Петков: Френското предложение се оказа добро за България

Целият Европейски съюз застана на наша страна
26 сеп 2024 14:20, Гергана Попова
27
Петков: Френското предложение се оказа добро за България
Снимка: БГНЕС

Времето показа, че Френското предложение се оказа много добро за България. Целият Европейски съюз застана на наша страна. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред журналисти в парламента по повод новината, че Албания започва същинските преговори за членство в ЕС.

Още по темата


"Република Северна Македония трябва да реши иска ли да приеме българите в своята Конституция или пътят й към Европа се затваря. Надявам се, че ще преосмислят ситуацията. Албания се откъсва от Северна Македония и ще продължи пътя си към ЕС по-бързо", каза още Петков.

„Този парламент беше на разпадащите се партии. Загубихме историческо време. Видя се, че от ГЕРБ не искат да се борят с корупцията, дори това да струва 10 милиарда лева на нашата страна. В следващия парламент трябва да се осъзнае, че корупционните модели няма как да продължат в европейска България“, добави Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от Русия
Владимир Путин: Русия ще обмисли използването на ядрени оръжия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Уважение за Кирил Петков и неговия екип! Толкова голям успех българската дипломация не помни от много време.
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
предател, истински предател, не се занимвай с българите от Македония.
19
6
 
6
 
! Отговори
Болят го китките преди 9 часа
Кирчо още го болят китките от тогава, французите му извиха яко ръцете и ги накараха да клекнат и да подпишат.
18
2
 
3
 
! Отговори
Наглец преди 9 часа
Ако ГЕРБ не гласуват за нас , ние да управляваме, щели сме да изгубим милиарди? То бива да си ***, амо тоя наглец бие всички граници! С ортодоксалния комунист Рашков-Дамаджаната и неговият Пудел , ще бориме корупцията? Киреее, радвайте се да хванете поне половината от гласовете на ГЕРБ , и то плюс Алла-балата ви с Радев ! Ясно е , че още сънуват, ДС отново да ги назначат за ..."десни"!
17
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Глупости! Френското предложение беше предателство на българските интереси. Ти доприпка в Скопие още през първата си седмица като премиер! Ти си срам за България!
16
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Не мога да повярвам, че години наред цялата държава се занимава с човек, който може да няма 8 клас и е тотално неграмотен, ако не и медицински болен. Но след Бойко Борисов вече всичко е възможно
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
петков както винаги не говори истината, меко казано, веднага след като свалихме ветото, макрон го редактира и изключи искането за историята и езика, а лайен лично отиде в Скопие да ги увери че в спора с България са на тяхна страна, сега критикуват Македония заради Гърция, не заради нас
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Самото споразумение е предателство от прости хора, много им се наведохме. Трябваше като Гърция!
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
То голяма работа тоз Европейски съюз , берачи на зеленчуци и икономи :)
12
0
 
13
 
! Отговори
Умно-красив преди 10 часа
А френското предложение и изпълнение от Лена,добро ли беше?Лесно ли се изпълни?
11
16
 
5
 
! Отговори
Възраждане преди 10 часа
ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!
10
4
 
22
 
! Отговори
?!? преди 10 часа
Помним , Петков, помним как мълча за френското предложение ти и цялото ви правителството от страх да вземете решението по този въпрос. И помним когато Борисов каза, че подкрепя предложението на Макрон и ви падна камък от плещите. Веднага съзряхте възможен виновник , ако нещо се провали. Помним, Петков, помним какви миШоци сте!
9
5
 
24
 
! Отговори
Зозо преди 11 часа
Кирчо да не е пил вода от пералнята? Напълно неадекватен. В новия парламент 15 депутата макс. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) ППДБ умре.
8
22
 
18
 
! Отговори
Грозната истина преди 11 часа
Истината е че, колкото и да ми е неприятен Кирчо, в случая е прав. И е редно всички които казваха, че френското предложение е предателство към България, сега да се извинят. ИТН, Каракачанов и Вързаждане ореваха ефира да си правят реклама че са против, сега като се оказа, че вече РСМ има проблем не само с България, а с целия ЕС и нашата позиция, вече е позиция на ЕС, да вземат да се извинят
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
Не се заблуждавайте. Никой няма да я приеме в БРИКС. Нито е голямо, нито богато.
6
1
 
7
 
! Отговори
дядо Стефчо преди 11 часа
много оплешивял ...
5
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
а може макетата от омраза да зарежат еу и да влезат в брикс и рашия да ги снабди с някоя ракета за да ни я заврът там дет слънце не огрява.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
А кое беше това?
3
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
Твоето мнение пък никой не го иска. Пий си мазното кафе на терасата прав, че масата я счупи отдавна, гледай си към билборда и се чуди какъв безсмислен плакат да пльоснеш пак там и започни да осмисляш идеята да си ходиш обратно в Канада. Да не забравиш да вземеш Денков с теб, че и без това е свикнал да ти изпълнява нарежданията
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
Браво! Борете се и пазете нас българите в Северна Македония. Българското гражданство има тежест, не позволявайте на никого да си играе с България.