Доган се връща в оперативната политика, ще е в листите за изборите

Искаме да дадем глас на гражданското общество, коментира Валентин Тончев
4 сеп 2024 08:53, Елка Василева
160
Доган се връща в оперативната политика, ще е в листите за изборите
Снимка: архив, БГНЕС

„Ахмед Доган се връща в оперативната политика. Най-вероятно ще е в листите на „Движението за права и свободи“, каза пред bTV Валентин Тончев от крилото на Ахмед Доган в ДПС.

Той беше упълномощен да регистрира партията за изборите.

Още по темата
„Водим разговори. Една от причините, поради която Делян Пеевски беше освободен от ДПС, беше, че не се водеха разговори, колективните органи не заседаваха. Сега заседаваме, коментираме по региони и редим листи“, посочи той.

„Това, което се случи преди два дни, беше удар срещу демокрацията. ЦИК трябва да е независим орган, който трябва да обезпечи провеждането на честни и прозрачни избори. По най-мутренския начин депутати на Делян Пеевски блокираха членовете на ЦИК да заемат работните си места“, коментира Тончев.

Представителят на ДПС-Доган обясни, че те са били в сградата на ЦИК още от предния ден, тъй като са се регистрирали за частичните мести избори.

„Излязохме и чакахме до другата сутрин. Всички вие видяхте как ЦИК не отвори вратите. Защо? Защото ние щяхме да регистрираме партията. Сега има две коалиции на ДПС. В тази на Делян Пеевски са отцепниците от „Възраждане“. Тази партия се представя като „патриоти за православна държава“. Тези ли ще представляват българските мюсюлмани?“, каза още Тончев.

„Български глас“, коалиционният партньор на Делян Пеевски, настоява ловните дружинки в граничните райони със Северна Македония да се превърнат в чети. Другият коалиционен партньор участва на местни избори с ВМРО, АТАКА и „Воля“, допълни той.

„Земеделски народен съюз“ има фокус върху земеделската политика, върху малките населени места и българските села, които са ядрото на ДПС. Затова са наш коалиционен партньор. Ако е казал, че сме съсипали българското земеделие, сега има възможност да предложи качествено законодателство и да подобрим земеделската политика. Събра ни това, че партия СБОР – „Справедлива България обединени родолюбци“ е сбор от неправителствени организации. Искаме да дадем глас на гражданското общество“, коментира депутатът, близък до Ахмед Доган.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от Избори 2024
Илков: Месец преди изборния ден ще има спецакции
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
1
 
! Отговори
Климбо преди 1 седмица
Утре щял да се яви пред СЦЗ,искал с Брендо в една стая,долното легло!
102
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До вчера един приятел... Това е лъжа.
101
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До истината е една. Нямаш право да го наричаш с името на гордата птица. Нещо не те разбирам. Уж критикуваш да ама не.
100
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Доган ще спи на банката на Народното събрание, ако го регистрират,де.През нощта е под моста на Перловската река в един кашон...
99
3
 
3
 
! Отговори
до 98 преди 1 седмица
Добра новина , българина е роден воин.
98
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо толкова време като беше депутат не ходеше на работа. Къде дават така.,
97
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А Бойко се връща на село
96
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
+++ВАЖНО, много ВАЖНО !!! ---...Пеевски (Шопара) е готов да вкара България във войната ! ... Вижте това : ... https://skandalno.net/пеевски-е-единственият-автентичен/
95
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ДОГАН СЕ ВРЪЩА НО БОРИСОВ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ
94
4
 
10
 
! Отговори
Глад ага,глад.... преди 1 седмица
Пеевски им разказа играта сега няма пари ,край на сараите ! Какво си му беше хубаво на Бея ,*** сега нема --требе да се работи ,! Че и кауша е опция ! И тъи като опцията е реална требе имунитет !
93
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пак ли няма да ходи на работа и ще получава заплата както по рано правеше.
92
4
 
12
 
! Отговори
Истината е една преди 1 седмица
Тоя чиляк (сокола) и за пъдар не става, а тея искат да го тургат най-отпред, чрез неговият сурат НЯКОИ искат да не си загубят немалките заплатки от парламента.Въпрос: Защо докато разделяше порциите сарайският плъх не стана някакъв министър?А винаги казваше, че ОЩЕ НЕ БИЛЕ ГОТОВИ ДА УПРАВЛЯВАТ. Отговорът е, че НИЩО НЕ УМЕЕ и го беше страх малцинствата да не го разберат, защото няма да ходят и да гласуват за него.
91
3
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Колективния орган на ДПС ЦОБ заседава без кворум,когато изключи Пеевски.Това изключване няма да мине и през кварталния съд.
90
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Докъде я докарахме, Доган с оперативна работа да си вади хляба.
89
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Магнитски ми хвана милиардите в офшорки и сега нямам избор и ще слушкам ЦРУ-то.
88
5
 
9
 
! Отговори
ха ха ха преди 1 седмица
До Анонимен 92. хахаха. Преписваш тая тъъпа опорка вече няколко месеца. Теб ли определиха като най-пррост от троолската ти агенция да я разпространяваш? Всички имаме интернет и Ютуб и сами може да видим как живеят в Москва и Пеетербург и как я карат в Лондон,НюЙорк и Париж. Нали знаеш че в НюЙорк имат огромен нерешим проблем с плъховете? А че пак там вече заключват дори вафличките в магазините зад дебело стъкло и катинар щото много се краде. А аборигенския "карибски" фестивал в Лондон гледа ли?
87
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин защото имат култ към личността.
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
държавни игрички схемички
85
0
 
12
 
! Отговори
Политкоретен преди 1 седмица
Мечтали ли сме някога? Аз мислех, че ще крепи етническия мир от басейна в сараите. Пък то какво излезе?
84
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Реално подкрепата за Путин е поне 3-4 пъти по ниска.