Европейско списание за цветя стъпи на родния пазар

Популярното европейско списание за цветя "Fleur creatif" вече излиза на български с корична цена 6,50 лева
17 мар 2006 15:13,
Европейско списание за цветя стъпи на родния пазар
Популярни европейски флористи ще представят авагардни цветни решения на страниците на новото за българския пазар списание. Снимка: fleurcreatif.com
Едно от най-престижните европейски издания в областта на дизайна и декорацията с цветя - "Fleur creatif", започна да излиза на български, издател за нашата страна е "МаК."

„Българският е шестият език, на който цветята в списанието говорят“, каза отговорният редактор Калин Манолов.

Изданието се ползва със статута на институция в бранша и се разпространява в 12 страни на Европейския съюз, САЩ и Япония. Излиза на английски, френски, фламандски и немски език.

"Fleur creatif" съдържа 92 страници актуална информация за висшата мода в цветята, както и много идеи за цветни аранжировки, представени от 15 от най-известните флористи в Европа. Те вдъхновяват читателите да опитат сами. Очакваме скоро и български флористи да покажат своите идеи на страниците на списанието, каза Манолов.

"Fleur creatif" е белгийско списание с четири тематични издания за всеки сезон на годината, има два специални броя за Великден и Коледа. На страниците на "цветната" книжка се публикува най-новата информация за тенденциите на сезона, представят се композиции и техники на известни и начинаещи дизайнери по различни теми. Те показват как цветята усъвършенстват пространствения интериор, добавят настроение, елегантност и стил, и повишават качеството на живота ни.

Първоначално английският вариант на "Fleur creatif" се разпространява в тираж от 1500 бройки на цената 19,50 лева. Българският вариант е в двойно по-голям тираж и на цена от 6,50 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание