Томислав Дончев: По-добре ярко, а не тъмно политическо лице

Отрече ГЕРБ да е зависима от председателя на ДПС Делян Пеевски
26 сеп 2024 09:28, Елка Василева
17
Томислав Дончев: По-добре ярко, а не тъмно политическо лице
Снимка: архив, БГНЕС

Какво му е лошото на яркото политическо лице? Със сигурност е по-добре от тъмното. То затова се отглежда и възпитава – да го разпознават всички и да му търсят сметка. Това заяви пред Нова тв зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, попитан какъв премиер ще предложат, ако спечелят изборите на 27 октомври.

По думите му през последните години те са опитали всички – от ротация, през непартиен кандидат за премиер, до силни политически фигури.

Дончев отрече ГЕРБ да е зависима от председателя на ДПС Делян Пеевски. Той обаче подчерта, че не е политически коректно да коментира конфликти в редиците на други партии. „Зависими сме от хората, които гласуват за нас, и всеки укор и препоръка са много важни за нас”, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

Образованието е ресорът, върху който от ГЕРБ-СДС ще наблегнат своите усилия в следващия мандат. „Ако искаме да имаме развита икономика, трябва да мислим дългосрочно и да „произвеждаме” качествени човешки ресурси”, подчерта депутатът. По думите му това трябва да е не просто политически,  а национален приоритет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от Избори 2024
ПП-ДБ с план да пресече служебната власт
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
боко и пеефски преди 14 часа
Мафиоти от класа са боко и шиши !!!
15
0
 
0
 
! Отговори
уха преди 14 часа
Ами да си турят някой албинос за ПРЕСЕДАТЕЛЪ , а не черен балкански субект от Банкя. Дето хибал квото хибал и манекенката от Дунай духнала в Дубай. То ортакът Делян по-елегантен дувада от баце.
14
0
 
4
 
! Отговори
Питам само?! преди 15 часа
Ярко-тъмното лице на Боко Тиквата или Шиши Магнитски?
13
0
 
8
 
! Отговори
А така преди 15 часа
Томиславе, а какво правим с ГЕРБ Ново начало? Защо Пеевски ви е превзел шайката? Знаем защо.
12
1
 
0
 
! Отговори
Войводата преди 15 часа
1. С какво ви държи запада?2. Ще ви спре финансирането. Ще ни изгони от ес и от нато3. И какво от това. 4. Ще загуби така центъра на балканите5. Мощните САЩ се страхуват от мен6. Моля за повече самочувствие. Поставете ги на място7. Те не са ви Господари
11
1
 
5
 
! Отговори
vs преди 15 часа
дончев, най - яркия представител на *** на 3aдHиka на селянина от Банкя! Главата му е толкова дълбоко в 3aдHиka на тиквата, че не можеш да определиш къде запичва тиквата, къде свършва дончев!
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
И аз не вярвам, че ГЕРБ е зависима от Държавното Предприятие. Обаче Б. Борисов е 100% зависим, покрай "Южен поток" и фалита на КТБ.
9
0
 
6
 
! Отговори
Краси преди 15 часа
Мата Хари-премиер!Няма по-ярко име!
8
1
 
9
 
! Отговори
А,бе преди 16 часа
Видяхме ви ярките политически лица.Гласуването на кабинета на Желязков беше крах за ГЕРБ и лично за Борисов.Дамо Пеевски го подкрепи с 30 гласа.И нито един глас извън ГЕРБ."А "отборът на ГЕРБ,"Дрийм тийма" на Бориса отиде за курбан на сараите.
7
0
 
3
 
! Отговори
09 преди 16 часа
Ех,новини. Отидете при обикновените хора,тях попитайте,те са достатъчно грамотни,умни. Сигурно ще дадат добри отговори.
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 16 часа
И този е един лаладжия. Те в ГЕРБ освен, че крадат най-много, са и най-големите лаладжии.
5
0
 
12
 
! Отговори
Е,значи преди 16 часа
Борисов отпада.Той е толкова тъмен,че чак черен.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 16 часа
Ярко тъмно ли ?
3
0
 
12
 
! Отговори
Томе, преди 16 часа
Я кажи кое е по-ярко политическо лице-Шиши или Баце?
2
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 16 часа
Питай някой от форумните плювачи по ГЕРБ а ти умния кой подкрепяш и ще мълчи и ще цикли на ГЕРБ. С тая тактика кремълските кукловоди зарибиха доста слабо умен народ да плюе ГЕРБ, фигуранта им пусна спасители да им се изреждат и целта е постигната. Червени пионки ДБ и други подобни взеха част от гласовете и избори след избори, а лихвите скачат и държавата потъва в руската кал.
1
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 16 часа
След безброй избори и всякакви индивиди врякащи се вижда за пореден път че ГЕРБ е единствената свястна партия в България. Така ли е копейковци?