Средното британско семейство - син "Форд" и 39 000 лири на година

Обикновено имат по две деца и вечер си лягат в 22.23 часа
Обновена: 9 окт 2012 13:15 | 9 окт 2012 12:39,
74
Средното британско семейство - син "Форд" и 39 000 лири на година
Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Средното съвременно британско семейство печели по 39 хиляди лири на година, притежава син „Форд“ и си ляга вечер в 22.23 часа, показва ново проучване, пише „Дейли мейл“.

Според изследването семействата гледат по 5 часа телевизия на ден, взимат си храна за вкъщи два пъти месечно и спорят средно по 5 пъти на ден – два от които са за това какво да гледат по телевизията.

В британското семейство има средно по две деца, три мобилни телефона и три лаптопа. Освен това се харчат по 81,92 лири на седмица за храна.

Обикновено семейството става от сън в 6.45 часа всяка сутрин, като през уикендите остават в леглото до 7.44 часа.

Вечер пък децата си лягат в 20.10 часа, а възрастните – в 22.23 часа.

Средното семейство във Великобритания също спортува два пъти в месеца и ходи на кино веднъж месечно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Месия преди 11 години
Скука на ниво Земя! Руските учени са казали: Работи си три часа на ден! Правилно, при добро разпределение сигурно ще е така.
50
0
 
17
 
! Отговори
Бг–англичанин преди 11 години
От тези 39к, извадете 10 за данъци, 10 за рента, моргидж, сметки. Средното семейство харчи за храна към 150 седмично. Познавам доста англичани без бели пари за черни дни в сметката, а централните улици вече се напълниха с магазини за 1 паунд и кантори за бързи кредити. Но живота тук е доста по-спокоен и предвидим от България.
49
1
 
5
 
! Отговори
до все едно преди 11 години
Ами то и в бедна Индия кафенетата са пълни.Също има скъпи коли.Това не е мерило за нищо.
48
3
 
13
 
! Отговори
Баровец с Г55амг преди 11 години
Браво на тия пустиняци.Тук в България се карат Г класи ходи се през ден на фитнес.Живеем в мезонети и не знаем колко точно изкарваме.
47
2
 
16
 
! Отговори
Бай Хой преди 11 години
Статията определено е сбъркана. Цифрите (особено за храната - 82 паунда на 4 човека за 7 дни прави по 3 паунда на ден на човек!!!) са за член на домакинството. Заплатата също е за 1 човек - това е нормалната бачкерска годишна заплата в GBr. Но пък и е нормално да работи само мъжа. Жената е домакиня.
46
1
 
17
 
! Отговори
ози до 50 преди 11 години
Били са, пращали са. Браво слушал си в час по география! Отличен седни си!Но малко си назад с информацията. Напиши Сидни в гугала и дай на изображения и гледай колкото искаш
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Malko baiua sa poslagali za parite za hranata, mnogo po skapo e da izhranish semeistvo...Ne viarvaite na vsichki laji i manipulazii koito pishat v interneta...Inache i srednata zaplata e niska, za 4 choveka v semeistvoto...Ne si jiveiat tolkova oholno kolkoto vi se struva.
44
2
 
16
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
И ДО *** , КОЙТО КАЗА ЧЕ ХОРАТА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ СА ПО-БОГАТИ ОТ СРЕДНИЯ БРИТАНЕЦ АБЕ П...ЬО МАРИНКИН ТИ ОСВЕН ЧЕ СИ ЧУЛ ПО НОВИНИТЕ ЗА ТОЯ КРАЙ ПРАВИЛ ЛИ СИ ТРУДА ДА ДОЙДЕШ ДА ЖИВЕЕШ ТЕ ТУКА ДА ВИДИМЕ КОЛКО ЩЕ ИЗДЪРЖИШ С НЯКВИ СИ 290 ЛЕВАТУКА НЯМА ЗАВОДИ НЯМА ИКОНОМИКА ХОРА НЯМА ИЗСЕЛИХА СЕ ДРУГИ ИЗМРЕХА САМО БУРЕНЯЦИ И ИЗОСТАВЕНИ ПОСТРОЙКИ ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ КВО ОНАЯ МИ РАБОТА СИ ТРЪГНАЛ ДА КОМЕНТИРАШ СУЕК ПО-БЕДНИ СМЕ И ОТ ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ
43
3
 
