Потрошиха патрулка и блъскаха полицаи в разградско село

Служители на „Пътна полиция“ опитали да спрат автомобил
30 юни 2024 09:14, Елка Василева
125
Потрошиха патрулка и блъскаха полицаи в разградско село
Снимка: архив, БГНЕС

Патрулка е потрошена от жители на разградското село Ясеновец, а полицейски служители са блъскани и обиждани. Това съобщи говорителят на областната полиция в Разград Илияна Георгиева, цитирана от БТА.

До напрежението се стига, след като служители на „Пътна полиция“ опитват да спрат автомобил в селото. Водачът обаче ускорява, опитва да избяга и да се укрие. Последван е от полицейските служители, които подават светлинен сигнал за спиране. При опит да избяга от автопатрула, на десен завой водачът излиза от пътя и се блъска последователно в контейнер и електрически стълб, посочи говорителят на полицията.

Установено е, че катастрофиралият автомобил се управлява от непълнолетен и неправоспособен 17-годишен от селото. Докато полицаите работят с него, около тях се събира тълпа от над 100 души, които започват да псуват, блъскат и обиждат служителите и да отправят закани, добави Георгиева.

За съдействие на място е изпратен полицейски патрул. Тълпата заобикаля и него, продължавайки да вилнее, коментира говорителят и добави, че е започнало и хвърляне на камъни, с които е счупено задното стъкло на служебна кола „Шкода Рапид“, деформирано е купето и са откъртени регистрационни табели. Катастрофиралият „Сеат“ е открит, водачът – също, уточни Илияна Гоергиева.

По случая е образувано досъдебно производство и са предприети незабавни оперативно-издирвателни действия. Установени са лицата, съпричастни към извършените престъпления.

Над 150 служители от ОД на МВР-Разград и на Дирекция "Жандармерия" продължават да работят в Ясеновец. Акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в рискови райони. По разпореждане на директора на Областната дирекция на МВР в Разград операцията ще продължи до отпадане на необходимостта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от Русия
Смъртността на младите мъже в Русия се е увеличила двойно за година
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ГЕРБ и ДПС си ги развъждат заради гласовете на изборите
19
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тия пищови на полицаите за чик са им да си ги завират в задния двор ли?
18
4
 
40
 
! Отговори
Нане преди 4 дни
Я някой ми обясни, с кво се различава днешното време, от времето на османската робия... Бачкате, кат роби да изхранвате бхаратците, а те трепят, бият изнасилват.... Те това ви донесе кравария роби.... ===))) мълоумно племе... Шепа грантаджии станаха милионери от грантове, а вие сте просто оФци на заколение....
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Как не са сетиха да пишат че са им скъсали пагоните.."Акцията"- била за противодействаме на престъпността..- не за отмъщение..и демонстрация на сила Работата на милиционерите е да не допускат да се случва - това което се е случило..и да овладеят и контролират ситуацията при нарушение на обществения ред - а не да се изсипят 150 пъдара след дъжд качулка и да ги подкарват..Ам толкова могат и така разбират и "прилагат закона "- за кот ги пратят началниците - тумба лумба и кой от къде е..
16
1
 
24
 
! Отговори
До Костов 10 преди 4 дни
Аз предлагам тези да ги глобяват с по 20 000 лв, ако създадат дете докато са непълнолетни, а също и ако раждат без да са се осигурявали и без да имат лични финансови средства, с помощта на които да си отглеждат децата. Така, като им се натрупат толкова глоби по 20 000 лв колкото е броят н децата им, цял живот ще трябва да работят принудително, за да си изплатят тези глоби.
15
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Преди дни Роми биха един шофьор и шефа на полицията там, каза че това са почтенни хора! Това са хора на ГЕРБ и ДПС! Скъп автомобил беше ударил автобус и ромите се събраха и биха шофьора. Така е при гласоподавателите на ГЕРБ и ДПС. Ге правяр всичко което.си посикат! Даже да те убият ти си винивен за това! Виждат силата си! На акедващите избори ГЕРБ и ДПС ще са с абсолютна власт и ще още по-зле!!Сега Главчев(ГЕРБ) управлява,но е само служебен министър!!
14
2
 
28
 
! Отговори
Гонзо преди 4 дни
Ако бяха застреляли двама, трима друг път нямаше да има подобни случаи.
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Милиционерите на милиционера Калин Стоянов работят с електората
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Това са хората на ГЕРБ и ДПС! На тях всичко им е позволено!!Сега ще уволнят някой шеф на полиция!
11
1
 
18
 
! Отговори
Рамбо2 преди 4 дни
И разговорното име за огнехвъргачка ли е цензурирано??
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
риск на професията, бе... ама ако ченгетата бяха с бмв а не с някаква си мижава шкода, това нямаше да се случи..
9
2
 
29
 
! Отговори
джави преди 4 дни
Докарайте баретите и ги спукайте от бой тия.
8
3
 
30
 
! Отговори
ЗАКОН ЗА МВР преди 4 дни
Да се разреши на полицията да използват оръжие при такива ситуации. Едва тогава ще има респект към тях и никой няма да си позволи такова поведение. И след това да няма проблем за полицая.
7
1
 
31
 
! Отговори
Не се сещаме изобщо преди 4 дни
От КОЙ етнос са тези житеши нанселото, както и 17 годишният неправоспосбен водач... Знаем, че и медиите не зная, ВЯРВАМЕ ВИ!!!
6
1
 
24
 
! Отговори
Костов преди 4 дни
Тълпата от тезии...... интегрираните ли беше??? То от тука нататък ще е страшно като им отпуснете по 20 000 кинтара за новородено.
5
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Гласоподаватели на ГЕРБ и ДПС. Погледнете и вижте в статистиките за изборите и вижте за кой са гласували в това село! Кмета от коя партия е? Нормално е да не се подчиняват на полицията!
4
4
 
28
 
! Отговори
Паралелен пример преди 4 дни
Появи се и друго съобщение -при опита на около 100 000 екзотични да попречат на работата на конгреса на "Алтернатива за Германия", двама полицаи са били съборени на земята и ритани в главите от така наречените "демонстранти".Знае се кои имат навика да налитат тогава, когато са много срещу един или срещу значително по-малко противници и прилагат похвата да ритат в главите повалени на земята хора или да скачат върху главите им.Докога ще търпим и тук, и там такива да безчинстват на европейска земя?
3
1
 
28
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 4 дни
Полицаят, от гарвани ли е блъскан?!
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
турското културно наследство
1
4
 
45
 
! Отговори
Нане преди 4 дни
бхаратците са вече неуправляеми, благодарение на соростаците... ===))) тия вече открито издевателстват и никой нищо не мое им кае в колонията.... Ей така, ще ви трепят и газят по пътищата, и вас и вашите деца и само, ще свивате уши племе продажно... ===)))