Куршуми по бизнесмена Петър Христов. 4 в гърдите и един в главата!

Криминалистите предполагат, че стрелбата е станала от близък строеж
8 яну 2018 13:15,
217

Полицията прави оглед на мястото на стрелбата. Снимка: Булфото

По бизнесмена Петър Христов е стреляно цели осем пъти, едва пет куршума беше го улучват – 4 в гърдите и един в главата.

Това показват първоначалните огледи на полицията, които се извършват пред офиса на бизнесмена,  който се намира на улица "Ралевица".

Смъртоносната стрелба по Христов е открита малко след 10:00 часа, като най-вероятно е стреляно с пистолет, обясниха пред БНР източници от МВР.

Още по темата

Пряк свидетел на покушението е станал шофьорът на бизнесмена, който е спрял пред офиса и го е чакал, за да го закара на работа.

След като е бил прострелян от неизвестния извършител, Петър Христов е бил качен в джипа от шофьора си, който го е закарал във ВМА, но въпреки усилията на лекарите, бизнесменът е починал.

Част от хората, които живеят или са минавали в района пък са станали почти преки свидетели на стрелбата: "Чух два или три, но помислих, че някакво платно пада отгоре и след това дойде една жена и каза, че минавала тука и покрай нея свистели куршумите".

В момента криминалистите извършват огледи на бивш строеж, който се намира на броени метри от офиса на бизнесмена Петър Христов. Районът е отцепен.

Христов е в Съвета на директорите на холдинг, който обединява дружества от хранително-вкусовата промишленост, инфраструктурата, строителството, туризма, финансови и консултантски компании.

Член е на Съвета на настоятелите на Великотърновския университет и на консултативния съвет към Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Семеен е - има дъщеря и син.

Преди време бизнесменът е бил собственик и на футболен клуб "Локомотив"- Горна Оряховица, както е имал и акции във футболен клуб "Етър"- Велико Търново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
10
 
4
 
! Отговори
4еpa преди 6 години
DO OTKRIVANETO NA EVRO PRESEDATELSTVOTO KOMUNISTITE OT BSP 6TE SI ISTEBAT 4ERNITE OVCE . O4AKVAITE O6TE UBISTVA . TOVA SLU4AINO LI E. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
171
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера писах под друга статия по повод убийствата в Н. Искър- Дано да спрат тези убийства и постът ми беше изтрит. С работа на парче няма да стане- вчера беше виновен един, днес- друг, обаче работата е по- дебела, отколкото си мислим.
170
7
 
37
 
! Отговори
>>> преди 6 години
Хах постнах информация, че Бойко Борисов и ГЕРБ са тясно обвързани с демонстративно застреляния и поста ми беше изтрит. Свобода на словото в най-визша форма. Хайде трийте пак и успех ! ;)
169
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо Мишо Бирата ,сега Пешо Айряна ... мдаа... ГЕРБ е вреден за здравето!
168
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да дойде Джак Ричард, веднага ще намери убиеца!
167
4
 
37
 
! Отговори
Възкресението на Рос преди 6 години
До АнонименДа, Росен е! Росен продължава да убива безжалостно. Хитър и лукав, отлично подготвен тюлен и легионер, Той е възкръснал. Препасал е старата си флоберка, мъсти и трепе с познатия си неподражаем почерк 4 + 1 контрола, от любов към сиренето Лакрима, в което бил отчаяно влюбен!
166
4
 
23
 
! Отговори
Флобер преди 6 години
Остава да е убит и с малокалибрен пистолет със заглушител с патрони тип флоберови, а иначе Браунинг.
165
7
 
19
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Червени бизнесмени... руски килъри...
164
4
 
22
 
! Отговори
бай х преди 6 години
за утре знае ли се кой ще е следващия
163
4
 
23
 
! Отговори
Anon преди 6 години
Изстреляни са 8 патрона? Как са изстреляни? С прашка? С карапулт? На патрона куршума се изстрелва... Гилзата остава в оръжието или се изхвърля автоматично от отката и/ или изгорелите газове...
162
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОлучЕли или подлучели - друсания кебаб.
161
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин се опитва да ни прецака ?-председателството . Но няма да се поддадем.
160
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОмголучЕли..........хахахахахахахха
159
3
 
39
 
! Отговори
k преди 6 години
Ясно значи от сега се знае убиеца се е самоубил...
158
3
 
46
 
! Отговори
3456 преди 6 години
Сега като намерят някой самоубил се,той ще е убиеца на бизнесмена
157
2
 
13
 
! Отговори
Бели птици преди 6 години
Един коварен изстрел, червени рози отново сме на гроба нечий. Един коварен изстрел, ала чувам тропотдали смъртта за мене не дойде. Припев: Бели птици и куршуми, капки минават през нас. Бели птици ще останатняма да ги видим в този час. И ако някой ден ний остареем, дали ще има с кой да бъбреме. И ако някой ден ний бъдем бели старци на птиците ли ще се радваме
156
4
 
14
 
! Отговори
Гала и Милен преди 6 години
Гала от на кафе и Милен Цветков от ... онова загубено в превода предаване в 00:00 часа.Държавата ще се оправи, ако Милен стане водещ на "На кафе", а Гала на ... онова загубено в превода предаване в 00:00 часа.
155
2
 
10
 
! Отговори
Кръстника преди 6 години
Говори ми по-тихо и никой няма да ни чуеСамо аз и ти изживяваме такава любов.Никой не знае истината,дори небето, което ни гледа отгоре.Завинаги ще остана с теб, моя любов,и така ще бъде винаги.Говори ми тихо и ела по-близо до мен,искам да почувствам очите си вътре в теб...Никой не знае истинатаза една голяма любов,по-голяма никога не е съществувала.Завинаги ще остана с теб, моя любов,и така ще бъде винаги.
154
2
 
5
 
! Отговори
туберколоза преди 6 години
всеки болен от туберкулоза утре в полицията на отчет
153
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БКП пак са поели курс на въоръжена борба на последния пленум...