Как лесно да подредите гардероба си?

Категоризирайте дрехите и вещите в гардероба
29 авг 2024 21:23, Михаела Лазарова
3
Как лесно да подредите гардероба си?
Снимка: Istock

Ако гардеробът ви вечно е в безпорядък, имате нужда от някои хитри начини да го подредите. Всеки разполага с дрехи за четири сезона и по тази причина бъркотията в гардероба е почти сигурна. През лятото носите летните си дрехи, но междувременно всички останали се мотаят някъде там, причинявайки хаос.

Има някои хитри начини да подредите гардероба си така, че дрехите ви от всеки сезон да имат своето място без това да причинява безпорядък.

Ето 5 хитри начина да подредите гардероба си през всеки сезон.

1. Прочистете, ако можете.

Първото нещо, което трябва да направите, за да подредите по-добре гардероба си е да прочистите всичко ненужно. Прегледайте всичките си дрехи и отделете тези, които можете да изхвърлите, подарите или дарите. Във всеки гардероб има дрехи, които не се носят, затова започнете първо от тях, за да освободите място.

2. Използвайте вакуумни торби.

Заредете се с вакуумни торби. Те ще се превърнат в новото ви любимо пособие за подреждане на гардероба. Сложете всички дрехи извън настоящия сезон във вакуумни торби. Разделете торбите по сезони и ги подредете в дрешника или килера. Може да използвате и дъното на гардероба, ако нямате друго място. Затварянето на ненужните за сезона дрехи във вакуумни торби ще ви помогне да подредите гардероба си и да разполагате с цялото му пространство без безпорядък. По-лесно ще ви е, ако всяка торба съдържа дрехи за отделен сезон. Така ще намирате по-лесно дрехите, които ви трябват в момента.

3. Добавете повече рафтове.

Добавянето на още рафтове в гардероба помага да подреждате по-лесно. Рафтовете позволяват да подредите дрехите по различни принципи, като достъпът до тях е по-лесен, защото имате по-добра видимост над тях.

Източник: 5 хитри начина да подредите гардероба си 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: модагардеробдрехи
Още от Свободно време.
5 признака, че връзката ви е приключила
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тази не се спря с публикуване на простотиите. Толкова ли няма мозък и всичко с препратки.
2
0
 
5
 
! Отговори
Купувай преди 2 седмици
По-малко парцали
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тези трикове реално работят безотказно. Има и още един трик, който ползвам - еднакви красиви панери от ленен плат (продават се и с различни размери). В многокрилен гардероб си избирате едно крило (много удобно е където са рафтовете) и на всеки рафт слагате по 2 панера. Така в един панер са чорапки, в друг сутиени, в друг долно бельо, в друг панер колани, в друг шалове. Така може 2 крила с по 5 рафта с по 2 панера. Ще видите, че насън да ви бутнат ще знаете кое къде е. :)