Перничанин на 51 г. преби 22-годишното си гадже

Той е задържан за побой в условията на домашно насилие
19 авг 2024 14:36, Александър Попов
42
Перничанин на 51 г. преби 22-годишното си гадже

Мъж на 51 г. е задържан за нанасяне на побой в условията на домашно насилие, съобщиха от МВР в Перник.

Случаят е станал в края на миналата седмица на обществено място в пернишкия квартал „Изток“. Тогава граждани подали сигнал, че мъж бие жена. Органите на реда реагирали незабавно и на място задържали 51-годишния мъж.

Пострадалата, която е на 22 г., е прегледана в болнично заведение и освободена за домашно лечение. Установено е, че двамата са имали връзка.  

Случай на домашно насилие е регистриран и в радомирското село Кондофрей, посочват от полицията. Жена на 55 г. с постоянен адрес в столицата подала сигнал за нанесен побой от 60-годишен мъж, с когото живеела на семейни начала. Служители на полицията задържали мъжа за срок до 24 часа. Жената е освидетелствана. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: перникдомашно насилие
Още от За да се разбираме
Фините знаци, които показват, че мъжът ще ви остане верен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
10
 
! Отговори
Перничанин преди 4 седмици
Да биеш жена си и любовницата си е традиционна християнска ценност, в традиционното българско семейство! Долу ЛГБТ и меките китки. Котката требва да е здрава и с винкел у ръката!
10
5
 
22
 
! Отговори
Тенгри кан преди 4 седмици
Пич на тия години има порно канали!;))) За кво ти е таа насмукана с райски газ, пикла? Ни т мой да копа, нит да плеви, нит да бере реколта, нит да пасе добитъка, нит да пере, готви и чисти:))) Само заради едната дупка, шта изкарат, *** насилника, а тя - лигла безподобна! Кат майка си;))) Има секс кукли, има порно канали, такива подрискани пикли, ти не требет!
9
0
 
5
 
! Отговори
Навитак преди 4 седмици
До АзъКанъАзъ7112136860 - Според мен е избрала по-улегнал мъж за да не я бие!
8
2
 
23
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 4 седмици
Когато си хванеш чичко паричко
7
3
 
13
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 4 седмици
Аз не разбирам какво търси едно момиче на възраст,която й позволява развитие с някакъв само с две години по-млад от мен ,който не си дава сметка за краткостта на живота. Какво да правя с двадесетгодишно момиче за срамотиите на срамотиите,когато такова едно момиче има нужда от стабилно и дългосрочно семейство. Ами ако пукна утре? Има един лимит за всяко нещо. Аз предпочетох науката пред сексуалният и емоционален тероризъм,който практикуват някакви отиващи си от този свят комплексари.
6
2
 
23
 
! Отговори
Док преди 4 седмици
Властите не знаят ли, че с купена булка можеш да правиш каквото си поискаш. И най-малкото е да яде шамари. Какво се месят на културните особености на хората не мога да разбера...
5
2
 
37
 
! Отговори
Хаха преди 4 седмици
На 22 години с 51 годишен!!! Нещо трябва да му е било голямо. или сърцето, или мъжествеността, или колата или банковата сметка.
4
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
По-добре пишете: Вчера в Перник никой не беше пребит? Е тогава ще имате новини.
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
У Перник винкело не прощава.
2
2
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 4 седмици
Евразиец в оригинал !
1
0
 
20
 
! Отговори
Парижанин преди 4 седмици
Забрани за това и онова, за да сме се връщали към "традиционните ценности". Това една от тях ли е? Да си с гадже по-малко от дъщеря ти и новините за подобни побои да са ежедневие?! До номер 2 - незнам дали е евроатлантическо, но е отвратително и няма оправдание!