Млад мъж и момиче на 16 години са в болница след катастрофа

Инцидентът е станал заради несъобразена скорост
14
Млад мъж и момиче на 16 години са в болница след катастрофа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мъж на 24 години и момиче на 16 години са настанени в болница след катастрофа снощи на пътя Каблешково-Бургас.

Шофьорът е навлязъл с автомобила си в насрещното движение, ударил се е в друга кола с ремарке и се е преобърнал, съобщиха от полицията.

Той е в болница с множество травми и с опасност за живота. 16-годишното момиче, руска гражданка с дългосрочно пребиваване у нас, е със сътресение на мозъка.

Причината за катастрофата е несъобразена с пътните условия скорост, с която се е движил автомобилът. От пострадалия шофьор е взета кръвна проба за употреба на алкохол и наркотици. Вторият водач е тестван за алкохол, като дрегерът отчел отрицателен резултат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Ко Ко Ко каза? ...... Начи като ми покаже отрицателно дрегера, мога ди пия 3-4 рикии, та да покаже на нула :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пробвал е да излети ама си е забравил крилата дома на пианото. Дано момичето оцелее.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той е в болница с множество травми и с опасност за живота.-Това от всичко което е можело да стане е станало най доброто.Пречукал е само себе си ,и е смлял колата си .
9
4
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Да видим кой от двамата ще се оревърне в донор на другия.Така правят евреите.Харесат си някое младо месо и го катастрофират.После се оказва,че генетипният материал в кръвта се променя,понеже черният дроб и сърцето също биват трансплантирани.Разбира се и кръвта.И ето Ви зомбизъм в името на Цион.И това не им върши работа обаче,защото орактиката показва ,че ония с трансплантите изгниват веднага след операцията.
8
1
 
10
 
! Отговори
Ко Ко Ко каза? преди 1 година
"като дрегерът отчел отрицателен резултат." - не нулев а отрицателен резултат? Човекът няма 0 промила алкохол в кръвта - той има минус няколко промила в кръвта? То бива бива некомпетентност, но вие чупите тъnометъра
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Диваците на пътя спиране нямат в дивашката територия
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Облъчените от малки по колите избиват двойно повече комплекси когато до тях има и по една миризлива пред която трябва задължително да се изтъкнат.
5
2
 
8
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Искали са да кажат неправилно изпреварване. Там ако нямаш перфектна видимост, и достатъчно място да се върнеш в своето платно, има друг изпреварващ, който изпреварва теб и пр. пак е нарушение, въпреки че изпреварването само по себе си може да е позволено в този пътен участък.
4
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честита Промяна!
3
0
 
19
 
! Отговори
ф преди 1 година
Тоя ми излезе сутринта у фейсо (ен е 100%, но най-вероятно е същият). Зов за кръв от жена му. Цялото му лице е в татуировки. Страшен маймуняк. В момента, в който му видях сурата, ми беше ясно, че той е виновен.
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На втория шофьор пробата за алкохол била отрицателна, на първия защо не пише дали е отрицателна след като именно той казвате, че е причинил катастрофата? Законът трябва да се промени. Навлязъл в насрещното? Ами, съд за предумишлен опит за убийство и да лежи в затвора след като се оправи в болницата. Да полежи 5 години и следващият път ще се замисли дали да прави така. Изпреварвал е явно на непрекъсната линия
1
2
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Охххххх, явоно е бил превъзбуден нашио :)))))))))))) Играли са си..........