22
 
! Отговори
Ози преди 11 години
ПОМСОВЕ?!?!? ТУКА В АВСТРАЛИЯ ИМАМЕ НАРИЦАТЕЛНО ДАЖЕИ защо трябва да ме интересуват помсовете????? НЕ ВИЖДАМ НИЩО ЧУДНО който и да питате тука Англия ВИНАГИ е била някаква мизерна европейска страна. Познавам помсове тука в Сидни големи лимонки саАййде баста да си седят при кралицата добре че са с визи да не могат да се изсипват тука.Ами какво да кажа аз с мойте 200к? И то дори не смятам че съм богаташ нито гъзар. Просто съм си добре.
42
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в НРБ по татово време нямаше как да гледаш телевизия по 5 ч. на ден , колата беше зелен космич , или какъвто там цвят ти се падне като ти излезе номера след 6 г. . Телевизорът стоеше по 9 месеца годишно в сервиза , а луканата , кафето , бананите , портокалите дъеките , които не бяха "Идеал" бяха само с връзки
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нюзърите пак са копи-пействали, без много да обръщат внимание на това какво публикуват. данните най-вероятно са за член от семейство. както и да е, като изключим цифрите, същата прекрасна идилийка я имаше и в НРБ по Татово време! я не занимавайте народа с глупости, а пуснете един референдум за връщане на старата власт - и нека тогава да си говорим!
40
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С 80 паунда не може да се изхрани семейство за седмица, говоря за Лондон. Възможно е със 120. Има райони където само "council tax" e 200 паунда на седмица. Отделно транспорта е минимум 6 паунда на човек/ден.
39
1
 
23
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
До: "среден българин" (мнение номер 26)Аз не съм "подсмърчащ българин", но ще ти кажа какви българи познавам.Всъщност, не всички са българи. Приятели на мой колега, евреи, започнаха собствен бизнес в България, накрая им писна от комунистическа бюрокрация, корупция, подкупни служители и агенти-шестаци и си вдигнаха чукалата за Израел. Сега са си там и хич не мислят да се връщат в България! А познавам и такива със собствен бизнес тук - всеки е на тате, на чичо или на вуйчо от "бившите" ;-)
38
3
 
23
 
! Отговори
БГ футбАлист преди 11 години
Не знам кво ми подсмърчате по тука?!?! Я съм си добре!!! Дават ми по 10-15 бона месечна заплатка плюс премийки за това 4 пъти в месеца да потичам за здраве по селските БГ стадиончета за има няма по 20-25 минути на мяч ! :) Ако нещо се изкелешат за по големи заплати.. веднага врътваме по едно "черно тото" със колегите и тренерите от другия отбор и всичко си идва на местото! Така че стига сте рИвали.. Ставайте футбАлисти или чалгаджии и всичко ще ви е ОК! Винаги че имате за "Джони..." със бадеми!!
37
1
 
6
 
! Отговори
до БГ ПИЧ преди 11 години
Всичко хубаво, само трябва да се прекръстиш на "БГ БАЛЪК"
36
3
 
4
 
! Отговори
vse edno преди 11 години
До Анонимене да де...половин България.
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
спортуват 2 пъти и веднъж на кино..ми не е зле
34
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До vse edno.СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ
33
7
 
33
 
! Отговори
vse edno преди 11 години
не знам на очите или ушите си да вярвам; по улиците на София денонощно има задръствания и то предимно от скъпи автомобили, кафенетата са пълни, всички пушат....и нямат пари?!?!
32
2
 
9
 
! Отговори
среден българин преди 11 години
До Анонимен:При свободните професии няма работодател,предлагаш на пазара някакъв продукт или услуга и получаваш цена в зависимост от качеството.За да получиш висока цена за труда си,трябва да си по-добър от конкуренцията