Потрошиха патрулка и блъскаха полицаи в разградско село

Служители на „Пътна полиция“ опитали да спрат автомобил
30 юни 2024 09:14, Елка Василева
125
Потрошиха патрулка и блъскаха полицаи в разградско село
Снимка: архив, БГНЕС

Патрулка е потрошена от жители на разградското село Ясеновец, а полицейски служители са блъскани и обиждани. Това съобщи говорителят на областната полиция в Разград Илияна Георгиева, цитирана от БТА.

До напрежението се стига, след като служители на „Пътна полиция“ опитват да спрат автомобил в селото. Водачът обаче ускорява, опитва да избяга и да се укрие. Последван е от полицейските служители, които подават светлинен сигнал за спиране. При опит да избяга от автопатрула, на десен завой водачът излиза от пътя и се блъска последователно в контейнер и електрически стълб, посочи говорителят на полицията.

Установено е, че катастрофиралият автомобил се управлява от непълнолетен и неправоспособен 17-годишен от селото. Докато полицаите работят с него, около тях се събира тълпа от над 100 души, които започват да псуват, блъскат и обиждат служителите и да отправят закани, добави Георгиева.

За съдействие на място е изпратен полицейски патрул. Тълпата заобикаля и него, продължавайки да вилнее, коментира говорителят и добави, че е започнало и хвърляне на камъни, с които е счупено задното стъкло на служебна кола „Шкода Рапид“, деформирано е купето и са откъртени регистрационни табели. Катастрофиралият „Сеат“ е открит, водачът – също, уточни Илияна Гоергиева.

По случая е образувано досъдебно производство и са предприети незабавни оперативно-издирвателни действия. Установени са лицата, съпричастни към извършените престъпления.

Над 150 служители от ОД на МВР-Разград и на Дирекция "Жандармерия" продължават да работят в Ясеновец. Акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в рискови райони. По разпореждане на директора на Областната дирекция на МВР в Разград операцията ще продължи до отпадане на необходимостта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от Русия
Смъртността на младите мъже в Русия се е увеличила двойно за година
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
21
 
! Отговори
До Цц преди 3 дни
Натам вървим. Обществото е като жив организъм - появи ли се инфекция, сам си изработва защитни механизми, ако няма кой друг да му помогне. Рано или късно ще тръгнат дружини, дали ще са скинове или други някакви, няма как да предвидим. Но при всяко положение ще напомнят по манталитет едни, които постепенно са започнали да се формират в Германия преди около един век, защото положението на немеца в собствената му страна било станало плачевно и едни други napaзuтupaлu на гърба му.
39
2
 
19
 
! Отговори
Нане преди 3 дни
И понее вече сте горди наТуфци и роби по природа, тръгнете ли да се саморазправяте с бхаратците, кравите и турците, ще ви бомбандират по почина на сърбите за косово.... И отново, ще има източна румелия, племе продажно.... ===))) още слушайте благите и сладки приказки на кравари и анадолци, докато ви затриват ден след ден, и ви доят, кат крави.... Мълоумняци...
38
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Много интересен факт е че при последното преброяване на населението, цифрите сочат че в това село етничеият състав се състои от сто процента българи, което е абсолютна лъжа. Това село се състои предимно от телефонни измамници с палати като на испанската Ривиера,но НАП това не ги интересува,за тях е важно дали съм си продал дрипити на някой с наложен платеж по иконя. Отделно българи не се събират на тумби,да бият ченгетата със тухли,кирки,брадви,мотики и сечива.
37
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
А пък бизнеса иска да внасяме още индийци, понеже тия са ни малко.
36
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
По бай Тошово време никой не смееше да пипне полицай или лекар.А сега нали са нечии избиратели,ги галят с перце.
35
3
 
34
 
! Отговори
Хемус преди 3 дни
Турци не правят такива зулуми!Имат патриархални ценности и вьзпитание!Били са абсолютни гнусни ромулани!И много държа да видя,какво ще изплещи "интелигентния" МВР министър вместо да занимават България с летателната авантюра на Бренди или някакъв софийски булевард
34
0
 
40
 
! Отговори
123 преди 3 дни
Пълен локдаун на селото. Никой не влиза, никой не излиза. Цялата рода, която е участвала - пълни самопризнания. Чак след това се вдига блокадата.Тоя 17 годишен младеж е следващия "Начо", който ще лети със 160 по улиците и ще убива хора.
33
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Сега цялата тълпа в затвора,но не ние да ги хрантутим,а да работят,за да изкарат прехраната си.
32
0
 
36
 
! Отговори
Нане преди 4 дни
Някви експерти ви обясняват, че данъците в България били едни от най ниските... Около 26 процента са осигуровките, 20 процента ДДС, 10 процента данък общ доход+данъци за движими и недвижими имоти.... Над 60 процента от парите ви отиват за издръжка на бхаратското племе.... Отделно точат колонията с фалшиви телкове и помощи.... Нема такова робско племе в света да търпи тоя позор, и тия да се размножават на воля за сметка на него.... ===)))
31
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А значи , като тръгнат да бият полицията ,може да се намерят 150 човека и да ги тарашат до кокал, пък като бият шофьори , баби , дядовци , жени , бели хора въобще - няма проблем!!
30
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ние не шофираме бате, ние се движим
29
1
 
20
 
! Отговори
Нане преди 4 дни
70 процента негласували и се гордеят с това.... Ми другият път негласувайте 95 процента.... Та да ви е още по гот, като тия ви станат управляващи утре... Роби.... ===)))
28
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Преди години имаше един случай , на някакви чужденци дето закъсали на магистралата край Пазарджик - ( тогава ромската махала беше огромна и никой не влизаше там)...Бяха изнасилили жената и пребили мъжа, от там от София отиват спец. отрядите и какво намират - оръжия, наркотици и вързани бели жени за легла , за да ги ползват от махалата!!! Нищо не се е променило!! Ромските махали трябва да се тарашат редовно за да си знаят!
27
0
 
28
 
! Отговори
Цинги преди 4 дни
В циганскиme маxали гласуват 90% за герП. Показателно.
26
0
 
23
 
! Отговори
Бразилец преди 4 дни
Каква поредна римлянска драма!
25
0
 
34
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 4 дни
Да платят нов автомобил цялото село.И като отиват в другите села бой от съселяните.
24
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Катуна разбира само от бой
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
При Главчо Борисов Главундерестия е така.
22
2
 
42
 
! Отговори
Цц преди 4 дни
До преди 20 години имаше едни момчета с голи глави влизаха в катуните с вериги, бухалки и винкели и всичко беше ТОП (мирно и кротко) сега се лакират и си епилират кръчката.
21
1
 
37
 
! Отговори
Решението преди 4 дни
Последен подарък от българския данъкоплатец - еднопосочни билети за Индия. Там полицаите са от тяхната кръв, с тюрбани и здрави дървени палки в ръце. Те знаят как да се справят с брТЧедите си.