"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация

Те били с повишена заболеваемост и се превръщали в COVID гета
498
"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Възраждане“ призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от  страни, които са с повишена заболеваемост от коронавирус и реално се превръщат в COVID гета. Позицията на партията е публикувана на сайта й.

„Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85% ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България. Във връзка с това „Възраждане“ призовава Кирил Петков да затвори границите на България за  гражданите на тези страни, които освен превърнати в свръх ваксинирани концлагери се превръщат  и в ковидни гета на Европа“, пише в становището.

Още по темата

Според „Възраждане“ е очевидна връзката между огромният ръст на заболеваемостта и близо деветдесет процентовия дял на ваксинирано население в страни като Франция и Нидерландия.

„Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу COVID - 19, не предпазват населението, предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа“, посочват от партията.

Заради това „Възраждане“ настоява да се вземат две неотложни мерки като затваряне на границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в COVID гета – Франция, Нидерландия  и др.

От партията искат здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или пътуват по лични, или професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръх ваксинираните концлагери - страните с висока заболеваемост от коронавирус.

„Възраждане“ категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят е първостепенна задача на всяко управление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свири сбор- събира ги за 12-ти януари пред парламента. От БГ, от чужбина, кой откъдето. Дано не стане меле.
245
7
 
13
 
! Отговори
Зомбита преди 2 години
Имаше една руска дрога крокодил където като си я биеш почва да ти гние кожата и ти остават 2-3 години живот. Ваксините са нещо подобно - да им е честито на ваксърите.
244
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Призовават да се затворят границите за страни с повишена заболеваемост. Какво са виновни "Възраждане", че това именно са страните с висока ваксинация.
243
22
 
9
 
! Отговори
Т.е. преди 2 години
Според ''***'' , би трябвало да се затворят болниците за КОВИД-а !
242
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоз копейкин по -нахален от Воленката
241
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един познат 31 годишен почина три дни след имунизация, но беше с наднормено тегло не знам дали е от ваксината но със сигурност ако си със заболявания трудно ще издържиш на тази отрова
240
19
 
9
 
! Отговори
Срам ме е преди 2 години
А каква е позицията на хубавците от "Възраждане" за руския филм, който твърди че родината на славянската азбука е Македония?
239
11
 
5
 
! Отговори
Питър преди 2 години
То пък някой е примрял да идва в тая русофилско-туркофилска и некрофилска ***, пълна с откачалки и психопати
238
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия гласували за възраждане нямат грам сиво вещество, тези са предатели и долни ....
237
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слабите немате шанс - или ще гушнете букета от вируса или от ваксината. *** нишка.
236
24
 
5
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Вече имам съзнателен избор ЗА кого да гласувам!" -- Чемодан, вокзал, Москва. Там можеш да гласуваш за кумира ти Владимир Владимирович. Или държиш да дадеш гласа си на пудела му Копейкин?
235
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само че,това не бива да се отнася за българските граждани,идващи от чужбина
234
0
 
13
 
! Отговори
Jerusalem Post преди 2 години
" Изглежда, че няма вълшебен куршум, който да спаси Израел от Омикрон.Тъй като Omicron е толкова заразен, усилията ни да спрем разпространението му вероятно са доста напразни, каза проф. Хагай Левайн, председател на Израелската асоциация на лекарите по обществено здраве. Няма да спрем тази вълна."... Изследванията започват да показват, че Omicron причинява като цяло по-малко тежко заболяване..."
233
2
 
8
 
! Отговори
Jerusalem Post преди 2 години
"Израел няма план за спиране на вълната от Омикрон, която вече е обхванала цялата страна. Но някои здравни експерти смятат, че магическият куршум този път всъщност ще бъде широкото разпространение на инфекцията.""...Петата вълна може да приключи, когато голям брой хора бъдат заразени, каза проф. Сирил Коен, ръководител на лабораторията по имунология в университета Бар. Само чрез естествена експозиция и защита с ваксини този вирус може да стане ендемичен."
232
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я докато мисли правителството, дали да затвори, дали не - да Ф-ърли една оставка! Циркаджии не ни трябват! Щом в Канада ще работят лекарите с положителен тест, и ваксинирани, разбира се и болни разбира се, според СЗО!!
231
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 230 Значи плановите операции са причинили смъртта на 30 хиляди души за 2 години? Това са 600 пранови операции на ден, бе амсалак! Я ми дай данни колко планови операции има ден у нас? Та според твоите сметки това са поне 900 топхирурзи на ден? Или казано като за теб: ОПЕРАЦИЯ ПО 15МИН/ЧОВЕК И всичко е точно? Как сте оживяли до днес е въпроса. Но нищо - К19 ще ви разреди умниКите.
230
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно така е! Свръхваксинираните западни концлагери се превърнаха в ковид гета!
229
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините са по-опасни дори от хероина
228
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е пълен популизъм и на тоя му се връзват най-елементарните алкохолици. Тоя плямпа глупости защото не носи никаква отговорност. Когато се напълнят болниците и няма повече места, кой ще бъде човека да решава кои хора ще се включват на въздух и кои ще го оставят да умрат като кучета. Между държавите с голяма ваксинация са Китай и Русия - и тях ли ще изключим? Защо се крие, че "експертът" на Възраждане Пламен Пасков миналата зима щеше да пyкнe от КОВИД?
227
6
 
19
 
! Отговори
Мда.. преди 2 години
Хм, от Биг Фарма бързат да реализират максимална печалба до началото на Лятото, щото знаят, че краят на истерията с Ковида наближава!!!