Мощна Германия отива на осминафинал на Евро 2024, победи Унгария с 2:0

Германия събра пълен актив от 6 точки
Обновена: 19 юни 2024 21:07 | 19 юни 2024 20:58, Анисия Иванова
54
Мощна Германия отива на осминафинал на Евро 2024, победи Унгария с 2:0
Снимка: БГНЕС

Германия победи Унгария с 2:0 в двубой от група “А“ на Евро 2024 и е първият отбор, който се класира за елиминациите на турнира.

Най-добрият на терена през първото полувреме Джамал Мусиала матира защитата на противника в 22-ата минута, след като получи подаване от Илкай Гюндоган при груба грешка в отбраната на съперника.

Бундестимът задържаше топката и контролираше играта до почивката, но не успя да увеличи аванса си и дори можеше да е доволен, защото попадение с глава на Салай беше отменено заради засада.

В средата на второто полувреме дойде времето и за втория удар на Маншафта. Този път Гюндоган завърши невероятна бърза и многоходова акция на своите.

Германия събра пълен актив от 6 точки и подпечата своето класиране за осминафиналите. След втората си поредна загуба унгарците сериозно застрашиха шансовете си за класиране напред.

Подробности за срещата - четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от ЕС
Хизбула заплаши Израел и Кипър с война
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
до 4 преди 1 седмица
Тебе вече те е изяла!
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И ще го изяде мощен на осминафинала.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Rommel 14 Германия е под военна окупация от САЩ и нарочно набутват там чужденци уж за да им работят. Германците нямат право да произвеждат редица военни неща. Автомобилите БМВ например преди не са съществували а това е била компания за самолети и заради забраната за производство на самолети са принудени да правят автомобили.
12
2
 
5
 
! Отговори
Муахаха преди 1 седмица
тия Смугли АфроПейци и ЕвРапейци - сичките с Руси, СинеОки Бели Европейки - за това им се плащат - Големите Милиони - за да Ви Претопят - от това Семе - Русо, СветлоОко - не се ражда!
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Затова съм за славянските отбори, поне са истински.Белгия, Португалия,Германия, Франция и Англия..фаворитите са едно МЕНТЕ.Това не са онези отбори, а подменени.Оттам не случайно вече си позволяват да издигат ИИ за депутати.
10
3
 
12
 
! Отговори
Разочарован преди 1 седмица
Почнаха да лъжат и те германците като французите, че гледаме европейски отбори. ***.
9
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мачовете гледам по турската тв 1. Абсолютен професионализъм. Когато ми е кеф сменям на швейцарска спорт 2. С перфектно качество. От 2018 не гледам българска тв - защото не е българска. А футболните предавания са водени от ниско качество журналисти. В момента някой ни втълпява че гледаме европейско първенство. Гледаме някакъв тюрлю гювеч афро първенство в което европейците скоро ще са малцинство. Гледаме една гавра и измама към човечеството. Същото от години е с шампионската лига .
8
14
 
9
 
! Отговори
Арнолд преди 1 седмица
Пак се пишат глупости в стартовия състав на Германия има 7 бели германеца, 1 чернокож, 2ма смесени бял/черен и един турчин. Като гледам си преобладават немците ама К0пейките пак халюцинират
7
15
 
13
 
! Отговори
Rommel преди 1 седмица
Да накараш чужденец и то друговерец да ти пее химна, да ти носи орела и знамето, малко ли е? Защо не дойдат да пеят нашият? Защо ромите, които тук само крадяха и не ги взимаха на никакви работа, в Германия намериха препитание? Запитайте се. Явно държавата им има политика, ред и дисциплина, а тук е една територия. Мисиала, Гюндоан, Джан са си немци и печелят мачове за Германия. На немците нв им дреме междувременно, майките или бащите им откъде са. А още по-малко, че вие злобеете
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Единствените немци на терена бяха унгарците.
5
3
 
12
 
! Отговори
АфроПейското преди 1 седмица
има поне Един Отбор от ЕвРабия - и това е Германистан! иначе, този на Франция, май е на 100% от Сенегалското Първенство!!
4
12
 
17
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 1 седмица
Победните голове за Гepманиcтaн са вкарани от чернокож и турчин. След мача унгарците може да се разходят спокойно в центъра на Будапеща със своите съпруги и дъщери, докато коренните германци ще проверят дали вратите на жилищата им под наем са заключени добре и дали алармата е активирана срещу неочаквани визити от новите германци.
3
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И пак политически коментари под всяка статия. На никой в нормалния свят не му пука за Путин, даже повечето хора не го знаят как изглежда. Европейците се забавляват, пият бира, ходят на модерни стадиони да гледат спортни битки, само нашите к0пейки стават и си лягат с другаря Путин.
2
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това не е Германия а турско арабси отбор.Съжалявам, но онзи немски отбор дето го помним от 20 век вече го няма.
1
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Искам да чета за Румъния и Украйна.