Тръмп е убеден, че това е бил най-добрият му дебат

Според него модераторите на ABC News са били "много несправедливи"
11 сеп 2024 09:05, Нели Христова
43
Тръмп е убеден, че това е бил най-добрият му дебат
Снимка: БГНЕС

Бившият президент Доналд Тръмп защити представянето си в дебата пред CNN.

"Това беше най-добрият ми дебат", каза Тръмп.

Още по темата


На въпроса дали би наложил вето на национална забрана на абортите, Тръмп каза:

"Всичко, което трябва да направите, е да го проверите, това беше идеалният отговор за аборта. И аз свърших страхотна работа в това и обединих страната ни", заяви републиканецът.

Според него модераторите на ABC News са били  "много несправедливи" и че дебатът е бил "три на едно".

"Мислех, че модераторите са много несправедливи, но всъщност беше трима срещу един“, каза Тръмп пред репортери в залата за въртене след дебата.

Тръмп каза, че ще "помисли" за друг потенциален дебат. Такава покана бе отправена от щаба на Харис.

"Мисля, че беше страхотна вечер", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от САЩ
Тейлър Суифт официално подкрепи Камала Харис за президент на САЩ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Така и не разбрахме дали Пирина Воденичарова е племенница на Румен Воденичаров и дъщеря на брат му Пирин? Щото няма възможност за коментиране под материала, който е качен след този.
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До до 36-37 Това всичко са официални директиви на ЕС, закони на държави-членки въз основа на тези директиви и програми на ЕС за подготовка на нови директиви(цифровото евро в момента е в проучване, както и имотният регистър на централно ниво в ЕС) и закони(за УК излезе вчера, Франция все още е на идея за данъка 90% на наследство, същата се върти и в УК, 1% нереализиран приход от продажба, т.е. данък, че имоти и активи са поскъпнали, също е само идея засега). Какво точно не е официална информация
36
2
 
0
 
! Отговори
до 36-37 преди 6 дни
батко ти колко си болен ... смесваш теми по някакъв безумен начин и правиш още по-безумни изводи и заключения :) Това всичкото което озреждаш може да са болните амбиции на някой тоталитарен бос за тотален контрол на населението. Вярно е, и че технологията позволява голяма част от нещата дори сега. Но основната разлика, е че в демократичното общество има естествени икономически и политически механизми, които въздействат и управляват този процес. Не е просто някой Путин казва и то се случва.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Още малко- забрана на кешови плащания. Идеите на ЕК са за до 50 евро позволени. Радикални са и държавите масово засега са на 500-1000 евро. Колите- от 7.2024 вече всички имат ограничители на скоростта, следене, камери в колата за следене дали си адекватен(после ъпдейт и отиват към бай брадър), блокировки, които с ъпдейт лесно стават отдалеч полицията да те спира, заложена опция за геофенсинг, т.е. при излизане от позволена зона колата спира двигателя сама. Има куп неща още, но ще стане много.
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Да продължа 36... С данъци натискат яко да останем без имоти. Но още... Швеция- официална пилотна програма за квартали с 1 паркоместо на 3 семейства и условие 3 семейства да споделят 1 кола, която се води обща. ЕС- последен стадий на подготовка на регистър на активите на всички граждани с часовници, бижута, сметки, имоти, коли(за новите данъци на активите). Цифровото евро позакъснява, но от 2025 планът отива на 2027. Банките до 11.2025, обаче, си копат- инстантни преводи и подобни.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ако някой си мисли,че не се върви към зануляване, малко факти. ЕС- Испания и УК имат идея за 1% засега данък нереализирани приходи и повишаване яко на имотния. Капиталовите приходи отиват на данъци над 20% до 45%. Над 10 милиона наследство- 90% данък(Германия, Франция и УК), т.е. трябва да продадеш с данък 40-50% да платиш за наследеното. Въглеродни такси, УК от вчера- идеи за данък на минат километър с МПС и черни кутии да отчитат движението ти. ДОД- масово до 50%, някои имат 90% ставки.
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 34 По-следващия път по график е 2032. Дотогава ще е минал планът за 2030 и няма да има избори. ООН си го имат официално- цифрова валута и контрол да ти спрат кранчето, ако гъкнеш, въглеродни квоти да имаш лимит на гориво и съответно къде ходиш, лимит до 2 нискотарифни полета на 3г,2 чифта дрехи годишно,50гр месо седмично.Всичко над лимитите ще подлежи на глоби,съответно трябва да си от елита, за да може да си го позволиш. МВФ- същата програма, която Шваб нарича "Голямото зануляване"
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
добре де по-следващият път биха избрали шшимпанзе.
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
дойде неква муургавелка която каза че хукърите и наркоманките ще могат да абортират почти безплатно колкото пъти си поискат. И те я избраха за президент. Следващият път биха избрали шшимпанзе.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Само Бай Донни!
28
1
 
8
 
! Отговори
Света няма преди 6 дни
Да преживее още 4 години демократи и Световна война!
27
7
 
2
 
! Отговори
ШУТ преди 6 дни
УВОЛНЕН СИ!
26
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Този фашист защо крие истинската си фамилия Друмпфт - немска фамилия срам ли го е от нещо?
25
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Този плиткоумния щял да подари Украйна на руzиа. Този *** ще направи това и с България. Осъзнайте се. тръмп е човекът на джуджето.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 24 Мога да ти дам адреса и да дойдеш да ме трепеш. Ако искаш ти дай твоя. И така става. Аз ще дойда. Здравно осигурен ли си?
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Прав е. Дебатът показа как медиите не са обективни и манипулират. Това е много ценно за хората да го осъзнаят и всъщност още повече засилва позициите на тези, които са врагове на системата, като Тръмп. Живеем в свят, където вече почти никой не вярва на новините в големите медии, защото са подбрани и по гьобелски смесени с 50% лъжа. ВВС, СНН отчитат крах на зрителския интерес, докато Х, Телеграм и т.н. отчитат небивал интерес.Хората търсят алтернативни канали,където нормалното не е "крайно дясно"
22
3
 
10
 
! Отговори
Чернилката преди 6 дни
лъжеше с усмивка, и направи всичко възможно за да се хареса на цветнокожите от всички десени и разцветки. Все още в САЩ обаче белите са мнозинство!
21
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
А ся като Камала спечели изборите (вече 100% сигурно), вас - копейките, какво да ви правим? Смисъл да ви трепаме ли? Депортираме? Осмиваме? Публичен срам? Вие кажете, ние сме либерални ;-)
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До До 18 Кои медии и в кой точно свят, бе? Светът не се състои от само десетина европейски държави! Доста по-голям е.
19
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не вярвах, че Харис ще унищожи толкова систематично Тръмп. Беше жалка картинка..