един- двама. Директорът на полицията? А министърът? И те ще са пътнцици след няколко месеца.
70
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Завършен изверг с малко, неработещо пи666ле
69
0
 
30
 
! Отговори
До Хора преди 2 седмици
Нека си прав,нека приемем,че момчетата са били пиaaЯни, ама като са пиянни просто ги изкарваш от заведението, а не да биешш шаммари и да чупиш челюстта нали?!Ти знаеш ли англичаните и уkpuте как пияттт по морето и какви золуми правят?!Тях що не ги биият?!Петър Низамов го осъдиха, щото сложил свинcku oпашки на талибанн,който пресякъл незаконно границата,а тоя разбил челюстта за едно парче пица,10дни се укрива, крият му името и лицето и ще му се размине, а ти даже го оправдаваш.Ае нЕма нужда!!!
68
1
 
20
 
! Отговори
БОЙКО УМРИ преди 2 седмици
ТУМОРЪТ ГЕРБ ТРОВИ НАРОДА НИ , КАК НЕ ГО РАЗБРАХТЕ ! КАК ??????? ГЕРБ ВЪРНА ЛИЦЕНЗА НА ДЕЛТА ГАРД СЛЕД ПОГРОМА ПРЕС НС И СЛЕД ПОГРОМА НА ПРОТЕСТА СРЕЩУ БФС ! БОЙКИ 1000 ПЪТИ - У М Р И ! ! ! АЛЕЛУЯ, АЛЕЛУЯ , АЛЕЛУЯ, АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЛУЯЯЯЯ, АААААЛЕЛУЯ, АЛЕЛУЯ, АЛЕЛУЯ , АЛЕЛУЯ, АЛЕЕЕЕЕЕЕЛУЯЯЯЯЯЯ ! АМИН АМИН АМИН ! И СЛЕЗЕ НА ЗЕМЯТА ЗА ДА ВЪЗДАДЕ СПРАВЕДЛИВОСТ ! ПРАХ ПРИ ПРАХТА ! АМИН , АМИН , АМИН ! ДЕНЯТ НА СТРАШНИЯ СЪД ИДЕ ! АМИН АМИН АМИН !
67
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако случая Дебора беше станал днес, Калинката Стоянов щеше да е на кино всака вечер следващите 3 седмици...
66
0
 
26
 
! Отговори
ам'чи тъй де преди 2 седмици
Дисциплинарно уволнение, нека прецака 20-те брутни заплатки и ранната пенсия.
65
19
 
4
 
! Отговори
Хора преди 2 седмици
Вярвайте ми, спорите за нещо средно между Бойко Борисов и Делян Пеевски. Полицаят работи незаконосъобразно. Прави средна телесна, което е престъпление. Келемето не е седяло така и случайно уж бутнало пица. Някой е мама и тате, и е имало"Ти знаеш ли,кой съм аз" е казал със сигурност и усета м и подсказва, че е *** на прокурор от ВКП. Те се подвизават там. Ха ха ха. Не отричам престъплението. Но такива инциденти са по сто на ден. Сетете защо точно тоя е важен. Много анти всяко насилие съм. Мо