На изборите БСП ще се яви в коалиционен състав

Зафиров: Не знам дали Нинова ще остане в партията
10 авг 2024 16:30, Инна Ангелова
69
На изборите БСП ще се яви в коалиционен състав
Снимка: БГНЕС

“Националният съвет взе решение БСП да се яви на предстоящите парламентарни избори в коалиционен формат”, съобщи временно изпълняващият функциите на председател на "БСП за България" Атанас Зафиров на брифинг след заседанието на Националния съвет на партията.

Зафиров обясни, че Изпълнителното бюро на БСП е получило мандат да продължи с коалиционните преговори с оглед на притискащото време, в това число и за име на коалицията и за начин, по който да бъде сформирана.

Председателят на партията посочи, че на заседанието са приели и критерии и процедури за издигането на кандидатите за народни представители.

“До 6 септември трябва да приключат номинационните заседания на общинските конференции, а до 8 септември областните съвети на партията трябва да подадат проектолистите, които впоследствие да бъдат окончателно утвърдени от Националния съвет на партията, каза още Зафиров.

Зафиров отбеляза, че няма информация дали Корнелия Нинова ще остане в партията. "Включително и днешното поведение на хората, близки до нея, с изговорените лъжи за липса на кворум ясно показват манталитета", каа още той. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от Избори 2024
Вицепрезидентът: Време е да се свалят всички маски
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 4 седмици
До ГерболИННА: Не става така, Черболинке. Кой ще се слива с ГЕРБ? Която партия е направила коалиция с ГЕРБ е отишла в небитието. Няма г'лупаци които да се вържат с Бойко вече. Даже и Доган вече не иска.
65
0
 
0
 
! Отговори
Производство на ИС? преди 4 седмици
До Анонимен 64: Това е добра новина. Пазар за чипове има. Дано успеят да направят някакво производство. Дори само да могат да изтеглят качествен монокристал силиций, пак и нещо.
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Като споменахте за електроника се сещам, че бившият директор на ИПТ към МЕ АД Ботевград, впоследствие зам.министър на МЕЕ 87-годишният Кисьов, заместилият го като директор на ИПТ, впоследствие изкласил като професор в ТУ-София 79-годишният Т.Таков и бившият БСП кадър в МЕ АД инж.Цв.Коцев са решили да възстановят след 31 години престой производството на биполярни ИС в Ботевград. Само че нивото на биполярните ИС не стои на място 30 г. да ги чака, а отдавна ги е изпреварило
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Г-н Ченчев, вие бяхте 4 мандата едноличен и единичен депутат на БСП от Софийска област. Време ти е заедно със СС - Свиленски/Симов да дадете и на други членове на БСП да ви заместят. Нали имате право на 3 мандата, не повече.
62
2
 
3
 
! Отговори
ГерболИННА преди 4 седмици
Все таА! БКП(С ) приключи успешно съществуването си... Айде, вливайте се У Греб-ДъПъСъ-то, че и там нЕма ора,баце!
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Време е за нова партия на лявото,на социалистите. Теа не стават. Коалицията ще се казва,,Предателите джен-дъри!
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Време за нова чартия на доциалистите.Теа се да си праат коалиция.Предателите си остават предатели ,еле пък в предателската коалиция
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоя да не е брат-близнак на генерал-полковник Марков?
58
0
 
7
 
! Отговори
Джо преди 4 седмици
Нинова уж се бореше с/у джендарите а около нея след като подаде оставка колко много се появиха. Били под прикритие.
57
0
 
7
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 4 седмици
В този форум има много любители на чашката. Този на снимката има типично лице на пияндурник, тежки софри, яко поркане и плюскане в продължение на десетилетия. Този не може да бъде лице на лява партия, а лице на реклама за бира. Язък за партията, но те пропиляха всичките си шансове дадени от народа. Може би единствено Жан се опита да направи нещо, но тогава пак неговите съпартийци го хвълриха под автобуса и участваха в клеветите срещу него. Подгответе се за бъдещо пълно оскотяване на държавата.
56
2
 
8
 
! Отговори
Тенгри кан преди 4 седмици
Зафиров, квото и да прайте, електората ви намалява;))) Вие го уморихте де, с политиката да го лъжете, че работите за неговото добруване и той задобрува - насели гробищата. А, като умре гостоприемника, умира и вируса, Зафиров!;)))
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Коалиционен състав - кандидати за депутати. И кой ще са те? Присъстващи за заплати. Видяхме и предишните коалиции които закриха левата идея и БСП.
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 49. Какъв социализъм, какъв бай Тошо, всичко изградено по негово време за 45 г.с пари и кански труд от народа,, вече е приватизирано или разрушено, миналото няма да се върне, нито заводи, предприятия, ТКЗС, тежката, лекарка, хранително-вкусова промишленост, електроника, електрокари, мотокари, торове и др., било е и ще остане в миналото.
53
0
 
5
 
! Отговори
Джоко преди 4 седмици
Типична физиономия на *** !
52
1
 
4
 
! Отговори
АМИ, ДА.... преди 4 седмици
Не залагайте на социализма------ КОМУНИСТИТЕ С ПАРИТЕ ЩЕ ВИ ПОПИЛЕЯТ....ХАХАХА
51
1
 
8
 
! Отговори
СОЦА УМРЯ! преди 4 седмици
"КОГАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ--- СВЪРШВА И КОМУНИЗМА"....ХАХАХА.....
50
1
 
6
 
! Отговори
Смех... преди 4 седмици
"ФАНТАЗИИТЕ НА ЗАФИРОВ"----КАКА ПИШЕ КНИГАТА.....ХАХАХАААА
49
7
 
1
 
! Отговори
Залог преди 4 седмици
Заложете на социализма и ще спечелите. Хората искат бай Тошо да се върне.
48
4
 
4
 
! Отговори
политически зомбита преди 4 седмици
закривайте я тая партия, стари дебели чичаци
47
2
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 седмици
Айде у лево! Досега крепихте на Кака то*пките. Ама като си нямате, ще крепите ...