Тръмп за Камала: Чуйте как се смее, така се смеят лудите

Той заяви, че по-лесно ще победи Харис, отколкото Байдън
18 авг 2024 12:20, Петър Бойчев
82
Тръмп за Камала: Чуйте как се смее, така се смеят лудите
Снимка БГНЕС

Кандидатът за президент на САЩ на републиканците Доналд Тръмп заяви, че според него ще му е по-лесно да победи кандидата на демократите Камала Харис, отколкото президента Джо Байдън, въпреки че някои проучвания показват, че тя има малка преднина в надпреварата за президентските избори на 5 ноември, предаде Ройтерс.

Бившият президент Тръмп каза това на митинг в Уилкс-Баре в североизточната част на Пенсилвания - щат, който се очертава да има голямо значение за изхода на надпреварата.

Вицепрезидентът Харис от своя страна ще направи автобусна обиколка на Западна Пенсилвания, която ще започне в Питсбърг днес, преди началото на Националния конгрес на Демократическата партия утре в Чикаго.

"Смятам, че тя ще бъде по-лесна за побеждаване от него“, заяви Тръмп, наричайки Харис "радикална" и "лунатик". Тръмп се опита да представи вицепрезидента на Байдън като крайнолява по отношение на редица политики. По време на митинга той изтъкна предишен неин призив за забрана на фракинга - индустрия, която е от голямо значение за щата. Кампанията на Харис неотдавна посочи, че тя няма да подкрепи забраната.

Той също така продължи да атакува Харис в личен план, въпреки че според някои политически анализатори подобни коментари могат да навредят на Тръмп сред умерените избиратели.

"Чували ли сте я как се смее? Това е смехът на луд човек", каза Тръмп и добави, че е недоволен от илюстрацията на Харис на корицата на последния брой на списание "Тайм". "Аз изглеждам много по-добре от нея", добави той.

В прескачаща от тема на тема реч Тръмп повтори невярното си твърдение, че е загубил изборите през 2020 г. поради измама, отхвърли заплахата от изменението на климата и заяви, че планът му за налагане на повсеместни мита върху чуждестранни стоки няма да действа като данък за потребителите в САЩ - твърдение, което повечето икономисти оспорват.

Залата "Мохеган Сън Арина" с капацитет от около 8000 души беше почти пълна, когато той започна да говори. След първия час обаче тълпата започна да намалява. Общо той говори повече от 100 минути.

Тръмп заяви, че Харис е трябвало да направи повече за справяне с инфлацията и други проблеми, откакто тя и Байдън са встъпили в длъжност. Ако бъде преизбран, той заяви, че ще подпише указ, с който ще нареди на секретарите на кабинета и ръководителите на агенциите да предприемат действия за намаляване на цените.

Пенсилвания е един от трите щата от т. нар. Ръждив пояс, заедно с Уисконсин и Мичиган, които помогнаха за неочакваната победа на Тръмп през 2016 г., посочва Ройтерс. Байдън, който е израснал в Скрантън, Пенсилвания, спечели трите щата за демократите през 2020 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: лудитеТръмпкамала
Още от Страната
Протест за вода ще блокира пътя Плевен-Русе два пъти днес
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
8
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 3 седмици
Честно казано и аз се чудя на смеха и. Кат почне да се хили с отворена уста, имам чувството, че ще и потече лига като при лудите. Наистина изглежда по луда от Бай пън. Той поне не се хили така.
65
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
пита се в задачата лопа ли му дъската на бай дончо и колко лопа?
64
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ох, вие в америка всичките сте луди. Но едно е сигурно-ако Камала стане президентка на Зеленски няма да му е смешно.
63
7
 
2
 
! Отговори
лелеееии преди 3 седмици
лудия вика дръжте лудия хаха
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Който владее машините за гласуване, владее изборния резултат. :)
61
2
 
8
 
! Отговори
Тая е кикимора преди 3 седмици
Семейството и обкръжението на Камала Харис са левичари-марксисти. Нейният смях наистина прилича на необуздано кикотене. Харис изповядва редуциране на човешката популация и построяване на Паноптикум по модела на Джеръми Бентам.
60
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бай Дончо е пич.
59
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЩЕ СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДНА КАТО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ПРАТИ ТРЪМП В ПЕНСИЯ
58
11
 
4
 
! Отговори
ти пък преди 3 седмици
щото си много нормален,виж първо себе си,според тоя фашист сега човек н еможе и да се смее,щом нанего не му харесва,все вие трябва да кажете кое е добро и кое не,заврете си фашизма занете къде
57
14
 
4
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 седмици
Нито САЩ, нито Русия ме кефят едните са крайни капиталисти, другите дива диктатура. Да живее ЕС!
56
3
 
6
 
! Отговори
Без коментар преди 3 седмици
"Аз изглеждам много по-добре от нея "
55
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не само смеха ѝ на тази,а цялото и поведенческо присъствие подсказва,че изобщо не е наред с кратуната!!!
54
2
 
10
 
! Отговори
До 53 преди 3 седмици
До Анонимен"Тая жена южноафиканката" Преди да пишеш глупости, поне провери в гугл фактите. Харис е с ямайско-индийски произход (баща й е от Ямайка, майката от Индия). Каква Южна Африка ти се привижда не знам.
53
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какво ли щеше да каже Тръмп ако беше чул смеха на Путин.
52
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тая жена южноафиканката е както други африканци избраха за президент Байдън деменцията ,но това път няма да успеят след 3 месеца и половина ,Тръмп президен
51
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Щом наблягат на обиди в стил детската градина, значи от екипа на Тръмп наистина са отчаяни за истински компромати
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 50,Не прекаляваш ли малко.
49
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До До 46, Диагнозата му е, че е бял мъж, който при това не е гей. Това е подсъдно в САЩ както всички знаем. Според демократите всеки който има деца е изнасилил жестоко клетата си жена, която всяка вечер е подложена на нечисто сексуално престъпление. Всеки бял мъж има начин да изчисти родилния си грях, като обърне резбата, смени си пола или в краен случай поне се кастрира. Диагнозата на Тръмп е, че не е направил нито едно от тези хуманни действия, това само по себе си е крайно престъпление.
48
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Избирателите на Трумпи са недни провинциалисти от дълбоката провинция. ФАКТ.
47
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Трумпета беше оня дето платил на проститутката да си трае и лъже ли беше?!Боже какъв ЕнТЕЛЕгент е тоя ..

Спонсорирани публикации