Русa коса за лятото – опитайте прическата ленена блондинка

Стилът е лесен за поддръжка, което му печели допълнителни точки
15 юли 2024 19:35, Дарена Найденова
5
Русa коса за лятото – опитайте прическата ленена блондинка
Снимка: iStock

От шампанско до цвят гъба, изглежда, че винаги има нова цветова тенденция, разширяваща възможностите да станете блондинка. През лятото и съвпадайки с други популярни модни течения, като крайбрежната баба, лененорусата коса е във възход и е един от най-удобните за носене нюанси. Но какво точно представлява това ново боядисване?

Какво е ленена блондинка?

Лененорусата коса е изтънчен и многофункционален нюанс, характеризиращ се със своите студени, кафяви и бежови нюанси. Той олицетворява сдържана елегантност, напомняща за светлите, хладни нюанси, открити в текстурата на ленената тъкан. Лененорусото предлага мека и естествена естетика, която допълва различни тонове на кожата.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ленена блондинка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Блонди преди 1 месец
До СУФ Не позна! Такива са само "блондинките", които са "руси", защото се изрусяват. На истинските блондинки в повечето случаи дори не им се налага да ходят на фризьор, поне докато са млади. Гривата им е достатъчно ефектно украшение в натуралния си вид и дори могат да си позволят да не носят бижута, ако имат гъста, дълга коса.
4
1
 
3
 
! Отговори
СУФ преди 1 месец
Как ли пък не. Всички блондита са с рядка, повяхнала, нездрава коса, което подсказва какво имат под косата си. :)
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сигурен маркер за скудоумие! За да стане от тъмно светло, се минава през унищожаване на косъма. Веднъж унищожена коасата, ставате редовен клиент, подпомагате стокообората на химическата промишленост, която е от най-гадните замърсители на водата и почвата.
2
1
 
2
 
! Отговори
брюнет преди 1 месец
Само да сте посмели! Ще има шамари! Много съм ревнив към черната коса. Смятам, че ние брюнетите (мъже и жени) изглеждаме сто пъти по-добре от тези руски котки. Би трябвало блондитата (мъже и жени) да си боядисват косата с черна боя за да изглеждат супер като нас, брюнетите. А не обратното, ние да се изрусяваме.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да, бе, руса коса! То не стига, че слънцето ти гори косата, ами и руса да я правиш, та и боите да ти я превърнат в слама.