Трифонов: Всякакви приказки за коалиции преди изборите са абсолютна импровизация

Лидерът на ИТН заяви, че не е разговарял с никого
11 сеп 2024 14:00, Нели Христова
70
Трифонов: Всякакви приказки за коалиции преди изборите са абсолютна импровизация
Снимка: БГНЕС

"Всякакви изказвания, на всякакви политически лидери, за сключване на коалиция след изборите, са абсолютна импровизация и отговорност за това могат да носят само хората, които изричат тези неща. Не съм водил никакви разговори с лидери на никакви други политически партии". Това написа в личния си профил лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Още по темата
"Нито с Бойко Борисов, нито с който и да било друг. Така че, всеки, който се изказва в момента, за неща, които ще се случат след изборите си измисля и ще си носи последствията за това, което ще се случи после. Трябва да минат изборите, да стане ясно, в тази ненормална ситуация, как ще гласува суверенът и ако има каквито и да било разговори - те ще се водят след това", допълни той.

Трифонов е категоричен, че едва, когато станат ясни резултатите от предстоящите избори, едва тогава може да се отговори на въпроса - ще има ли възможност за редовно правителство или не?

"Мисля, че съм безапелационно ясен и съветвам всички журналисти и политолози да обръщат внимание на думите ми, защото аз, за разлика от много други общественици, винаги си държа на думата!", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от Избори 2024
Липсата на доверие е основен проблем в политиката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хахахахах - малкото ДПС от учиндол се обади.... Славчо тебе вече те видяхме, два пъти беше пръв и не направи кабинет, на третия път свали правителството на Кирчо и кокорчо, така че сега вместо да се правиш на сериозен (какъвто НЕ си) по-добре умувай на кой шеф да заложиш!!! На доганя или на шишши?!? Време разделно е!!! Сега ще трябва да решаваш. Труден избор нали?!?
19
0
 
9
 
! Отговори
Възмутен преди 1 седмица
Това дълго недоразумение повярвало, че е фактор в политическия живот на България, пак се изходи. Беззаконието в България през годините го направи милионер и сега вижте кой съм! Той и Радев са причинителите на кризата продължила толкова години. Затова споко дълги и къси от ИТН чалгализирали цяло поколение млади българи!
18
0
 
6
 
! Отговори
чалгаромутрак преди 1 седмица
... я си лягай там на диванчето да вегетираш и не се обаждай......
17
0
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
Тоа па кво се обажда, като ще гледа новия парламент само по 7/8 ТВ?????? :)))))))))))))
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вече и кокошките разбраха,че от чалгар политик не става,ама що пък да не се надуем малко преди изборите?
15
0
 
9
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
Не бил водил никакви преговори с никоя партия? Ами проведи бе, какъв ти е проблемът ? Естествено ,че ще искат да знаят преди изборите за какво се бориш и накъде ще я караш! Да стоиш само и да плюеш всички наред, това всеки втори българин смята , че го умее по-добре от първия... За да се свърши и някоя работа , се иска и малко акъл !
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
МАЛКОТО ДПС ЛЕГНА НА ТУРЦИЯ ОЩЕ ОТКАКТО РАЗРЕШИ НАД 100 НОВИ СЕКЦИИ ТАМ. ВСИЧКО ПОМНИМ, СМ.РАД ИЗЛЪЧВАШ!
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако беше умен учиндолски селянино, щеше да се скриеш някъде и да кротуваш, ама явно да се криеш под диванчето ти хареса... :)))
12
0
 
4
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 1 седмица
СЛАФЧУ ! САЛФЕТКА ЗАБРАВЕНА НА СТАДИОН !
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И чалгаря се усети,че Боко иска да го подхлъзне преди изборите,за да не влезе в парламента.Не че иначе мястото му е гарантирано,де.След толкоз плювни по който не му харесва допълнително отврати хората от себе си.
10
0
 
11
 
! Отговори
ИТН преди 1 седмица
ИТН сигурно е единствената партия, която на избори е първа политическа сила, не успява да създаде правителство и след няколко месеца на предсрочните избори е вън от Парламента. Така яко предадоха (или продадоха) доверието на избирателите си. Не разбраха ли, че ги избраха само и единствено заради обещанието им за "чегъртане", а те взеха да се прегръщат и кланят на Борисов и Пеевски.
9
3
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 седмица
прав е Славейко !..Има една приказка:..-"Рибата още в морето,а те слагат тиганя"..Мутроида ,като всеки бандит,опитва да постави във зависимост конкурентите си..ЛУДОСТТА на БГ-"величията" взе застрашителни размери..
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Един по един изкачат тиквите, да видим колко тиквочи са останали да гласуват за тези *** :)))
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е, прав е... -))))) Щото вече не се знае кой ще подкрепи и финансира "проскито" ИТН след като ДПС съ рацепи, а Винету не ще да плаща сам... -)))))
6
0
 
8
 
! Отговори
333 преди 1 седмица
Аз само да напомня на Славчо, че още си чакам Северо Македонския космонафт. Обещал ми е
5
1
 
8
 
! Отговори
Тошо преди 1 седмица
Още ли си жив , бе гроознико ?!
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Почти цяло денонощие няма кьорава новина за положението на Зеления райх...... Да не би вожда им да е уволнен? Поне ни напишете кратко, ако е убит някъде геройски............
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
След изборите се съберете в някои девически манастир , ако въобще влезете
2
2
 
15
 
! Отговори
пп-дб преди 1 седмица
ХА ХА ХА Имал нещо да каже смешкоооооооооо
1
1
 
15
 
! Отговори
хахаха преди 1 седмица
те го па и тоя *политик* напомни за себе си