Седем арестувани след масов бой и стрелба на Женския пазар

Няма пострадали
15 авг 2024 22:12, Красимир Ангелов
18
Седем арестувани след масов бой и стрелба на Женския пазар
Снимка: БГНЕС

Седем души са арестувани след сигнал за конфликт в района на Женския пазар в София, съобщава МВР.

Сигнал за конфликт между мъж и жена в района на Женския пазар е подаден около 20:00 ч.В ситуацията са се намесили и техни близки.

Арестувани са седем души. Няма пострадали.

По първоначална информация има данни за използвано газово оръжие, но проверката продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от Ако щете - вярвайте
Няколко причини да не разказвате на приятелите за любовната си връзка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
нито един кмет на софия не можа да се справи с този пазар в средата на софиятакава анархия нито един кантар не е обърнат към клиента а там пазаруват само беднихора един път те лъжат с кантара и втори с качеството на стоката не е на самообслужванеимах някаква надежда че терзиев ще стигне до този пазар ама то какво по първода оправя толкова години герб управляваше софия
11
1
 
10
 
! Отговори
истината преди 3 седмици
Тези "хора" с всяко следващо поколение вместо обратното все по-малко им се разбира българския език.Време е да си ходят от където са дошли,тук всичко са нацапали вече.
10
1
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
До "Старият Град" в Пловдив, то си е на центъра кажи-речи, има ромска махала - Аджасана. Ама там ромите са 100% интегрирани и много богати. Махалата е малка, но всички къщи са на 3 ката, карат нови коли, облечени са добре, чисти и културни са. Един приятел имаше магазин там и само роми пазаруваха от него. Много възпитани хора. А тук в центъра също си има ромска махала - Женския Пазар. Само че е пълно гето и мизерия. Къщи съборетини, мърляви, неугледни и мръcни римляни, голяма излагация
9
1
 
2
 
! Отговори
ЖенскияПазарGang Str преди 3 седмици
5 Искаш ти да прибираш процент от тях ли бе хиеноо
8
3
 
5
 
! Отговори
На Женския пазар преди 3 седмици
Живият Янкошумкарчета чиито дядовци престъпници са убивали етнически българи повреме на народния съд без съд и присъда и са им взели имотите.
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Имена нещо, снимки, на команчите няма ли да има?
6
3
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 седмици
Психопатите от пплгдб+ описват това като "либерален рай " ;)
5
4
 
18
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 седмици
Индианци????? Ако са от различни племена оставете ги!!!! В крайна сметка сигурно се карат за булка на 11!!!!!!!!!!!
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
имигранти?
3
4
 
24
 
! Отговори
МВР служител преди 3 седмици
От трето районно трябва да правят по две акции на ден на женския пазар. Бой и качулки във всички берберници, магазини за един лев и магазини за хладни оръжия. Бой на всички малолетни *** на брадите, които продават дрога и вадят нож на хората, само защото са малолетни. Направете ме началник на трето районно и ще видите какво значи България
2
6
 
29
 
! Отговори
Софиянци, преди 3 седмици
Крайно време е да отвоюваме обратно центъра на нашия град! Подбуяли тукашни индийци и нагли пришълци-уж-бежанци го направиха на клоака. Крайно време е да преодолеем колапса, нарочно създаден преди 80 години, като за целта е бил избит или интерниран цветът на нацията, както и естествено наложилите се лидери на отделните населени места. После децата и внуците на всички тези хора нарочно са били изтиквани в 19-а глуха. Крайно време е да преодолеем това!
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Знае се от кои са. Още в първите години след промените имаше тревожни сигнали, че тези прииждат от провинцията, наемат съборетини в района на Женския пазар, после купуват там някои жилища, а след това правят невъзможен живота на българите, чиито жилища са наоколо, за да изкупят домовете им на безценица. Властите не си мръднаха пръста. Нали онези са избиратели и под строй гласуват за когото им се каже.