"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация

Те били с повишена заболеваемост и се превръщали в COVID гета
498
"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Възраждане“ призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от  страни, които са с повишена заболеваемост от коронавирус и реално се превръщат в COVID гета. Позицията на партията е публикувана на сайта й.

„Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85% ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България. Във връзка с това „Възраждане“ призовава Кирил Петков да затвори границите на България за  гражданите на тези страни, които освен превърнати в свръх ваксинирани концлагери се превръщат  и в ковидни гета на Европа“, пише в становището.

Още по темата

Според „Възраждане“ е очевидна връзката между огромният ръст на заболеваемостта и близо деветдесет процентовия дял на ваксинирано население в страни като Франция и Нидерландия.

„Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу COVID - 19, не предпазват населението, предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа“, посочват от партията.

Заради това „Възраждане“ настоява да се вземат две неотложни мерки като затваряне на границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в COVID гета – Франция, Нидерландия  и др.

От партията искат здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или пътуват по лични, или професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръх ваксинираните концлагери - страните с висока заболеваемост от коронавирус.

„Възраждане“ категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят е първостепенна задача на всяко управление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май че Коста ще бъде затворен скоро, при доктор Гълъбова и там на вола ще може да развива нАучните си теории
225
23
 
18
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Клоунадата е пълна. Май е по-добре да затворят Възраждане в лудницата.
224
18
 
20
 
! Отговори
МАЙОРА преди 2 години
Костя Копейкин е поредната евразийска карикатура! :))))) Тоя се е напънал да изпревари и Болен Сидеров по простотия и циркаджилъци!
223
23
 
19
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Вече не могат да скрият факта..." -- Поредната ***, която си мисли, че някой крие нещо от него, но той мислейки критично ги е разобличил на момента :)
222
15
 
14
 
! Отговори
Е верно ли преди 2 години
Само да кажа че масово българи които не желаят да се ваксинират се връщат в България където секи сам си преценя - част от тях са заразени вече и ще натоварят нашата система, ей така щото сами са го прецянили. Така че не в лоша идеята на тия от Възраждане - затваряме щото немаме нужда от болни антиваксъри :)
221
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 229 - А я кажи колко хора на 1 милион са умирали от сърдечни проблеми в Бг преди Ковид и колко във Франция например. След това ще сравним този коефициент с жертвите от Ковид. Логиката ти е все едно аз да твърдя, че в Антарктида стават по-малко пожари отколкото в Австралия, защото пожарната в Антарктида си върши по-добре работата хахаха
220
4
 
22
 
! Отговори
зАз преди 2 години
Вече не могат да скрият факта, че "оМакарона" е слаб щам и не причинява тежки поражения, заболелите го прекарват леко, а някои дори безсимптомно (като леко неразположение с хрема) и дори не знаят, че са преболедували. Пита се каква е тази истерия за ваксане и бустери!?
219
12
 
13
 
! Отговори
Разграждане преди 2 години
Няма ли Ковид няма и ПАртия Разграждане! така, че колкото по-дълго има не ваксенирани толкова по-дълго прероденият син на Волен сидеров ще има партия!
218
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам колко умствено ограничен трябва да си, за да продължаваш да твърдиш, че трябвало хората да се ваксинират, след всичко, което се случи тази година и особено това, което се случва сега. Всички масово ваксинирани държави имат огрмни проблеми с Ковид. Все едно да гасиш огън с бензин. Той се разпалва още повече, ти продължаваш да наливаш и да обясняваш на останалите колко си умен и как само така може да се изгаси хахаха Тр_ол_овете ги разбирам. Плащат им, но останалите са загадка за науката!
217
13
 
14
 
! Отговори
До 229 преди 2 години
Къде е тази статистика, че не е ясно? Аз гледам, че държавите с високи нива на ваксинация имаха по в пика в момента имат по 17-20 умрели на 1М население за 7 дни. Преди пика без никакви мерки имаха по 5-6 умрели. Ние сега имаме по 50-60 умрели, а в пика бяха 160. Кое точно не е вярно за ваксините? Не се ваксинирайте, на тази държава не им трябват ***.
216
4
 
8
 
! Отговори
Гостенин преди 2 години
До Анонимен Ти ходил ли си във К отдление? Или имаш усещането, че като тръгнеш за болницата със К19 ще те посрещнат със цметя и бонбони? Ака.о те настанят у коридора близките ти ще хвърлят шапка! Щото си Първия и Единствения болен от К19! Как си доживял до днес?!
215
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха ха как ли се чувства гласувалите за копейкин паричките си вървят хванали са Буци Кррадеца и ДПС за шлифера и с тъпотии само се занимават.
214
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Костя причинно-следвената връзка му убягва. Причината за ситуацията във Франция и т.н. не е че ваксината причинява ковид, а че ефективността на ваксината е нулева след третия месец (ок, не е 0, 20% е). Поради което хората не се пазята защото мислят, че са защитени и се заразяват. Ковидни гета звучи много яко, но е пълна глупост. Реално това са страни с висока плътност на населението и без ваксини, там смъртността щеше да е огромна. Благодарение на ваксините имаше нормално лято и есен.
213
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, щом на Костадин му е очевидно, значи е така. Незабавно да спрат роднините и приятелите му отвън да идват!
212
3
 
11
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 2 години
БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРИЕМА АНТИВАКСЪРСКИ БЕЖАНЦИ ВИСШИСТИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА!
211
10
 
11
 
! Отговори
Исторически парк преди 2 години
ВРЕМЕ НИ Е ЗА,ВЪЗРАЖДАНЕ!
210
6
 
7
 
! Отговори
До 220 преди 2 години
Толкова ли не ти идва на ума, че в БГ няма ваксинирани, затова и в болниците няма ваксинирани. Аман от кухи ***.
209
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Гостенин - Нобеловата награда за най-т_ъп са я запазили за теб. Никой не може да те стигне. Щом не разбираш, че спирането на плановите операции и стреса водят до повишена смъртност, значи какво повече да се коментира с теб. С радио или телевизор не се спори хахаха
208
5
 
5
 
! Отговори
статистиката показва преди 2 години
Броят на ваксинираните умиряли от ковид 19 в страните с висок процент на ваксомация надвищава броят на умрелите от ковид в България.
207
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще плачете за Доналд Тръмп ,срещнал се лично с Ким Че Ун ! Велики бесове юдейски се активизираха за да детронират Тръмп !