Петима загинали при атака с дрон в руската Курска област

Сред жертвите има и две деца
29 юни 2024 12:40, Красимир Ангелов
102
Петима загинали при атака с дрон в руската Курска област
Снимка: БГНЕС

Пет души са загинали при атака с дрон в руската Курска област близо до границата с Украйна, предаде Франс прес, като се позова на областния управител Алексей Смирнов в "Телеграм".

Сред жертвите има и две деца.

Поразена е къща в село Городище в Рилски окръг на областта. Други двама членове на семейството, от което са жертвите, са в тежко състояние, добави Смирнов.

По-рано днес руското министерство на отбраната обяви за обезвреждане на 6 украински дрона над няколко руски области, сред които Тверска, Белгородска, Брянска област и над Крим, предаде ТАСС.   

Агенцията съобщава и, че движението по Кримския мост е било преустановено за около час рано тази сутрин и сега от двете страни на моста са се струпали общо около 600 автомобила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от НОТИФИКАЦИИ
Зеленски обяви: Подготвя нов план за мир в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ами северната част която окупираха руснаците в началото на "специалната военна операция" се върна в Украйна. остана сега да се справят и с южната. При положение че рашките го раздава суперсила, да не могат за 3 години да стигнат Киев, си е доста унизително за КГБ агента путин и околните му в Кремъл. Станаха за смях пред целия свят. Поредното доказателство, че с комунистически к*у*р*в*и идва само разруха и упадък.
94
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Абе не съм чувал Укр5айна да си е увеличила териториите за сметка на Русия. А обратното всички го знаят. Та кой чия дупара пръска, не е ясно май на някои тука ;)
93
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
накратко вече им пръскат дупарките на руска земя. Това е хубаво начало на проекта да опожарим мацква
92
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
къде с дронове, къде с други средства - путин гледа само да си разшири задната халка колкото се може повече. и хич не усеща пуняка че околните му гледат да му стегнат вратовръзката.
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Всичко с времето си! Аз мога да те питам същото,а ти защо не си на фронта!
90
1
 
3
 
! Отговори
@89 преди 1 ден
Защо не си фронта, експерта?!
89
4
 
5
 
! Отговори
82 ОМБР преди 1 ден
Щом авторитет като теб твърди,че украйнците ядът бой,няма как да не е така;))) Слава на Украйна!
88
2
 
4
 
! Отговори
Z a това е СВО преди 1 ден
Ей заради тия терористи всички укропитеци ядат бой. Иначе новинарите ни само на крещящи кадри реагират тука. Не е минал и ден без такива изпълнения от нато-еничарите.
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Както откровено пише базираният в Калифорния ScheerPost , за Съединените щати Украйна е златна мина с резерви от минерали на стойност 12 трилиона долара, които не можем да си позволим да загубим. Американският сенатор, открито мразещ Русия и Китай, Линдзи Греъм, в телевизионно интервю говори за златна мина със запаси от основни минерали на стойност трилиони и призова да се попречи на Русия и Китай да получат достъп до тези природни ресурси.
86
5
 
3
 
! Отговори
@83 преди 1 ден
Аха, има два референдума имаше в Крим - през 1991 и през 2014 г. и двата за отделяне. Та какво бе за свободната воля на народите? ПС. По данни на ООН държавата с най-много бежанци от Украйна е ... Русия! Защо ?
85
2
 
5
 
! Отговори
Смешници преди 1 ден
А какво стана с оригиналната украинска армия? Какво стана 2015 г.? А защо сега искат да мобилизират над половин милион мъже в Украйна? Ето сламка защо се води войната:https://geopoliticaleconomy/2024/06/13/ukraine-12-trillion-minerals-west-china-russia/
84
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Конфликтът в Донбас, започнал през 2014г.,документирано е с около 8 хил.жертви ,дадени от ДВЕТЕ СТРАНИ. Най-много са през първите 2 години ,след това намаляват 2016-17 - няколко стотин,през 2018 - около 50,2019 - 10 ,2020 - 7, а 2021 - 2 жертви???После Путин реши да започне война,наречена СВО. Нейните жертви тепърва ще броим!
83
4
 
7
 
! Отговори
82 ОМБР преди 1 ден
Става въпрос не само за Украйна, но в крайна сметка и за правото на всички свободни народи да съществуват
82
7
 
7
 
! Отговори
82 ОМБР преди 1 ден
Оригиналната руска армия при нахлуване от 2022 г. е унищожена по отношение на материали и персонал. Войната на Русия е постоянна импровизация. Има видеоклипове на руски пехотинци, които напредват на мотоциклети, четириколки и колички за голф, без никаква броня. Армия, която прави това, има проблем
81
3
 
6
 
! Отговори
Мммм преди 1 ден
С тези нападения Зельо ще си купи нещо голямо!
80
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Украинците показаха кадри от руския обстрел на жилищен блок с една жертва,има го по в световния обмен на новини.Губернаторът на руската Курска област заяви за 5 жертви от удар на дрон без снимки,кадри или видео.Кого да съжалим?
79
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Украйна няма право да съществува, украинците се провалиха. Русия им даде плодородна земя, даде им икономика, 90те години имаха икономика сравнима с тази на Франция, всичко им беше дадено, и всичко разсипаха, и не само това, но и разпавлват война. Самото съществуване на Украйна е опасно и вредно.
78
11
 
16
 
! Отговори
присмехулника преди 1 ден
хилядите отвлечени украински деца* И вашият Пригожин ви каза, че всичко е една постановка на кремълския сатрап, за да загради ресурсите на Украйна и да ги раздаде на своите приятелчета олигарси. Вие сте тотално промити от кремълската пропаганда!
77
7
 
14
 
! Отговори
присмехулника преди 1 ден
Разкарай се с тези руски лъжи. Докладите на ООН (в чието изготвяне е участвала и руската страна) показват, че не е имало никакъв геноцид над рускоезичното население в Украйна. Загиналите цивилни са вследствие на престрелките между украинската армия и наемниците на путин. Ако кремълският психопат не беше разпалил гражданската война, нямаше да има загинали цивилни. Но я да чуем за Буча, Ирпин, Крематорск? Разкажи ни за хилядите отвлечени украинска, заради които МНС издаде заповед за арест на путин
76
11
 
6
 
! Отговори
Присмехулник преди 1 ден
Преди това имаше едни деца убити от "освободителите" неонацисти в ДНР и ЛНР. https://mediamall.info/news/pochti-300-deca-sa-ubiti-v-dnr-ot-2014-g-nasam-poradi-ukrainski-obstrel-18340news.htmlОще ли сте им фенове?!