“Възраждане”: Тече процес на разпад на много от политическите сили

Политиците трябва да спазват думите си
26 сеп 2024 15:30, Инна Ангелова
46

"Искаме България да стане независима държава. Това, което касае хората най много, са здравеопазването, енергетиката, доходите, малкият и среден бизнес. Икономиката трябва да се развива, за да имаме достатъчно средство в бюджета", коментира Деян Николов от "Възраждане" в предаването "България сутрин".

Той не е оптимист за следващия 51-ия парламент. Според него тече процес на разпад на много от политическите сили.
“Следващият парламент ще бъде най-фрагментирният, който сме имали, което прави съставянето на правителство почти невъзможно. В момента, в който някой сформира правителство - няма ясна представа какви политики ще прави и рейтингът пада - оцеляват от 6 до 12 месеца. Нека не толерираме, когато някой излезе в българската политика и най-нагло излъже своите избиратели. Апатията идва от разочарованието. Политиците не си държат на думата", посочи Николов пред Bulgaria ON AIR.

Представителят на “Възраждане” е на мнение, че за да си върнат доверието у хората, политиците трябва да започнат да спазват думите си. "Нужни са последователни действия, без безпринципни коалиции", отбеляза Николов.

Кои са приоритетите на "Възраждане"?

Общинският съветник от "Възраждане" добави, че от партията могат да разговарят с почти всички.

"Има припокриване по определени политики, но не всичко е на всяка цена. Когато поставим на масата нашите приоритети, се оказва, че по-голямата част от другите партии нямат такива приоритети. Искаме да насочим вниманието към вътрешните проблеми на страната. Имаме проблеми с доходите. Доходите трябва да достигнат инфлацията.

"Възраждане" трябва да стане първа политическа сила. След разпада на ДПС сме втора политическа сила. ПП-ДБ продължават да имат проблеми и бавно да се разлагат. Ние стоим като най-стабилната партия. Очаквам резултатът да ни е по-висок спрямо миналите избори. Очаквам да се борим за първото място, което и винаги сме правили", каза още Николов.

Гледайте целия разговор във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от Избори 2024
Димо Гяуров: Има въпросителни около Калин Стоянов
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Подкрепям - който гласува за Възраждане да хваща пътя за Мацква и да се маха от нашата държава завинаги.
31
0
 
1
 
! Отговори
д-р Фройдовски преди 5 часа
Всички руски агенти и предатели трябва да бъдат изхвърлени завинаги от обществения живот в България! Колкото по-далеч от Русия, колкото повече граници между нас, толкова по-добре за България. А копейките и другите русофилстващи нека да се възползват от поканата на техния государ, да напуснат омразния им Евроgayски съюз и да се преселят в мечтания земен рай -- матушката Русь. Там има твърде много традиционни ценности, все ще остане някоя и за тях...
30
1
 
0
 
! Отговори
В състоянието преди 6 часа
В което се намира държавата единственият изход е просветената диктатура. Физическото ликвидиране на криминалната и политическата престъпност (което на практика е едно и също), и Крумови закони. Понеже това е невъзможно, невъзможно е и оцеляването на държавата.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Тази партия тръгва надолу, тва им беше, репертоара се изчерпа, умните хора прогледнаха и спряха да гласуват, защото реално няма за кой. Бройлерята ей ги на - първи по секциите с тениските с герба на тия уръфляци и пишат с по 200 удивителни коментари тука.
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
до 26: За съжаление си излъган. Лидера ви е купен. Имаш все още шанс и той се казва Величие с Ивелин
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
Референдум с просt народ не се прави. Заличаване на възраждане, задължително.
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
Тия трябва да ги разкарат завинаги от политиката и от България
25
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
"Възраждане" е единствената партия,която представлява БЪЛГАРИТЕ,които милеят за БЪЛГАРИЯ и я носят в сърцето си! Които искаме да живеем в достойна и независима държава,а не в пропаднала колония,в която ни превърнаха всички,управлявали в последните 35год.! Не искаме повече слугинажа на чуждите Посолства да ни затрива като НАРОД и ДЪРЖАВА с 1300год. история! Искаме настоящето и бъдещето ни да се решават тук и сега,а не от случайните брюкселски фарисеи! За случващото се в БЪЛГАРИЯ- РЕФЕРЕНДУМИ!!!
24
1
 
4
 
! Отговори
антикомунист преди 8 часа
Тече процес по сериозно лъжене и заблуждаване от страна на фашистите от Възраждане. Кофти лидер, кофти партия, кофти гласоподаватели.
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
до 21: Хахахахаах тва ли е от 2011 досега бе? А колко пари спечелиха а? Как не те е срам бе. Къде е референдума, къде е паметника. Не били във властта - 40 депутата в парламента не е ли власт умнико
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
Не съм евронищо си, гласувал съм за възраждане и ме е яд. Нищоправци лаладжии
21
6
 
6
 
! Отговори
Точен преди 9 часа
Тук мантрата на Козяк, че Възраждане нищо не правят, я тролят европалачинките. Закона за старите коли, с който Възраждане спаси 500-600 000 автомобила, Законо против ЛГБТ пропагандата в училищата, Закона срещу изборния туризъм и пр., никой не е предложил толкова полезни за България и обикновените българи закони. При това Възраждане все още не е било във властта.
20
1
 
6
 
! Отговори
До 18 преди 9 часа
Ами кажи им го на украинските копейки
19
7
 
5
 
! Отговори
Мачкайте Възрожденци преди 9 часа
Намачкайте либерастите.
18
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Вие сте на ред копейки. Скоро и от вас няма да има следа, ще останете лош спомен и срамна страница като Атака
17
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
накрая из раждане ще спечели само за присъствие.
16
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Венсеремос Възраждане, венсеремос Путин, що не се гръмнете! ПРОДАЖНИ копейки!
15
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Толкова са зле тия, не зная защо въобще им се дава думата. Само дрънкане и всяване на омраза и раздор в обществото, което без това хич не е обединено. Имат 230 хил гласоподавателя и всичките са с психични проблеми или големи интелектуални дефицити.
14
11
 
11
 
! Отговори
Пълен абсурд преди 9 часа
Абе някой може ли да каже поне едно предложено решение от Възраждане на наболял проблем! Най-лесно е да лаеш и критикуваш! И редно е най-после да осъзнаят,че те достигнаха предела си - от тук нататък ще са само надолу!
13
0
 
5
 
! Отговори
Астро преди 9 часа
"Кой кум, кой сват, кой на булката брат" - ще стане ясно максимум до Две години!!! След това..., е, засега толкова, че от допълнителната информация някои може да изпаднат в прострация!