Лудогорец среща Лацио, Олимпик Лион и Атлетик Билбао в Лига Европа

Кирил Десподов с ПАОК ще гостуват на Манчестър Юнайтед
30 авг 2024 16:20, Красимир Ангелов
12
Лудогорец среща Лацио, Олимпик Лион и Атлетик Билбао в Лига Европа
Снимка: Lap.bg

Шампионът на България Лудогорец се размина с най-големите имена в Лига Европа, но въпреки това нямаше особен късмет при жребия за основната фаза на турнира.

Сред осемте отбора, с които ще играе Лудогорец, попаднаха стари познайници като Лацио, Мидтиланд и Виктория Пилзен, но най-коварни изглеждат френският гранд Олимпик Лион и испанския Атлетик Билбао.

Лудогорец ще бъде домакин на чешкия Славия Прага, нидерландския АЗ Алкмаар, датския Мидтиланд и испанския Атлетик Билбао, а гостуванията ще бъдат на италианския Лацио, френския Олимпик Лион, чешкия Виктория Пилзен и белгийския Андерлехт.

Капитанът на националния отбор на България Кирил Десподов, който играе в гръцкия ПАОК, ще има привилегията да играе на "Олд Трафорд" срещу Манчестър Юнайтед. ПАОК ще играе още със Славия Прага, Ференцварош, Реал Сосиедад, Виктория Пилзен, Галатасарай, ФКСБ и латвийския РСФ, който е дебютант в турнира.

Мачовете от основната фаза на турнира ще се играят от края на септември до 30 януари, като точната програма ще стане ясна в близките дни.

Всичко за жребия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от Миш-маш
5 начина да спестите пари, пазарувайки за новата учебна година
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Льольо преди 2 седмици
Лудогорец имаше преди мача с Карабах около 210 отбелязани попадения и около 180 получени в еврптурнирите до момента. Има над 60 победи, малко под 60 загуби и около 40 равни мача. Има 4 излизания от групи на лига Европа и 2 участия в шампионска лига. Съдиите и за това ли са им помогнали?
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Очертават им се осем загуби и голова разлика 0-25 или по-зле
10
1
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 седмици
Тия са подлеци, клекнаха на карабах та та да са в групи некви. Ама эа срама който ще берат не им пука, важни са постъпленията, та геловия да е пръв във бг. беэ да се бърка в джоба
9
2
 
4
 
! Отговори
VladTepes преди 2 седмици
Срещу такива силни противници ще е трудно без Кабаков - останалите легенди от разширения състав на Лудогорец с черни гащета нямат категория за групите.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Направете второто място да дава Лига Европа. Така може би тези в Разград ще се поуспокоят малко, че дори да се издъни главоломно, то 3-пъти по-скъпия им отбор барем пак ще е първи, ама дори и 2-ри да завърши, пак ще играят групи. Може би тогава ще спрат да купуват съдии от 4-ти, 5-ти кръг, и ще изчакат поне до полу-сезона. И за тях ще е по-добре. Не знам колко са разходите им за съдии и дали ги таксуват на мач или имат флат-рейт, но поне имиджа на БФС и съдийската комисия би се поизчистил.
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 6 и Ботев Враца да влезне в групите ще направи два равни и победа. Лудогорец трябва да бъде забравен в Бг
6
3
 
5
 
! Отговори
Еми пак си оплетоха преди 2 седмици
кошницата! Видях премиите в груповата фаза на турнира само оттам 4 300 000еврака,след това за победа 450 000, равен 150 000 ,слагам им 1 победа и 2равни,станаха 5млн. Е ходи ги гони! Левскар съм,обаче евала им за мениджмънта и организацията. Там се знае кой кара влака и скоро нито Левски, нито особено пък"тирето" ще ги стигнат!
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Поне отбори ще срещне Лудогорец,Уви, Лудогорец не е български отбор.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Лудогорец за да функционира като клуб има необходимостта всяка година да играе в групи на евро лига. До тук добре, проблемът който създават е, че поради ниския коефициент на България имат страх да не би някоя година да не са шампиони. Тогава има шанс и да не играят в групи. От целия този страх правят глупости и подреждат мачове, купуват съдии. Поне за второто място да оставят първенството да си е честно, но не те от страх, че някой да не би да ги измести някоя година и го правят да е грозно.
3
5
 
7
 
! Отговори
ВАР преди 2 седмици
Сега и ВАР не може да ги спаси. Ще лъснат корумпираните им ддупета
2
6
 
6
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 седмици
8 загуби за делиорманци, а най-хубавото е, че няма да продължат никъде след това. :) Хубаво е!
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Лудогорец съсипва българския футбол.