Арестуваха мъж, намушкал с нож 11-годишно дете в Лондон

Детето е в болница без опасност за живота
12 авг 2024 20:02, Александър Попов
27
Арестуваха мъж, намушкал с нож 11-годишно дете в Лондон
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лондонската полиция арестува 32-годишен мъж, след като 11-годишно момиче е било "сериозно ранено" при намушкване с нож на площад "Лестър" в центъра на града, предаде АФП.

Детето ще се нуждае от допълнително лечение в болница, но състоянието ѝ "не е животозастрашаващо". 34-годишната ѝ майка също е получила леки наранявания, допълват от полицията.

В изявление на полицията се казва, че 32-годишният мъж е бил арестуван на мястото на инцидента.

"В момента тече спешно разследване и детективите работят за установяване на подробностите около точно случилото се", заяви главният инспектор Кристина Джеса.

"На този етап не смятаме, че заподозреният и жертвите са се познавали. Докато продължаваме да работим за установяване на мотива на заподозрения, на този етап нищо не сочи, че нападението е свързано с тероризъм, добави тя.

Това се случва точно две седмици след нападението с нож в Саутпорт, Северозападна Англия, при което бяха убити три момичета и ранени още осем деца, както и двама възрастни.

Масовото намушкване с нож предизвика безредици в цяла Англия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от Водещи мобилна
До 2050 г. много градове няма да могат да бъдат домакини на Олимпиада
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Проблемът преди 4 седмици
в Англия ще се разреши сам - след като изколят коренните англичани, ще започнат да се колят помежду си, не че сега не го правят. Това, че руандиецът е роден в Англия е дори по-лошо, отколкото ако беше директен имигрант.
22
0
 
3
 
! Отговори
Влади преди 4 седмици
Не, не е тероризъм! Там и Бъкингамския дворец да бъде взривен от ИДИЛ, пак няма да е тероризъм! А нападателят изобщо не е цветнокож рез, нали?
21
6
 
3
 
! Отговори
До 18 преди 4 седмици
Тоя па , е бивали да си толкова елементарен А. Не подценявай хората във форума които владеят чужди езици и четата британските информационни сайтове . Факт неонациските изстъпления бяха смазани в зародиш.,факт МИ 5 закри сайта е " Телеграм" подклждаш към насилие. Киберр групата за борба с безредиците арестува трима британци виновни за организиране онлайн на атаките., факти анти протестиращите против расизма бяха в пъти повече от десните ***. Гражданската война е само в купата ти тиква.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пак ли? И пак невинни деца са жиртви. Разкапан свят.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А за 12-годишния подведен под отговорност за размириците нищо не казвате. Напишете и че трима са осъдени, единия на 3 години затвор.
18
4
 
14
 
! Отговори
Далай Лама преди 4 седмици
Направо си е евроатлантически сюжет. Силно евроатлантическо желание за намушкване с нож вилнее на Острова. Ножът е евроатлантически аксесоар на всеки арабски гостенин в Европа. Въоръжете се с евроатлантическо търпение и покорност , лордове, сърове и, крале ,и всички херцози, графове ....и прочее *** !
17
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
32-годишният кандидат-зет е креснал на 34-годишната дъртофелница "Щом не ми даваш дъщеря си за невеста, няма да я дадеш на никой друг! Кълна се в Корана!"
16
2
 
18
 
! Отговори
Дороти МакУилашир преди 4 седмици
УК от една седмица гори, като пролог към гражданска война са. А по нашите медии тишина. ...
15
0
 
7
 
! Отговори
дедо поп преди 4 седмици
До мак недей така. той е нобелов лауреат дошъл с лодката
14
0
 
17
 
! Отговори
мак преди 4 седмици
Като не споменават нищо за из.ода, освен възрастта, само подклаждат подозрения, че е от скъпите гости. см-шници.
13
3
 
1
 
! Отговори
Ме преди 4 седмици
Някакво бяло наркоманче е този път. А Хасанчо, охраната от съседния магазин го е обезвредил.
12
0
 
29
 
! Отговори
Огнян преди 4 седмици
Браво,арабите продължават да мушкат а полицията малтретира белите англичани, евала на демокрацията ВИ,
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Вероятно в Англия след тези случаи хората трябва да се движат с бронежилетки. Уляха се, дават им добър живот, а те вършат подобни неща, какво искат хората да се избият помежду си ли. Емигранти с антиобществени прояви трябва да се депортират.
10
1
 
25
 
! Отговори
От 3 преди 4 седмици
Другото интересно е, че белия нападател е задържан от мъж на име Абдула с много силен акцент. Ти да видиш, а!? Мното удобно за британския премиер със тоталитарно мислене, чиито рейтинг се срина само след месец управление.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
У нас пък келешчето е победило!
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Лондончани е време да свикнат,с всичко Случващо се там! Тези *** които Приеха,така са "свикнали" да си " говорят" с Ножове!-:) Ако Не могат да Приемат този Примитивен факт,то да Връщат Чуждоземците в годините им!!
7
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Е къде във Велинград па намери българи?
6
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Днес бях на басейн във Велинград и се запознах със семейство българи, които живеят в Лондон.Поговорихме си и ми казаха, че се прибират в България окончателно след два месеца.Всичко било станала много скъпо, а живота там много опасен.
5
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Най-вероятно е българин. Много са изперкали!
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
"на този етап нищо не сочи, че нападението е свързано с тероризъм"................Ясно, поредният инженер-химик не е издържал на стреса на работното място.