5 упражнения за стегнато дупе

За добра форма
16 авг 2024 20:32, Михаела Лазарова
21
5 упражнения за стегнато дупе
Снимка: Istock

Едва ли има жена, която да е напълно доволна от външния си вид. И макар и никога да не достигнем съвършената фигура, винаги можем да се опитаме. Ако стегнатото дупе е една от фитнес целите ви, вижте как можете да я постигнете, включвайки някое от следните упражнения:

Суинг с гири

Как да изпълните това упражнение? Хванете гира, пудовка (или дъмбел) с две ръце и застанете с крака, разположени на ширината на бедрата, с леко свити колене. Свийте бедрата и долната част на торса, докато образуват ъгъл от 45 градуса спрямо пода, като поддържате долната част на гърба естествено извита. Завъртете гирата между краката. Дръжте ръцете изправени, избутайте бедрата напред, изправете коленете и вдигнете гирата до нивото на пъпа/гърдите. Направете 15 повторения в 4 серии.

Плие клек

Как да изпълните това движение? Застанете с крака, разположени на малко по-голяма ширина от ширината на раменете, с ръце отстрани. Пръстите на краката обърнати. „Пъхнете“ опашната кост навътре и свийте глутеусите. Спуснете долната част на тялото в плие клек възможно най-ниско, без да позволявате на коленете да излизат покрай пръстите на краката. Едновременно повдигнете ръцете до височината на раменете пред тялото, дланите надолу. Задръжте за 2 секунди, след което се върнете в изходна позиция. Направете 20 повторения, след което изпълнявайте пулсирания в долната част на клека за 20 секунди. Направете 4 серии.

Източник: 5 упражнения, с които ще повдигнете дупето 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
ТОВА преди 3 седмици
Е ТУПАНА НА 5-ТИ ПЕХОТЕН ПОЛК
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Единственото понятно от статията са магарешките ритници, няма ли чужда дума и за тях, защото това не са чуждици, а злоупотреба с езика ни. Какво да се очаква от човек, който прави салата с Снежанка с Йогурт и я представя за нов деликатес. Или Зеле с моркови.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Полезно и практичноАз не съм виждал нито един стегнат и оформен земеделец. В градината освен да се прегърбиш и да те болят ставите, друго няма да постигнеш. Там натоварването е много лошо и то не върху правилните места.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това на снимката мъж ли е, жена ли или Имане? Не упражнения за стягане, а за отслабване трябват на този диференциал. Това ако са женски ръце, с които човек би очаквал да бъде прегърнат, то аз съм трамвай и започвам да дрънча. Стига толкова копиране, вижте като цяло какво показвате.
8
1
 
4
 
! Отговори
Полезно и практично преди 3 седмици
Земеделският труд най-много допринася за поддържане на добре оформена и стегната фигура. Към този принцип се придържаше навремето София Лорен, докато беше на върха на славата и в блестяща форма. В интервюта споделяше, че прави всичко възможно да отделя поне по половин час на ден за да работи в градината около дома си.
7
0
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 седмици
Много зависи от вибрациите от боба.Боб + леща мълииии...Боб и зеле...ха ха хааааааБоб и яйца... аууууууууууу
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хит ще е ако може да добавите и снимки към съдържанието, за да може хората да се ориентират, без да копират текстовете и да търсят снимките отделно в интернет.
5
0
 
4
 
! Отговори
Тази на снимката преди 3 седмици
Много космати ръце
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На тая направо отслабване на дупарата и трябва.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Пръстите на краката обърнати"===Не знам как да го разбирам това.
2
1
 
7
 
! Отговори
Пача преди 3 седмици
Това е на снимката
1
0
 
3
 
! Отговори
Бойко преди 3 седмици
Първо упражнение за стегнато дупе: сън на голо, в лятна нощ, покрит с чаршаф, и полъх от отворени прозорци и чекмеджета