Делян Добрев: Най-важното е да има правителство

Четвърта година сме в безвремие
24 сеп 2024 18:37, Стела Стоянова
68
Делян Добрев: Най-важното е да има правителство
Снимка БГНЕС, архив

Най-важното е след тези избори да се състави правителство. Защото вече четвърта година сме в безвремие. От това страдат гражданите, от това страдат кметовете, които не могат да реализират проектите си“, каза депутатът и водач на листата в Хасково Делян Добрев.

„ГЕРБ Хасково е единствената структура в цялата страна, която повиши резултата си на последните избори и имаме три мандата. Надяваме се да запазим този резултат и отново да имаме трима народни представители. Това е реалистичната ни цел. Вярвам, че подкрепата за ГЕРБ ще се повиши с активното включване на Иво Димов в листата и ще бъдем отново първи по резултат в страната“, коментира още Добрев. „В силната листа на ГЕРБ-СДС е и заместник-кметът на Ивайловград Светла Моллова. Имаме подкрепа от местната власт в тази кампания. Това е в интерес на хората, защото няма ли правителство, проектите по места не могат да се случат“, категоричен е Делян Добрев. И даде пример: „За четири години от европейските фондове са усвоени едва 5% от средствата. Имаме три години, в които трябва да усвоим 95%. Това е невъзможно! Още утре Томислав Дончев да стане вицепремиер и да отговаря за европейските фондове, България ще загуби милиарди евро дори и при най-доброто управление, защото тези четири години са безвъзвратно загубени. Сега трябваше да сме на 30-40% усвояване на средствата, а ние сме на 5%. Къде са тези пари?! Връщаме ги в Европа, защото няма правителство, което да стартира европейските фондове“, подчерта Делян Добрев.

За убедителна победа на ГЕРБ-СДС в Хасковски регион ще работи кметът на Димитровград Иво Димов. „Призовавам хората да гласуват, защото това безвремие трябва да бъде прекратено. Нищо не е нормално, от това което се случва в държавата! Включването на успешните кметове на ГЕРБ в листите е гаранция за изпълнение на политиките и ангажиментите, които сме поели. Знаете какво се случи със санирането?! Масово недоволство сред хората, проектите не вървят. Това трябва да бъде прекратено веднъж завинаги и единствената алтернатива е ГЕРБ. Излезте и гласувайте, за да има стабилно управление и нещата в държавата да се случат“, призова Иво Димов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от Избори 2024
Още две партии влизат в "БСП – Обединена левица"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
8
 
! Отговори
циций преди 2 дни
хахаха късно е стабилно правителство има само интерес ГЕРБ народа вече има интерес да няма правителство да се карате да се плюйте тая се видите какви сте мундари меко казано с поздрави .......какакачанов :)
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
От като Ви няма на власт сме по-добре! По-малко се краде! ПП- ДБ Ви прецакаха и вдигнаха пенсиите и заплати и не Ви дават да крадете!!! Никакви избори! Продължаваме по същия начин! Стандарта се повишава много по-бързо! За три години без ГЕРБ имаме значителни ръстове! Дано да махнат и Главчев и другите приближени на ГЕРБ от служебното правителство и ще дърпнем още повече!
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Управляващата върхушка на прехода 35 години не става за управление вече. видяхме ги колко могат. Не стават!
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ужасно е ! Всички знаем ,че Вие от ГЕРБ обрахте народа и го унижихте! Не искаме да Ви има! Ако не сте Вие ще излезнем да гласуваме! БСП, ГЕРБ все едно и също зло! ВМРО, ИТН и Възраждане тяхни патерици! За съжаление народа не иска да се вдигне и да помете мафиотите! Народа е заспал и се оставя да го крадат бившите комунисти и тяхните производни мафиоти! Рекетьори и убийци на един цял народ!
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
За да крадат и да имат имунитет. За хората е без значение, даже да няма е по приятно. То пак има хахах Главчев да си седи
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Олигархична Клептокрация е новата партия управляваща България вече 35 години
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Дори комунистическите страни като Китай и Северна Корея и диктатури като Тюркмейстан задминаха България. България ще остане на опашката пуста като пустиня след някоя друга година редом с островите в тихия океан, разграбена и изнасилена от ДС и олигарсите й.
9
1
 
7
 
! Отговори
Хех преди 2 дни
На Добрев му трябва правителство , което да му узаконява енергийните проекти .От 15 години са на власт тези и сме на последно място по всякакви показатели .Ай стига толкова!
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 2 дни
Деляне, кое правителство го е грижа за трайно безработните? Нито едно. Значи аз мога и без правителство да живея. Ама те мизериите дето ми ги правихте с Асен се връщат.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Братя давайте да избираме правителство, че много безвремие не е на хубаво, давайте да крадеме
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Бойко Борисов и цяката партия ГЕРБ страдат от това безвремие. Не могат да обират каймака само за тях. Славуна и той страда от това безвремие и той не може да прави милиони с Пеевски и Бойко. Доган страда от това безвремие наложи му се да напусне сараите които бяха негови 30 години. Много страдание
5
2
 
10
 
! Отговори
Аз знам преди 2 дни
Трябва им правителство на партията на крадците
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Да бе да! Щото 31 години преди това не бяхме в безвремие като имаше правителства, които разрушаваха и крадяха. Се тая с правителство което краде и унищожава или без такова, се тая!
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
За да продължим да обираме и убиваме Българи! За това му е необходимо правителство на Бойко и Пеевски!
2
1
 
11
 
! Отговори
Не гласувам преди 2 дни
Да гласувам за хора които спят с пистолети кюлчета злато пачки и бутилки под леглото--Няма как да стане
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Не е вярно! Мафиоти не ни трябват! Махайте се!