5 неща, които да махнете от гардероба преди есента

Пригответе пространството си за по-студения период от годината
Обновена: 25 авг 2024 22:54 | 25 авг 2024 22:38, Дарена Найденова
8
5 неща, които да махнете от гардероба преди есента
Снимка: iStock

Вероятно последното нещо, което искате да правите през последните славни дни на лятото, е да добавите още една задача към списъка си. Но бързото разчистване на гардероба преди есента ще ви помогне да намерите достатъчно място за всички онези удобни за сезона пуловери и ботуши и ще се уверите, че няма да се чудите защо сте задържали този избелял бански, когато настъпи следващото лято.

И все пак не искате да отделяте нито секунда повече от необходимото за сезонното си преобразяване на гардероба. Така че следвайте тези стратегии, за да си помогнете при рационализирането на пространството за дрехи за нула време.

5 неща, които да изхвърлите от гардероба преди есента
 

1. Ненужни летни дрехи

Сега е моментът да прегледате това, което носите и да се откажете от нещата, до които така и не сте достигнали през лятото. Независимо дали не ви стават, не са по вкуса ви, избелели са, или просто не ви харесват – добре е да ги премахнете още тази есен, за да си спестите време в началото на следващото лято. По този начин, когато времето най-накрая се охлади, ще имате по-малко неща за съхранение и няма да изваждате същия чифт къси панталони, който вече не ви харесва, следващото лято.
 

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: гардероба
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Съвет преди 2 седмици
С премахването на самият гардероб, премахвате и натрупаните миризми от дрехите с годините. Вие не ги усещате но извикайте страничен човек който не ф свикнал с вашите гардеробски миризми да ви каже. Най-добре е да премахнете въздухът от гардероба, това означава, че е пълен
4
0
 
3
 
! Отговори
Т преди 2 седмици
Стария любовник
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Имам три гардероба. ЯМХ.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Така е. Една дреха не е ли обличана през последните 2 сезона, няма и да се наложи да я облечете. Преди дни събрах много ненужни неща и директно в контейнера за стари дрехи. Но все още е топло времето да сменим дрехите с есенни. Ако не ме мързеше и ако имах време отдавна да бях ги изхвърлила. Все се заричам, че когато купя 1 нещо ще хвърля 1 старо, но не винаги успявам. Привързваме се към любими дрехи и е трудно да се разделим с тях.
1
0
 
5
 
! Отговори
Нарния преди 2 седмици
Това на снимките е шкаф, не гардероб.