Борислав Гуцанов за 50-то НС: Провал!

Очакваме в следващото да има алтернатива на управлението
26 сеп 2024 11:22, Инна Ангелова
15
Борислав Гуцанов за 50-то НС: Провал!
Снимка: БГНЕС

“Нормална е реакцията на Брюксел след изказванията, особено от миналата седмица, на официалните лица от РСМ”. Така Борислав Гуцанов коментира решението Албания и РСМ да водят отделни преговори за присъединяване към ЕС.

По думите на Гуцанов това е ясен знак, че не може да “имаш такъв речник и да очакваш да станеш страна-член на ЕС”.

Гуцанов определени като “провал” 50-то НС и допълни, че в последните години по-голяма част от парламентите са били “мъртво родени” и последният не прави изключение.

“Очакваме в следващото да има алтернатива на управлението”, посочи Гуцанов и добави, че вижда тази алтернатива в „БСП-Обединена левица“.

“Имаме ясни решения на конгрес с кого можем и с кого не можем да бъдем в управление – ГЕРБ и ДПС, затова внушения преди изборите, са малко в повече, отговори той на въпрос за бъдещи разговори за управление”, каза народният представител и добави, че първо трябва да станат ясни резултатите от вота на  27 октомври.

“Най-вероятният вариант е да има правителство, което да е “един вид сборен кабинет, служебен кабинет във вид на експерти, с 2-4 приоритета за развитието на България“, за да се излезе от това “безумие“, изтъкна Борислав Гуцанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от Избори 2024
Димо Гяуров: Има въпросителни около Калин Стоянов
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Ами че то и следващия 51 ще е същия, като гледам кои се натискат за парлямента!
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Гуцанов 2 пъти е арестуван като член на ОПГ. Отървал се със застъпничеството на Лилов и Луканов
12
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 12 часа
капиталистите вън защото следва следващия провал със старите му-цу-ни влистите отиваме на нови избори напролет вие от дума не разбирате
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 часа
Провал защото няма взаимност.Хем никой не те обича ,защото мислиш само за себе си ,хем пак се натискаш да гласуват за теб.Провалена връзка между политици и народ.Една жена изневерява ли рано или късно и бият шута.Демокрация значи ,че народа е свободен да избира
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 часа
Гуцанов, Зафиров и Добрев създадоха тяхно обединение Българска содомитска партия.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 часа
Това е най-успешните събрание.Единствено Делян е изкарал катарзис,другите се чудят как да изкарат пари за имоти в Катар
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 часа
Работническата партия вкарва лордове в парламента. Българските Социалисти на Пеевски направиха от Народното събрание "Камарата на лордовете". Работниците няма да гласуват за содомогоморските Гуцано-Станишеви-Добреви реформи в БСП.
7
1
 
8
 
! Отговори
Майора преди 13 часа
Гуцснов , спрете се с вашите идеи , за нищо не ставате! Досега фалирахте страната три пъти , няма да позволим това да стане и четвърти път!
6
1
 
8
 
! Отговори
за да няма Фира преди 13 часа
БеснитеСъветскиПенсии от Обеднялата Лъвица щели да ходят на 51-ви Прайд в Народното Събрание. Техен водач щял да бъде паркетният лъв лорд Евгени Минджeв. За високия градус на настроение щял да се погрижи и Атанас Зафиров който ще нафирка всички депутати до козирката със руска водка Пytинka докато съветския хроникьор Минджeв пее руски шансони от трибуната запознавайки депутатите с руZkите традиционни ценности.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
сега, като вкарате Евгени Минчев, ще цъфне и ще върже, измислиците на Таков по-лоши и от тези на Нинова, циг анката Григорова, сега Евгени Минчев, а пренебрегват редовите социалисти, които плащат членски внос, но не ги канят нито на Бузлуджа, нито за депутати, срам
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
"бZп - ОбедНяла левица" ще се бори за последното място .
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
гуци гуци гуци яли са те вуци
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
Провал за държавата и народа,но за народните представители не е провал. В предното нс нали гласуваха промяна в Конституцията да има винаги работещ парламент за да може да се приемат закони и важни решения дори по време на служебно правителство. И заплатата си върви нон стоп.всъщност-2 мес преди изборите нс излиза в отпуск щото видиш ли да не се превръща в предизборна трибуна. Ама заплатките продължават да вървят. И с тях народните представители си финансират кампаниите. Командировъчните вървят
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
Тъжния клоун на БСП-ту.